Rabatpakker

Uanset om du bruger din mobil til at snakke, SMS'e eller surfe på det mobile internet har vi rabatpakken til dig og dit behov. Har du et abonnement uden inkluderet data, som f.eks. Basic, og ønsker du en eller flere af rabatpakkerne logger du bare på din personlige selvbetjeningsside og tilmelder pakkerne. Du kan både til- og afmelde dine rabatpakker fra dag til dag, og du betaler kun for de dage du har pakken tilmeldt. Har du en talepakke med inkluderet data, kan du læse mere om ekstra datapakker her.
 SMS/MMS pakker

Sender du bare 5 SMS'er pr. dag kan du med fordel vælge en SMS/MMS-pakke. Vi har 2 forskellige pakker. En til dig der sender SMS'er nogle gange i løbet af dagen og til dig der sender rigtig mange SMS'er og/eller MMS'er.

SMS/MMS Mini: 300 SMS + 30 MMS pr. måned til 39 kr./md.
(Til dig der sender mellem 5-10 SMS pr. dag)

SMS/MMS Maxi: Fri SMS og MMS til  79 kr./md.
(Til dig der sender mere end 10 SMS pr. dag)

Sender du mere end 300 SMS med Mini betaler du efterfølgende 25 øre pr. SMS og hvis du sender mere end 30 MMS pr. måned betaler du efterfølgende 1,99 kr. pr. MMS.

Surf pakker til mobilen

Få fuld frihed på det mobile internet med en surfpakke. Vi har 3 pakker til dig der bruger mobilen ind i mellem på nettet, til dig der bruger mobilen dagligt til at surfe og til dig der flere gange i løbet af dagen bruger det mobile internet.
S?dan v?lger du en mobilsurf-pakke

Overskrider du den inkluderede data-mængde, nedsætter vi hastigheden til 120 Kbit/s i resten af din regningsperiode. Hvis du løber tør for data får du mulighed for at købe en ekstra data-pakke, som dækker resten af din regningsperiode. Læs mere om ekstra data-pakker her.Fri tale til fastnet

Ringer du tit til fastnetnumre er det en god idé at tilvælge rabatpakken 'Fri tale til fastnet' til dit mobilabonnement. Med fastnet-pakken ringer du for 0 øre til alle fastnetnumre i Danmark, dog ikke særnumre og særtjenester, som f.eks. 118. Du kan ringe i op til 1 time pr. opkald, men kan selvfølgelig bare lægge på og ringe op igen.
Fri tale til fastnet koster 49 kr./md.