Udlandspriser

Som Call me-kunde har du altid stærke priser til udlandet. Du kan ringe til 50 lande for 35 øre pr. minut. Og det er til en opkaldsafgift på 0 øre og i superkvalitet, så du ikke behøver at råbe i telefonen. Husk der er forskel på, om du ringer fra Danmark eller fra udlandet. Du kan finde al den relevante information om udlandstakster her på disse sider.

Ofte stillede spørgsmål


Kan jeg bruge min mobiltelefon i udlandet?

Ja dette kræver ikke tilmelding

Hvad koster det, at ringe fra udlandet?

Du kan finde priserne for udlandskald her

Hvad koster det at modtage et opkald i udlandet?

Hvis du besvarer et opkald fra Danmark, betaler du for at modtage samtalen. Se priserne på dette link

Hvad koster det, at ringe fra Danmark til udlandet?

Tjek priserne for udlandskald her

Skal viderestilling til tlf.svarer fjernes hvis jeg tager til udlandet?

Tidligere hed det sig, at du skulle huske at framelde telefonsvareren, når du tog din telefon med til udlandet. Dette er ikke længere tilfældet, så længe du rejser inden for EU, da viderestilling nu er gratis. Rejser du uden for EU, kan dette dog stadig anbefales.

Når du befinder dig uden for EU er det dig, som betaler for opkaldene fra Danmark. Det gælder både de opkald, du besvarer og de opkald, som stilles videre til telefonsvareren. Det kan derfor hurtigt blive dyrt. De opkald der viderestilles til din telefonsvarer betaler du ""dobbelt"" for. Du betaler nemlig først for opkaldet fra Danmark til udlandet og efterfølgende for at kaldet sendes retur til Danmark til telefonsvareren.

Hvis du ikke ønsker dette skal du deaktivere viderestillingerne til din Telefonsvarer. Du kan fjerne alle viderestillinger direkte på telefonen ved at taste følgende på mobilen: ##002# + knappen "ring op/ok"

Kan jeg sende SMS fra udlandet?

Du kan modtage og sende SMS i udlandet, ganske som du er vant til fra Danmark. Det er gratis at modtage SMS’er. Det er dog dyrere for dig at sende SMS fra udlandet. Husk, at der skal stå +45 foran mobilnummeret.

Hvad koster det at sende MMS fra udlandet?

Du kan finde priserne her

Hvad koster det at modtage en MMS i udlandet?

Du kan finde priserne her