K?b din Xperia V hos Call me
Bliv ringet op af salg Bliv ringet op af salg -  

Bliv ringet op af salg Bliv ringet op af salg


Du har bedt om at blive ringet op af salg.

Er du sikker på at du ønsker at blive ringet op?

I hvilket tidsrum skal vi ringe? (Kun hverdage)

Er du Call me kunde?


Sony Xperia V Sort

Sony Xperia V Sort

Sony Xperia V Sort

Funktioner

 • 4.3" HD skærm med Mobile BRAVIA® Engine 2
 • 1,5 GHz dual-core processor
 • 13 megapixel kamera
 • Android 4,0 (Ice Cream Sandwich)
 • NFC-teknologi
 • Understøtter 4G
Vælg variant
Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Mobilens pris

Talepakker

     Er du i tvivl?

Det store regnestykke ;-)

Betal for mobil her og nu 0 kr.
Abonnement pr. md.
99 kr.
Regningsadm. pr. md. 6,50 kr.
I alt pr. md. 105,50 kr.
 
Oprettelse kr.
Mindstepris 1.474,50 kr.
 
Køb

Spørg dine venner på facebook

Sony Xperia V Sort

 • 4.3" HD skærm med Mobile BRAVIA® Engine 2
 • 1,5 GHz dual-core processor
 • 13 megapixel kamera
 • Android 4,0 (Ice Cream Sandwich)
 • NFC-teknologi
 • Understøtter 4G
Slå op

Vores mobiltestere anmelder:

Andreas Bastrup Larsen 18 år, Tommerup

Med det samme, når telefonen pakkes ud, lægger man mærke til det eksklusive design, der går igen i hele Sonys serie af Xperia telefoner.

Andreas Bastrup Larsen 18 år, Tommerup

Design
Derudover har den en god robust feeling, med den firkantede form og matte bagside.
Telefonen er lavet af plastic, men dette er overhovedet ikke noget, man lægger mærke til, når man holder den i hånden.

Skærmen, med dens 4.3", har en yderst fint størrelse, både når man bruger telefonen til almindeligt mobilbrug, ser film eller billeder og spiller på den. Skærmstørrelsen er også ganske passende i forhold til, at have telefonen liggende i lommen uden store gener.

Nogle af de ting mine venner sagde, var:
"Den ser meget fed ud!"
"Utroligt skarp skærm" og
"Den ligner jo ikke en outdoor telefon."


Navigation/Styresystem
Mobilens styresystem er stort set et standard Android-system, hvor Sony har tilføjet nogle ekstra apps fra fabrikken. De har dog ikke ændret det store i selve Androidsystemet.

Mht. til selve brugeroplevelsen så holder den 100 %, og den kører smooth og lækkert uden nogle betydelige forsinkelser, når man vil navigere rundet mellem de forskellige menuer eller åbne apps.

Styresystemet er rimelig logisk opbygget, selvom det dog godt kunne være bedre, og der er god mulighed for tilpasning efter brugerens egne præferencer.


Generel brug
Batteriets levetid er jeg ikke sønderligt begejstret for. Telefonen har kun lige strøm til at blive brugt en hel dag ved almindeligt brug. Mens den bliver ekstremt hurtigt tappet, hvis man vælger at bruge den som f.eks. mobilt hotspot eller til at streame film fra Netflix.

Telefondelen, altså SMS og opkald, fungerer ligesom på enhver anden telefon, og her er der ikke de store problemer. Jeg synes dog generelt, at der er et problem med at ramme de rigtige taster, når man skriver på QWERTY-tastaturet. Dette kan dog afhjælpes ved at vælge Swype-tastaturet, hvor man ikke løfter fingeren mellem de forskellige bogstaver i et ord, men lader den glide mellem bogstaverne.

Kontaktbogen kører primært over din Google konto, men kan dog også sættes op til, at hente fra Facebook. Dette vil jeg dog ikke anbefale, da det ikke er alle mine Facebook-venner, der har gjort deres telefonnummer tilgængeligt på Facebook, og man derved får en del ekstra kontakter, som man ikke kan bruge til noget.

