Mobiltillæg

Betal mindre her og nu

Tag toppen af prisen på din nye favoritmobil, tablet ellet netbook. Brug Mobiltillæg, når du køber din mobiltelefon, tablet PC eller netbook hos Call me. Så kan du betale den på din mobilregning over de næste 6, 12 eller 24 måneder.

Sådan gør du
Vælg din favorit blandt alle de mange modeller med Mobiltillæg. Vælg et månedligt Mobiltillæg, så du kan betale mindre her og nu. Eller en af de mobiler, hvor du har mulighed for at fordele hele mobilens pris på dine fremtidige mobilregninger.

Med et Mobiltillæg på f.eks. 25 kr. i 24 måneder, betaler du 600 kr. mindre her og nu. Der er ingen renter eller gebyrer, og mindsteprisen er den samme uanset om du vælger Mobiltillæg 6, 12 eller 24 måneder. Selv om du vælger et Mobiltillæg på 12 eller 24 måneder, er du kun i binding i 6 måneder. Herefter kan du frit skifte abonnement, og betale videre på dit Mobiltillæg.

Tjek udvalget med Mobiltillæg i vores webshop. Og find en løsning, der passer til din økonomi. Så er du måske lidt tættere på dine mobilønsker ;-)

Ofte stillede spørgsmål


Hvad er Mobiltillæg?

Mobiltillæg er et tilbud til dig, der gerne vil betale mindre for din mobil, PC eller tablet PC her og nu. I stedet betaler du et Mobiltillæg på din mobilregning i de næste 6, 12 eller 24 måneder.

Kommer der renter eller gebyr på Mobiltillæg?

Nej, der tilskrives ingen renter eller pålægges gebyrer på Mobiltillæg.

Koster det noget at oprette Mobiltillæg?

Nej, du betaler almindelig oprettelse når du køber mobiludstyr, men du betaler ikke ekstra oprettelse for at få Mobiltillæg.

Kan jeg betale de resterende Mobiltillæg ud før tid?

Ja, det kan du gøre til hver en tid. Hvis du ønsker at betale de resterende Mobiltillæg ud før tid skal du tage kontakt til kundeservice. Skriv en e-mail til kundeservice@callme.dk eller ring til os på 4366 9090. Husk at fortælle hvilket mobilnummer det drejer sig om. Så sørger vi for at lægge de resterende Mobiltillæg på din næste mobilregning.

Hvad sker der hvis jeg opsiger mit mobilabonnement efter f.eks. 9 måneder og har Mobiltillæg på i 12 måneder??

Så fortsætter vi med at opkræve Mobiltillæg pr. måned fra måned 9 til 12.

Hvad sker der med Mobiltillæg, hvis jeg overdrager mit abonnement til anden person/betaler?

Du har indgået en aftale om Mobiltillæg, som fortsætter uændret, selv om du vælger at overdrage dit abonnement til en anden person. Det skyldes at abonnementsaftalen og aftale om Mobiltillæg er to uafhængige aftaler.

Kan jeg fortryde Mobiltillæg?

Ja, du kan til hver en tid fortryde at have Mobiltillæg, og betale de resterende Mobiltillæg ud på næste regning. Derudover har du normal fortrydelsesret på 14 dage når du handler på web-shoppen. Ved returnering af mobiludstyret indenfor de 14 dage annulleres aftale om Mobiltillæg naturligvis også.

Kan antal af mobiltillæg ændres undervejs?

Nej. Det er ikke muligt senere hen at ændre antal Mobiltillæg, så du f.eks. betaler den resterende købesum over 6 måneder i stedet for 12 måneder.

Hvordan ved jeg hvor mange Mobiltillæg jeg mangler at betale?

På din mobilregning står der hvor mange Mobiltillæg du i alt skal betale + hvilket Mobiltillæg der er til forfald nu, så du kan altid se hvor mange Mobiltillæg du har betalt, og hvor mange der er tilbage at betale.