Bliv ringet op af salg Bliv ringet op af salg -  

Bliv ringet op af salg Bliv ringet op af salg


Du har bedt om at blive ringet op af salg.

Er du sikker på at du ønsker at blive ringet op?

I hvilket tidsrum skal vi ringe? (Kun hverdage)

Er du Call me kunde?

F? mere at vide om HTC One og One mini

HTC One mini Sølv

HTC One mini Sølv

HTC One mini Sølv

Funktioner

  • Stilfuld unibody design
  • 4,3" skærm i HD kvalitet
  • Surf hurtigt med 4G/LTE
  • Android 4.2.2
  • HTC Sense 5.0
Vælg variant
Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Mobilens pris

Talepakker

     Er du i tvivl?

Det store regnestykke ;-)

Betal for mobil her og nu 0 kr.
Abonnement pr. md.
99 kr.
Regningsadm. pr. md. 6,50 kr.
I alt pr. md. 105,50 kr.
 
Oprettelse kr.
Mindstepris 2.314,50 kr.
 
Bestil

Spørg dine venner på facebook

HTC One mini Sølv

  • Stilfuld unibody design
  • 4,3" skærm i HD kvalitet
  • Surf hurtigt med 4G/LTE
  • Android 4.2.2
  • HTC Sense 5.0
Slå op

Vores mobiltestere anmelder:

Kim Østergaard Christiansen 35 år, Hjørring

Lad mig sige det kort. Der er HTC "Boomsound" og så er der de andre. Jeg har aldrig oplevet så god lyd komme fra en smartphone. Lyden er fyldig, bred og indkapslende, når du ser YouTube eller andet på skærmen.

Kim Østergaard Christiansen 35 år, Hjørring

Design
Lad mig bare sige det med det samme. Telefonen er flot! Den består af en blanding af aluminium og plastik. Jeg kommer med det samme til at tænke tilbage på en af HTC's første telefoner, nemlig HTC Legend, den telefon var udført i et stykke aluminium og var helt sikkert en af de første smartphones som virkelig var en fryd at se på. HTC One mini prydes af et flot fundament af aluminium, svøbt i en hvid plastik kant. Jeg kan rigtig godt lide designet. Det har et præg af det minimalistiske design princip. Hvilket betyder at designet af telefonen pryder øjet, men også falder i baggrunden når du bruger telefonen. Ingen skrigende farver eller store smarte logoer, telefonens design hviler i sig selv. Mit eneste kritikpunkt er at tænd- og sluk-knappen findes i øverste venstre hjørne. Dette gør at folk med knap så store hænder skal bruge to hænder for at tænde telefonen. Jeg kan godt, med lidt justering, ramme den med min pegefinger, men placeringen kunne have været bedre. Alt i alt er telefonen rigtig god i hånden og jeg føler at jeg har et godt hold på telefonen og at jeg kan bruge den fint med bare en ene hånd. Meget vellykket design.


Navigation/Styresystem
Jeg var meget spændt på om der så var sammenhæng mellem de minimalistiske ydre design principper og brugeroplevelsen af telefonen. Det er der desværre ikke helt. Det første man møder, når man tænder telefonen og ellers kommer i gang med førstegangs opsætningen er omkring 15 forskellige konti valg. Lige fra en HTC konto til Facebook og Dropbox. Her ville det have været bedre at have fokus på basale konti, som telefonen har brug for, så den kan levere de basale funktioner. Her tænker jeg på Google kontoen, så man kan hente indhold fra Play Store, HTC Konto til backup og ekstra funktionalitet. Når man er færdig med at tilføje konti, så er opsætningen ganske godt lavet og levere en fin brugeroplevelse.
Selve brugeroplevelsen når man er i gang med telefonen er rigtig god. Alt fungerer godt og jeg synes navigationen i systemet er godt opbygget og overskueligt. Jeg har på intet tidspunkt oplevet at telefonen hakkede og at programmerne gik ned. Den har leveret en stabil og flydende oplevelse. Det eneste som kan være lidt forvirrende er at forstå, hvordan knapperne på forsiden virker, tilbage og hjem. Her kunne HTC godt lige have lavet en lille introduktion. Specielt det, at knapper har flere funktioner, såsom normalt tryk, skub op og dobbelttryk. HTC har en funktion som hedder "Blinkfeed". Det gør at en af telefonens hjemmeskærme bliver dedikeret til at levere en strøm af opdateringer fra både dine sociale medier, kalender indhold og fra diverse nyhedssider. Der fungerer super godt, og jeg bruger det rigtig meget.