Når det drejer sig om samtaler, kan man jo nogle gange stå i situationer med støj i baggrunden, der gør, at vedkommende i den anden ende bliver svær at høre. Dette problem er man dog ikke udsat for, hvis man køber en Xperia V. Lyden ved samtaler er ualmindelig god, klar og høj, så man kan høre den uden problemer selv med larm i baggrunden. Dette er helt klart et plus, da vi i dag opholder os mere og mere på farten og derved ikke selv bestemmer omgivelsernes volumen.


GPS
Jeg har testet telefonens indbyggede GPS vha. en løbetur med Endomondo. GPS'en virker upåklageligt, hurtigt og er ekstremt præcis, så jeg stort set kunne se efterfølgende, hvilken side af vejen, jeg havde løbet i.

Som navigation har telefonen Googles eget program installeret, der også både er hurtigt og pålideligt, så man ikke lige pludselig ender et stik modsat sted af, hvor man skal være.


Kamera
Kvaliteten på billederne taget med telefonens kamera er ganske udmærket af et mobilkamera at være.
Sony har tilføjet muligheden for enten at åbne kameraet direkte fra låseskærmen eller tage et billede direkte fra låseskærmen. Vælger man den sidste mulighed, kan det lade sig gøre, at låse telefonen op og tage et billede, lige når den bliver låst op. Dette valgte jeg dog at slå fra, da jeg ret hurtigt fik taget en del billeder af mine lommer, jorden og mine sko.

Kvaliteten af de billeder, der kommer ud af kameraets 13 megapixels, er enormt flot. Både ved motiver med meget lys, ved brug af blitz og ved mørke motiver. En af de funktioner, der giver denne gode kvalitet på billederne, er funktionen 'bedste auto' der sørger for, at telefonen vælger de indstillinger, der passer bedst til det valgte motiv. Noget ekstra godt ved funktionen er også, at den viser på skærmen, hvilke indstillinger den bruger.


Lyd
I forhold til lyd kan man enten vælge at bruge den indbyggede afspiller, der jo selvfølgelig er Sonys egen Walkman app, eller man kan vælge at hente f.eks. Spotify, WiMP, TDC Play eller lignende streamingtjenester.
De medfølgende hovedtelefoner er ganske udmærket til afspilning af både studie- og liveindspilninger. Specielt ved simpel musik bestående af nogle få instrumenter og en fremtrædende bas, som f.eks. Trentemøller, er lydkvaliteten i top. Bassen i hovedtelefonerne er ekstremt klar og ligger helt klart på niveau med In-Ears til 3-500kr fra f.eks. Sennheiser.

Når det kommer til lyden fra telefonen har den indbyggede højtaler en ret god lydkvalitet både ved afspilning af studie- og liveindspilninger (testet med Spotify i højeste kvalitet). Jeg ser det dog som et stort problem, at højtaleren er placeret på bagsiden i stedet for i bunden af telefonen, da man hermed er nødt til at have telefonen liggende på skærmen, hvis man vil høre musik, da lyden ellers bliver ekstremt mudret og lav.


Applikationer
Når vi kommer til applikationer fungerer dette upåklageligt. Man kan enten vælge, at installere apps gennem Google Play, hvilket de fleste nok vil vælge, eller at downloade og installere fra andre steder på nettet. Muligheden for at installere apps udenom Google Play er Androids helt store fordel overfor iPhone, hvor man kun kan hente gennem Apples egen App Store.

Når man vil hente apps, ser jeg det helt klart som en fordel og en forbedring i processen i forhold til App Store, at det kun er nødvendigt at indtaste password, hvis man vil bruge penge. Dette gælder både i Google Play og ved in-app purchases.

Udvalget af applikationer er ekstremt godt, og man kan finde det meste af, hvad man kunne tænke sig. Ifølge Google selv er der på nuværende tidspunkt omkring 500.000 apps at vælge mellem, mens der på Apples App Store er lidt over 700.000. Dette gør at der, selvom App Store stadig er den største, er nogenlunde lige så stort udvalg i begge butikker.


