Bliv ringet op af salg Bliv ringet op af salg -  

Bliv ringet op af salg Bliv ringet op af salg


Du har bedt om at blive ringet op af salg.

Er du sikker på at du ønsker at blive ringet op?

I hvilket tidsrum skal vi ringe? (Kun hverdage)

Er du Call me kunde?


LG Optimus G Sort

LG Optimus G Sort

LG Optimus G Sort

Funktioner

  • Tilbud - køb nu og spar 312 kr.!
  • Super 4G-mobil til prisen
  • 4.7" True HD-IPS skærm
  • 1,5 GHz quad-core processor
  • 13 megapixel kamera
  • Android 4,1 (Jelly Bean)
  • Meget mobil for pengene
Vælg variant
Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Mobilens pris

Talepakker

     Er du i tvivl?

Det store regnestykke ;-)

Betal for mobil her og nu 0 kr.
Abonnement pr. md.
99 kr.
Regningsadm. pr. md. 6,50 kr.
I alt pr. md. 105,50 kr.
 
Oprettelse kr.
Mindstepris 1.834,50 kr.
 
Køb

Vores mobiltestere anmelder:

Mark Askøe Christiansen 21 år år, Randers

Jeg blev vildt positivt overrasket af skærmen, og kvalitetsfølelsen LG kan give en, ved at have deres Optimus G i hånden.

Mark Askøe Christiansen 21 år år, Randers

Design
Mit første indtryk er at Optimus G er super lækker, den har en rigtig god størrelse. Det bedste er at bagsiden er bygget i samme glas som frontskærmen, og det giver et helt andet niveau af kvalitet, end hvis den var lavet i plastik. Knapperne sidder hvor man forventer, men simkortet er godt gemt væk i siden, det var det der voldede mig flest problemer, da jeg skulle have noget småt og spidst for at åbne til simkortlæseren.

Navigation/Styresystem
Styresystemet er Andriod "Jelly Bean" (4.1.2). Jeg har absolut intet at sige om dens hastighed, da det er noget af det første man ville lægge mærke til, og der er bare intet. Den har en flydende overgang, når man skifter side på skrivebordet, går ind i programmer, og så er det utrolig nemt at finde rundt i telefonen og ligeså nemt at overskue dens mange funktioner. LG har tilmed tilføjet et program, som de kalder QuickMemo, dette program er beregnet til at kunne tilføje notater på billeder, google maps eller hvad end du ønsker for noten bliver nemlig gemt på selve skærmen, ligemeget hvad du foretager dig. Her skulle man nok tro at den ville være i vejen for daglig brug, men tværdigmod, du kan nemlig godt bruge telefonen uden at blive forstyrret.

Man bliver ikke overvældet at alle dens funktioner, da telefonen selv popper op med, hvad den er i stand til hen af vejen. Som her forleden hvor jeg på mit skrivebord ville zoome ved at køre 2 fingre fra hinanden. Det resulterede i, at jeg kunne fjerne menuer midlertidlig, så jeg kunne få et bedre kig på baggrundsbilledet.

Telefonen indeholder også en anden indbygget funktion, kaldet Qslide. Det gør telefonen i stand til at multitaske ved at åbne den valgte applikation i et vindue på selve skærmen. Det kunne f. eks være en film, hvor du ikke vil til at sætte den på pause bare for at svare på en SMS, Email, eller bare lige har brug for at bruge telefonen i mellemtiden.


Generel brug
Tastaturet som standard kan være lidt irriterende, da man godt kan komme til at ramme "." punktum, som sidder lige til højre for mellemrumstasten, hvis man ønsker at lave et mellemrum. Men på Google Play ( Andriods applikation's marked) findes der jo tonsvis af apps, som du kan bruge istedet for det indbyggede Jelly Bean, alt efter sin egen smag og behag. Da jeg brugte telefonen, som man gør til daglig, lidt GPS, SMS, og et par længerevarende opklad, kunne jeg sagtens bruge 80% at batteriet. Det er meget normalt holdbarhed for nudagens smartphones.

GPS
-

Kamera
Kameraet har rigtig mange funktioner inkl. "cheese-shutter", som egentlig tager billedet, så snart der bliver sagt "cheese, smile, whisky, eller LG"
Kameraet reagerer hurtigt og tager mere end udemærkede billeder. Videokvaliteten er også af udemærket kvalitet taget i betragtning at det ikke er Full HD (1080p), men kun HD (720p) optagelser.


Lyd
Jeg har kun ét minus i henhold til lyden, og det er ikke engang kvaliteten, men placeringen af højtaleren. Den sidder nemlig bag på telefonen, så hvis du lægger den på en blød overflade kan den nemt dæmpe lydens højde. Ellers er lyden fremragende. Jeg brugte forleden radioen, og den er nem og overskuelig at finde rundt i. Det er tydeligt, hvad man laver.

Applikationer
Man finder selvfølgelig applikationer på Google Play, hvor der findes tusindvis af dem. Det er et indbygget program på telefonen, som lader dig tilgå din Google bruger, også kendt som den du logger på Gmail med. Downloads af applikationer er simpelt og lige til, telefonen henter og installerer automatisk det du ønsker at hente, og derefter kan du tilgå dem enten på skrivebordet eller i den "notifikationsbar", som er i toppen af skræmen, så længe det er nyindstallerede applikationer. Derudover har Optimus G en fane med navnet "Downloads" under mappen "Indstillinger", hvorfra du også kan tilgå dine hentede applikationer.