Generel brug
De basale funktioner en telefonen skal kunne dække, såsom opkald og sms, virker helt perfekt på telefonen. Jeg har ikke oplevet dårlig opkaldskvalitet eller udfald. SMS funktionen er også rigtig god, og selve opbygningen af SMS delen er godkendt. Layoutet er overskueligt og det er nemt at læse SMS'erne. Tastaturet er også rigtig godt, med hurtig respons. Jeg kan taste ret hurtigt på det og kan stadig sende læselige SMS'er af sted. Ordforslagene er gode og funktionen kommer ikke i vejen, som man kan opleve på andre telefoner. Det har været en positiv oplevelse og jeg har været gode venner med tastaturet siden første tryk, hvilket i mit tilfælde har været sjældent på mange andre telefoner. Kontaktbogen på telefonen er også rigtig godt. Har man en Facebook konto, kan den synkronisere billeder af dine kontakter, og du har mulighed for at sammenflette kontakter, hvis du har dine kontakter på forskellige konti.
Et af de absolutte største minusser ved telefonen er batteriet. Det er simpelthen ikke stort nok, specielt ikke når 4g er slået til. Hvis jeg bruger telefonen på arbejdet til diverse opgaver, er den ved at være tom når jeg kommer hjem. Jeg kan ikke få en hel dags brug ud af den. Batteriet holder typisk, med mit brug, omkring 10 timer.


GPS
SKÆRMEN:

Billedet står knivskarpt, og det er en fornøjelse at se på. Farverne er gode og skærmen leverer et godt billede, som virker flydende og behagelig. Lysstyrken er også god, og jeg har ikke haft problemer med at bruge telefonen ude i dagslyset. Dog har jeg oplevet at billedet nogle gange er begyndt at flimre. Det virker som en software fejl, for det forsvinder typisk efter man har justeret lysstyrke og derefter slukket telefonen. Dette er virkeligt en skam, for ellers har jeg været super glad for skærmbilledet. Jeg ved ikke om det er en fejl ved bare min telefon - det kan være en mulighed.

Kamera
Jeg har kun haft positive oplevelser med kameraet. Først og fremmest er det hurtigt til at starte og til at tage billeder. Der er også en del virkelig gode funktioner at finde her. Først og fremmest er der HTC Zoe. Hvilket er rigtig smart. I stedet for at tage bare et enkelt billede, så optager man i stedet en lille film, efterfølgende vælger man så "et billede" ud af filmen. Når man så har en del "Zoe" liggende i sin kamerarulle, så opretter den selv en lille film baseret på dem, hvor du selv kan vælge tema og musik, en virkelig god funktion. HTC har, efter min mening, korrekt vurderet at de fleste ikke længere får deres billeder "fremkaldt" og har dem i stedet liggende digitalt. Så hvorfor begrænse sig til kun "billedet", når tingene bliver federe med lidt lyd og bevægelse. Man kan også lave "burst" med kameraet, ved at holde knappen nede tager telefonen en masse billeder, som man så kan vælge imellem efterfølgende. Foruden disse, er der også HDR, Panorama og forskellige effekter man kan skyde billederne med. Kamera oplevelsen er helt godkendt og har været en fornøjelse af bruge. Videooptagelse er også ganske god. Her kan man optage i HD og HD HDR. Dog har jeg oplevet lidt problemer med autofokus ved optagelserne.

Lyd
Lad mig sige det kort. Der er HTC "Boomsound" og så er der de andre. Jeg har aldrig oplevet så god lyd komme fra en smartphone. Lyden er fyldig, bred og indkapslende, når du ser YouTube eller andet på skærmen. Musik, i de ganske fornuftige høretelefoner, er også rigtig godt. Den indbygget Beats Audio slår helt automatisk til, når telefonen skal afspille lyd. Fantastisk lydoplevelse denne telefon leverer.