Internet
Når man tager telefonen i brug, har den både installeret en standard browser samt Googles egen Chrome browser. Jeg har gennem hele testperioden brugt Chrome browseren, da denne giver mig mulighed for, at bruge de bogmærker jeg har på min computer samt åbne de websider, jeg har åbne i Chrome på både min computer og min iPad.

Oplevelsen af at navigere rundt på nettet er generelt meget flydende. De fleste sider indlæses meget hurtigt og kører uden problemer på både WLAN og LTE. Zoom foregår enten med to fingre, som vi kender det fra de fleste andre touchskærmsprodukter eller med dobbelttap på den tekst eller det billede, man ønsker at zoome ind på.


Andet
Telefonen har jo som bekendt 4G, hvilket fungerer ualmindeligt godt, det spiller bare!

Jeg har testet det inde midt i Odense, hvor jeg kunne trække en forbindelse på ca. 18-20Mbps i download og 19-21Mbps i upload. Til sammenligning ligger min iPhone 5 på omkring 15mbps i download og lige under 1Mbps i upload på et almindeligt 3G netværk.

Hotspot-funktionen fungerer også ekstremt godt og giver hastighed på lige over 20Mbps i både up- og download på min iPhone 5, når den har været koblet på hotspottet.

Telefonen er udstyret med NFC (Near Field Communication), hvilket helt klart er en fordel. I pakken medfølger der to såkaldte smart tags, der kan bruges til at udføre bestemte handlinger, når telefonen føres henover dem. De to smart tags er programmeret fra fabrikken, men det er ekstremt let at programmere dem til andre handlinger vha. app'en Smart Connect.

En af de ekstremt gode funktioner i telefonen er muligheden for at vise billeder og videoer, samt høre musik trådløst på et Sony Bravia TV, hvis TV'et er tilsluttet enten trådløst eller kablet netværk. Dette virker dog kun med den indbyggede mediedel (altså billeder, videoer og musik der ligger på telefonen eller hukommelseskortet). Selve oplevelsen med streaming fra telefon til TV virker ualmindeligt godt og giver en flydende oplevelse.
Jeg havde for et par år siden en HTC Tattoo, der jo også kører Android, den kørte langsomt, hakkede og gav ikke en specielt god brugeroplevelse. Dette var også skyld i, at jeg egentlig havde sagt til mig selv at jeg ikke skulle have Android igen. Man kan dog tydeligt mærke med Sonys Xperia V, at der er sket en del siden og den har fået mig til at overveje, om jeg skulle skifte min iPhone 5 ud på fuldtid.


Grund
Jeg vil give telefonen 4 stjerner ud af 5.

Dette vil jeg gøre, da telefonen virker enormt godt og faktisk har fået mig til at overveje, om jeg skal skifte min iPhone 5 ud på fuldtid og gå over til Xperia V.

Den får dog ikke den sidste stjerne, da batteriet kun lige holder i én dag, hvilket ikke er optimalt, når telefonen med sin IP-57 certificering henvender sig til friluftsmennesker, der let kan være af sted mere end én dag ad gangen.

Plusser:
+ Lækkert design
+ LTE
+ Knivskarp skærm
+ God lyd

Minusser:
- Kort batteritid

Gertjan Faas 47 år, Maribo

Designet får en til at fokusere på skærmen og ikke på smarte udenomsdetaljer, der ikke har noget med skærmindholdet at gøre. Alt i alt en telefon jeg godt kan lide. Synes særlig skærmen er virkelig god og klar, og den viser alt indhold på en flot måde.

Gertjan Faas 47 år, Maribo

Design
Sony Xperia V er en flot og stilren telefon.

Sony Xperia V ligger godt i hånden, selvom den har en rimelig størrelse. Man føler ikke den på den nogen måde vil smutte ud af hænderne, når man f.eks. løber med den i regnvejr, mens man bruger en geocaching app. Jeg har haft en anden smartphone, hvor det var et problem. Det samme gælder, når man optager video og billeder, den ligger stabil og godt i hånden.


Kan også godt lide telefonen er let uden at føles skrøbelig.