Internet
Internettet åbner på et splitsekund og er i stand til at hente mange af de mere krævende hjemmesider på grund af dens 4G signal. Zoom funktionen er præcis og fungerer ved at trykke 2 hurtige gange på skærmen og igen for at zoome ud.

Internet applikation er udrustet med "faner", der gør det muligt at have flere hjemmesider åbne på en gang. Tekst på hjemmesider står klart og tydeligt, så det er intet problem at læse derpå.


Andet
Dette er klart den bedste skærm jeg nogenside har rørt ved, og for den sags skyld set på. Den reagerer perfekt - uden det mindste. Og så føles den rigtig glat, når man kører fingrene hen over skærmen.

Grund
Jeg vil give telefonen 4 stjerner ud af 5

Grunden til at telefonen ikke fortjener 5 stjerner er grundet deres valg af placering af højtalerne. Telefonen er bygget til at lave andet end bare at ringe og sende SMS, hvorfor så lige placere lyden på bagsiden. Derudover ønsker jeg ikke at skulle sende telefonen til reperation, hvis batteriet dør. Men det er den eneste mulighed for at skifte batteriet, da bagcoveret ikke er aftageligt. Ville hellere selv ud og finde et nyt batteri, hvis det var årsagen, da det så også var muligt at finde et mere kraftfuldt batteri.

Patrick Eritsø Olsen 34 år år, Odense

Jeg er utrolig overrasket over LG. Endelig langt om længe har formået at fremstille en smartphone, der kan konkurrere med Samsung S3 og Apple Iphone 5.

Patrick Eritsø Olsen 34 år år, Odense

Design
Telefonen ligger rigtigt godt i hånden, den er ikke for uhåndterbar. Den kan bruges af både små og store hænder. Den er meget følsom og reagerer ekstremt hurtigt. En ting, der til gengæld irriterer mig, er rammen på telefonen, som støder på ens kind og øre. Dette kan helt klart afhjælpes med et silikone cover eller taske.

Navigation/Styresystem
Styresystemet på telefonen er Jelly Bean, og jeg har længe glædet mig til at prøve det. Jeg har i kørt Sandwich på min gamle mobil under testen, og jeg har konstateret, at Jelly Bean er væsentligt mere hurtigt og glidende. Man kan næsten ikke røre et ikon, før app'en straks starter op.

Generel brug
Smser popper op på skærmen og vises kortvarigt, og giver dig mulighed for at besvare med det samme, eller forsætte det du var i gang med. Batteriets levetid afhænger selvfølgelig af, hvad man foretager sig, men generelt holder telefonen ca 6 timer med sms, opkald, Spotify,Facebook brug samt internet surfing.

GPS
-

Kamera
Den sejeste funktion er Cheese funktionen, hvilket er en funktion, der gør det muligt at tage billeder uden fysisk at røre telefonen. Du snakker bare med telefonen og siger "Cheese", og billedet bliver taget. Den har også en quickmenu, der gør det muligt at lave din egen favorit menu med de funktioner, man bruger oftest.

Lyd
Lyden med høretelefoner er behagelig, ikke for rungende og uden høretelefoner giver telefonen en rigtig god lyd. Radioen havde en smule svært ved at fange stationerne, men det kan skyldes så mange ting og er ikke ensbetydende med, at den ikke fanger godt signal, der hvor man befinder sig.

Applikationer
Jeg hentede de apps, jeg haft kørende på min gamle telefon. Jeg må indrømme af grafikken er virkelig flot og hurtig. Ydermere er de fleste apps blevet mere tydelige og bliver afviklet ekstremt hurtigt.

Internet
Jeg installerede Firefox på den, da jeg er vant til at bruge den i hverdagen. Telefonen booster nærmest ydeevnen på browseren, hvilket kommer frem, når man skal indlæse hjemmesider samt downloade ting ned på telefonen.

Andet
Skærmen er krystalklar og kan ses fra lang afstand. Reaktionen er hurtig og præcis. Den er meget følsom og reagerer prompte, når man rører ved skærmen.

Jeg er utrolig overrasket over LG. Endelig langt om længe har formået at fremstille en smartphone, der kan konkurrere med Samsung S3 og Apple Iphone 5.
Kameraet forbløffede mig gang på gang. De 13 megapixels kommer rigtig flot ud på papir, og jeg havde aldrig forestillet mig, at en telefon kunne tage så forbløffende gode billeder.


Grund
Jeg synes at skærmens kant støder på kinden/øret, og det kan godt være irriterende. Men udover det kan jeg ikke beklage mig over denne suveræne Smartphone.

Smæk for skillingen

Med LG Optimus G får du den nyeste teknologi pakket ind i lækkert design til en meget lille pris. Høj hastighed, knivskarp skærm og stort batteri. Telefonen er ekstra beskyttet mod ridser med Gorilla Glass 2 hele vejen rundt.

Lynhurtig

Hent applikationer lynhurtigt, og afspil dem uden afbrydelser. Med Optimus Gs superhurtige quad core-processor på 1,5 GHz og hastigheden fra 4G er det slut med at vente.

Flot og stærk HD-mobil

Se tv-programmer og dine egne videoklip på det imponerende 4,7″ True HD-IPS Display.

OBS! Pakke med lav datamængde

Du har valgt: {current_subscription}.

Hvis du ønsker at gå meget på internettet via mobilen og benytte tjenester som fx Spotify og Netflix, anbefaler vi, du vælger en pakke med mere data tilknyttet.
Dermed undgår du ekstra omkostninger på dataforbrug.


{avialable_subscriptions_list}