Applikationer
Mine kerne "apps" har fungeret upåklageligt på telefonen. Jeg bruger hovedsageligt Google's tjenester, såsom Google+, Google Drev, Gmail, Google Nu, Google Play Music og YouTube. Jeg arbejder som folkeskolelærer og alle mine eleverne arbejder i Google Drev. Det betyder, når jeg pendler hjemad i toget, så kan jeg sidde med telefonen og rette deres opgaver, kommunikere med kollegaer, forældre og elever. Dette har fungeret rigtig godt og jeg har aldrig oplevet nogen form for nedbrud eller lignende.
Dog synes jeg det er ærgerligt at der ikke er Google+ understøttelse i HTC's "blinkfeed", det står ret højt på min liste over mangler. Desuden har jeg brugt programmer som Facebook, Twitter og Instagram. Jeg har ikke oplevet et eneste nedbrud på telefonen og programmerne har kørt som smurt, rigtig god oplevelse.


Internet
HTC One mini kommer med to "browsere" til at surfe på nettet med. Dette valg virker ret underligt. Den har sin egen indbygget og så er der også Google Chrome. Jeg har valgt at kun bruge den indbyggede browser, og der leverer en super god oplevelse på nettet. Den er rigtig hurtigt og har en god "text reflow", dvs. at den tilpasser teksten på siderne så det er mere læseligt på en mobilskærm. Den er lynhurtig. HTC har valgt at fortsætte med at levere "flash" plug-in med til telefonen. De fleste sider har dog for længst droppet dette format, men der er da skønt at stadig have muligheden. Telefonen er rigtig god til at afspille medierne på siderne, og jeg har da også oplevet at telefonen har tilbudt mig at downloade video til min telefonen, så det kunne gemmes til senere. Dette ser kun ud til at virke ved nogle specielle formater. Rigtig positiv oplevelse

Andet


Grund
Vi lander på 4 ud af 5!

Det mest positive:
o Gennemført design - Telefonen ligger rigtig godt i hånden og designet er behageligt
o En flydende oplevelse - Alle de opgaver jeg har givet telefonen har den løst med bravour!
o Lyd oplevelsen - Det er en fryd at se YouTube eller lignende og musikken er god i høretelefoner på farten
o HTC Sense - Jeg kan rigtig godt lide deres meget gennemførte design af brugeroplevelsen

Det mest negative:
o Batteriet - Det er bare ikke stort nok!
o Tænd og sluk - Lidt irriterende placering og kan tvinge nogle brugere ud i to-hånds arbejde
o Lidt for mange tvungne apps - Telefonen kommer med en del pre-installeret programmer, som man ikke kan fjerne.

Ane Christensen 30 år, København

Skærmen er super flot og klar. Billeder står super skarpt, og der er hurtig reaktion på touch funktionerne.

Ane Christensen 30 år, København

Design
Enkelt og stilrent design, der ligger godt i min lille hånd. Jeg synes valget af en hvid plast-kant falder lidt ved siden af, når der reklameres så meget med, at den er skåret i et stykke metal. Skærmstørrelsen er fin, selvom den ved første blik ser noget lang ud i forhold til bredden. At kalde den "mini" er måske lidt en overdrivelse - har da set mindre smartphones end denne.

Navigation/Styresystem
Styresystemet fungerer hurtigt, er enkelt opbygget og let at finde rundt i. Nogle af brugerindstillingerne er lidt svære/ulogiske at finde frem til f.eks. til blinkfeed - som i øvrigt ikke kan tilpasses ud over valg af feeds. Det kunne være rart at baggrunden/ur/antal feeds på skærmen osv. også kunne ændres på den "skærm". Blinkfeed funktionen er god og bliver også brugt, men ikke som startskærm - her foretrækker jeg kalender m.v. - men det er jo en smagssag.
Styresystemet kan sagtens håndtere flere ting på en gang (musik, internet m.v.) uden at det går ud over hurtigheden - heller ikke når der skiftes mellem funktionerne.


Generel brug
De basale funktioner fungerer rigtig godt. Det gik fint med at få overført kontakter, opsætte mail, synkronisere kalender m.v. Batterilevetiden er fin for en smartphone og strømsparefunktionen fungerer rigtig godt og gør, at man ikke skal haste med at finde opladeren frem inden den går helt kold.Et minus er skærmlåsen - jeg har sat den til mønster, men skal først "trække hængelåsen op" før mønsteret kommer frem så det er nærmest en dobbelt skærmlås.Og så er det svært trykke på tændknappen, når mobilen ligger - man skal ligesom holde igen på bunden, og det er min hånd lige lille nok til.


GPS
SKÆRMEN:
Skærmen er super flot og klar. Billeder står super skarpt, og der er hurtig reaktion på touch funktionerne.