Har brugt telefonen i regnvejr, da den anbefales som en telefon, der kan tåle vand og støv. Synes den fungerede godt, selvom skærmen var våd. Kunne godt navigere rundt på skærmen. Det var også tæt på frysepunktet, og også her fungerede Xperia fint.

Syntes de små cover over opladerstikket og hovedtelefonstikket i begyndelsen virkede noget skrøbelige. Men efter at have brugt telefonen i en uge virker det alligevel holdbart. Men en smule tvivl gnaver endnu.


Navigation/Styresystem
Det er let at navigere rundt i Xperia V selv med mange Apps i brug. Det skyldes bladre funktionen til højre for hjemknappen i midten. Trykker man på denne bladre funktion, kan man bladre gennem alle åbne Apps og ved et tryk få dem frem på skærmen. Meget let og hurtigt. Har haft mange åbne vinduer og trods det reagerede Xperiaen hurtigt og let. Inden for et åbent vindue kan man bladre med venstre returfunktion. Man skal lige passe på, når man f.eks. hører musik man ikke taster på hjemfunktionen, hus i midten nederst i telefonskærmen, fordi så slukker musikken med det samme. Det gør man 1 - 2 gange, og så ved man det og gør det ikke igen.

Har haft forskellige Apps åben på samme tid f.eks. musik, navigation, browser og synes alle Apps reagerede flydende. Det hakkede ikke på nogen måder.

Er man kørt fast i et menu/App, kan man altid vende tilbage ved hjælp af hjemfunktionen nederst på skærmen. Eller bladre til en side man ved, man skal bruge ved højre bladre menu. Meget let. Der er en funktion i programmet øverst til højre på skærmen, trykker man på en firkant bestående af 4 mindre firkanter begynder ikonerne på skærmen at bevæge sig rundt. Ret så forvirrende, men måske er det med til at holde andre vågne. Det er en fordel ved Android styresystemet på telefonen, det kan individualiseres efter ens behov/præferencer.


Generel brug
Batterilevetiden kunne godt være bedre, når man har flere Apps åben løber batteriet hurtigt tør, så f.eks. hvis man er ude på en lang cykeltur/tur i naturen, kan man godt løbe ind i batteriproblemer. Man kan dog gøre sit for at styre batteriforbruget f.eks. lysstyrken på skærmen kan nedsættes, synkronisering kan slukkes m.m. Mere kan læses på nettet f.eks. PCWORLD.

Har dog læst et sted, fra en anden der har afprøvet denne telefon, at efter et stykke tids brug forbedres batterilevetiden, men kan ikke selv bekræfte dette.

Opkald er meget enkelt. Bare tryk på telefonhorn-symbolet og indtast nummeret og du er ved at telefonere. Her kan du også vælge ud fra favoritter, Facebook, Gmail, Skype og andre kontakter og synkronisere disse med din Xperia V. Man skal passe en smule på med disse synkroniseringsmuligheder, fordi låner du din telefon ud til en ven eller kollega, og de logger sig på deres Facebook eller andre websites, kommer alle deres kontakter til at være i din kontaktbog/adressekartotek.

Skriver man en sms, er der en god funktion, hvor du lige tapper med fingeren på et ord, hvor du vil ændre noget. Så kommer der en slags slider frem ned under ordet, som du kan flytte til der, hvor du f.eks. vil skifte et bogstav. Det kræver lige lidt tilvænning at styre dippedutten, men så kører det.


GPS
GPS funktionen virker meget smidig. Har man et kort fremme af et område og bevæger sig rundt i det + zoomer ind og ud, foregår det uden hakken og let og ubesværet.

Der er masser af muligheder i f.eks. Google maps. Her kan du finde lokale seværdigheder, indkøbsmuligheder, spisesteder og meget mere. En af de mere spændende muligheder med GPS er geocaching. Her kan du søge efter poster, som er skjult forskellige steder i landskabet. Det kan være i byen, i skoven og andre steder. Der findes mange Apps, så du kan bruge din Xperia V til dette. Det betyder motion på en sjov måde. Du kan motionere på en måde der passer til enhver. Løbe, gå, tag madkurv med, konkurrere med andre. http://www.geocaching.dk/begynderKamera
Kameraet tager meget tydelige billeder i dagslys eller godt belyste motiver. Her kan man også zoome rimelig meget ind ved at slide over skærmen med sine fingre. Zoomfunktionen med fingrene skal man lige vænne sig til, da man skal bevæge fingrene udad for at zoome indad.

Videooptagelserne med Sony Xperia V er ret gode. Jeg synes, der er mange detaljer inkluderet, f.eks. var der en optagelse af et juleoptog, jeg var tilskuer til, hvor flere af deltagerne blev spejlet i en vandpyt. Her var spejlingerne meget tydelige at se. Lyddelen er også god - det er en klar og tydelig lyd, der bliver optaget. Også når man optager inden døre, hvor man indtaler en videobesked, kommer lyden rimelig klar og tydelig igennem. Det samme gælder billedkvaliteten, som jeg synes er noget bedre end den videokvalitet, mit Panasonic kamera kan optage med. Det må siges at være ret flot, da Sony Xperia V har en meget mindre linse end Panasonic kameraet.

Der er både front og bagkamera. Frontkameraet laver brugbare optagelser, men i en mere grumset kvalitet end bagkameraet, som en har et mere klart og tydeligt billede. Men f.eks. til skypesamtaler er det rigtig fint med et frontkamera, så man kan føre en person-til-person samtale.


Lyd
Lyden på Sony Xperia V i højtalerne er lidt skiftende. Til musik lyder det udmærket taget i betragtning, at det er en mindre mobilhøjtaler. Men for at få en bedre lyd, ville jeg investere i en højtaler, der kan tilsluttes telefonen. I hovedtelefonen lyder det rigtig godt. Hovedtelefonens type og kvalitet gør selvfølgelig også forskel. Jeg prøvede både med en øreprop-hovedtelefon og en almindelig hovedtelefon med bedre højtalere, og i begge lød det godt efter min smag. I indstillinger kan man også arbejde med lyd og forbedre den med funktionerne Clear Phase og xLOUD. Det giver en bedre lydkvalitet, når man bruger disse. Der er udover det ikke så mange muligheder at lege med lyden. Det kan dog være, der findes en App.
I Skype fungerer lyden også fint. Man kan tydeligt høre modparten og når man tester lyden, fungerer en optagelse af sin egen stemme også fint. Mikrofondelen er dermed også tilfredsstillende.

Har også afprøvet Podcasts, og det lyder godt både med den indbyggede højtaler og med hovedtelefoner. (selvfølgelig afhængig af Podcasts kvalitet. Den jeg hørte var fra BBC.)

FM-radio virker fint. Der er flere kanaler med en rigtig god lyd og endda med en del baggrundsstøj. Så det føles ligesom de almindelige FM-radioer. Man kan vælge favoritkanaler og dermed hurtigt finde den kanal, man kan lide. Alt i alt rigtig godt. Kan godt lide det enkle layout af denne App - nem og uoverskuelig. Så er der en god funktion Track ID, den kan sammenlignes med Soundhound. Den bruger databasen Gracenote, som er en meget stor database med information om et utal af musiknumre m.m. Dejlig funktion, når man som jeg tit spørger sig selv, hvad var det nu, det nummer hed eller bare har lyst at høre mere af en artist/gruppe. Det er muligt direkte fra TrackID at surfe videre på YouTube eller købe nummeret i en tilknyttet internetbutik 7digital. Her oplevede jeg dog, da jeg forsøgte, at den ikke kunne finde nummeret, jeg forsøgte at se prisen på.

Ved at søge 7digital med Chrome kunne jeg dog se, det var en ret stor Britisk musikudbyder, med et umiddelbart spændende udbud. Det skal så selvfølgelig også fungere, når man søger med TrackID, for ellers gider man ikke at bruge det.