Kamera
Kameraet er fint, og fokus fungerer godt og giver gode skarpe billeder. Det skal ikke være så mørkt før billederne bliver grynede og de ser hurtigt overbelyste ud, når der er en smule modlys. Ved zoom i mørke eller modlys, er kameraet lang tid om at finde fokus/stille skarpt så det bliver let nogle grynede billeder.Det er heller ikke voldsomt hurtigt til at gemme og være klar til at tage et nyt billede. Men det er jo her Zoe funktionen kommer ind i billedet og den fungerer godt - især til billeder af ting der ikke står bomstille som børn og dyr.

Filtrene er ret kedelige, så der kan med fordel suppleres med en app. Film fungerer super. Der er hurtig reaktion og fokus forbliver skarpt ved bevægelse. Zoomen fungerer super ved film og har en god hastighed og skarphed.


Lyd
Lyden er fin. Det er en fin feature med højtalerne foran. Lyd optaget ved film er også god og bliver gengivet uden forvrængning. Radio fungerer også fint. Bas-tung musik kommer bedre til sin ret med høretelefoner end fra højtalerne.
Oprettelse af playlister er lidt ulogisk/langsom, da man kun kan tilføje én kunstner af gangen.


Applikationer
Downloads af apps fungerer fint gennem play butik, og der er et fint udvalg.

Internet
Internettet fungerer hurtigt og der kan zoomes og navigeres rundt uden problemer. Man skal lige vende sig til skærmens format og mange sider bliver for "små" (lille skriftstørrelse), når siden tilpasses til højformat. I lavformat/horisontalt går det bedre, og her er den også god at se tv/fim på.


Andet
Det har overrasket mig, at den er så let - men helt tilpas. Skærmen og billedgengivelsen er også en positiv overraskelse/oplevelse. Jeg kan godt være lidt bekymret for om de 16 Gb er tilstrækkeligt, når der ikke er mulighed for at tilføje SD kort eller anden hukommelse.


Grund
Jeg giver den 4 stjerner.

Den scorer rigtig meget på flot skærm og hurtighed, men den besværlige tændknap og skærmlås trækker ned.

HTC One mini

HTC One mini er ideel til dig, som gerne vil have en HTC One i mini format. Dette nye medlem af One-serien kombinerer HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ og HTC BoomSound™ med en 4,3” skærm og en kraftfuld dual-core 1,4 GHz processor. HTC One mini lanceres med den seneste tilgængelige version af Android og HTC Sense® 5, og tilbyder dermed den perfekte kombination af enestående design såvel som fantastisk ydeevne.

HTC BlinkFeed

Som HTC One, tilbyder den nye HTC One mini også HTC BlinkFeed™, en unik oplevelse, som gør startskærmen til én live stream af relevant personlig information, såsom opdateringer af sociale medier, underholdning og nyheder samt fotos. Derfor behøver du ikke længere at skifte rundt mellem adskillige apps og websites for at holde dig orienteret, da alt er samlet på ét sted.

HTC Ultrapixels kamera med HTC Zoe™

HTC Zoe™ giver mulighed for at tage højtopløselige fotos, som vækkes til live i 3-sekunders klip, og tilbyder en række unikke redigeringsværktøjer direkte på HTC One mini. Alle fotos lagres automatisk i 30-sekunders videoklip, og med et enkelt klik kan du genopleve dine fotos og videoer tilsat musik, effekter og temaer. HTC One Mini lanceres med hele 12 temaer, så det bliver endnu sjovere at dele dine highlights med vennerne.

HTC BoomSound™

Med fronthøjtalere i stereo og dedikerede forstærkere, giver HTC One mini dig den samme suveræne lydoplevelse som HTC One. Dette vil gøre det endnu sjovere for dig og dine venner at bruge HTC One mini, uanset om I lytter til musik, ser videoer eller spiller spil. Integrationen af lydprofilen Beats Audio™ sikrer suveræn lyd, og takket være HTC Sense Voice™ sikres en høj samtalekvalitet, ved at lydstyrken for opkald øges og baggrundsstøj reduceres.

OBS! Pakke med lav datamængde

Du har valgt: {current_subscription}.

Hvis du ønsker at gå meget på internettet via mobilen og benytte tjenester som fx Spotify og Netflix, anbefaler vi, du vælger en pakke med mere data tilknyttet.
Dermed undgår du ekstra omkostninger på dataforbrug.


{avialable_subscriptions_list}