Applikationer
Downloads af applikationer fungerer som en leg. Man logger sig bare ind i Play Butik og finder de applikationer, man har brug for. Jeg hentede Skype, Google Aktuelt og Google Sky map. Man klikker bare på den App, man synes ser spændende/brugbar ud og klikker på den, læser mere info og klikker installer, hvis man ønsker at hente den. Derefter får man et "accepter og download" valg. Godkender det, hvis man er enig med betingelserne og vupti ens nye App bliver installeret. Alle downloads forløb problemløst, og man kan vælge at hente opdateringer automatisk også. Sikkerhedsmæssigt kan det være et stort usikkerhedsmoment, hvis man ikke opdaterer sin telefon. Automatiske opdateringer er derfor en stor fordel, da man tit har en tendens at glemme at opdatere Apps.

Play Butikken har et meget stort udvalg af Apps til enhver smag og behov. Til mit fag som fysioterapeut findes der et utal af spændende Apps, både gratis og betalings, som kan bruges til at holde sig orienteret fagligt for eksempel om anatomi og fysiologi.

Jeg kan godt lide at beskæftige mig med astronomi/rumfart, fotografi, forskellige former for udendørs motion MTB cykling, løb, orienteringsløb og for alle disse interesser er der utallige Apps, som kan afprøves og bruges til disse hobbyer.

F.eks. er der Google Sky, som du kan holde dig orienteret på himlen med. Ved at pege på en del af himlen kan du se, hvilket objekt du har med at gøre. F.eks. er det en stjerne eller en planet. Meget informativ. Det virker lynhurtigt på Xperia V.


Internet
Internettet virker rigtig fint. Selv når jeg streamer video, bliver det hurtigt læst ind. Der er to browsere på Xperia som standard. En standardbrowser og Google Chrome. Begge virker umiddelbart fint nok. Den er nemt at navigere rundt på nettet. Siderne bliver læst ind hurtigt og kan vælges som favorit, gemmes til læsning offline og mere. Det er let at bevæge sig rundt på siderne. Man kan bookmarke dem og gemme dem. Spacedaily, som er en af mine yndlingssider, læses hurtigt ind. Samme gælder Nasa.com

Andet
4G virker hurtigt på denne telefon, det kunne ses specielt ved brug af YouTube, hvor jeg ellers har oplevet at videostreamen godt kunne hakke mere eller mindre. Det er et stort irritationsmoment. Derfor er det rigtig godt, at det fungerer. Det gør det dog kun i mange byområder. Kommer man længere ud på landet, må man "nøjes" med 3G, som i mange henseende er udmærket bare mindre med videostreams.

Grund
4 stjerner: Jeg ville have givet den 5 stjerner, hvis lyden og lydindstillinger havde været bedre. Samt løsningen til hovedtelefonstikket og USB stikket havde været en smule mere fiks. Opladeren (selvom det i princippet er lige meget bare den kan oplade) passer slet ikke sammen med telefonen. Den passer bedre til en billigere smartphonemodel.

Den ultimative 4G smartphone-oplevelse

Sony Xperia V er en superhurtig 4G-smartphone med HD, som oven i købet er vandafvisende.

Smart, elegant og holdbar

Du kan foretage opkald i den silende regn. Tjekke din mail, mens du laver mad. Din Xperia V tager ikke skade af at blive våd. Ingen anden smartphone er lige så vandafvisende.

Lynhurtig

Hent applikationer lynhurtigt, og afspil dem uden afbrydelser. Med Xperia Vs superhurtige nye dual core-processor Snapdragon S4 på 1,5 GHz og hastigheden på 4G er mellem 17-71 Mbit/s download og 5-43 Mbit/s upload. Det er slut med at vente.

Flot og stærk HD-mobil

Se tv-programmer og dine egne videoklip på det imponerende 4,3″ HD Reality Display med Mobile BRAVIA® Engine 2. Denne forbedrede skærmteknologi optimerer automatisk dit indholds farver, skarphed og kontrast, så du får den bedste visningsoplevelse muligt.

OBS! Pakke med lav datamængde

Du har valgt: {current_subscription}.

Hvis du ønsker at gå meget på internettet via mobilen og benytte tjenester som fx Spotify og Netflix, anbefaler vi, du vælger en pakke med mere data tilknyttet.
Dermed undgår du ekstra omkostninger på dataforbrug.


{avialable_subscriptions_list}