Bliv ringet op af salg Bliv ringet op af salg -  

Bliv ringet op af salg Bliv ringet op af salg


Du har bedt om at blive ringet op af salg.

Er du sikker på at du ønsker at blive ringet op?

I hvilket tidsrum skal vi ringe? (Kun hverdage)

Er du Call me kunde?


Windows Phone 8X by HTC Sort

Windows Phone 8X by HTC Sort

Windows Phone 8X by HTC Sort

Funktioner

 • 16 GB hukommelse
 • 1,5 GHz, Dual Core
 • Windows® Phone 8
 • 4,3" super LCD 2 skærm
 • Gorilla Glass 2
 • NFC
 • Videooptagelse i 1080p
Vælg variant
Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Mobilens pris

Talepakker

     Er du i tvivl?

Det store regnestykke ;-)

Betal for mobil her og nu 0 kr.
Abonnement pr. md.
99 kr.
Regningsadm. pr. md. 6,50 kr.
I alt pr. md. 105,50 kr.
 
Oprettelse kr.
Mindstepris 3.706,50 kr.
 
Køb

Spørg dine venner på facebook

Windows Phone 8X by HTC Sort

 • 16 GB hukommelse
 • 1,5 GHz, Dual Core
 • Windows® Phone 8
 • 4,3" super LCD 2 skærm
 • Gorilla Glass 2
 • NFC
 • Videooptagelse i 1080p
Slå op

Vores mobiltestere anmelder:

Jan Hindborg Klintø 45 år, Helsinge

Windows Phone 8, er uden tvivl det nye sort! Har man en Windows Phone 8, uanset hvilken producent man vælger, så er styresystemet ens, da producenterne ikke må ligge deres styresystem oven på!!

Jan Hindborg Klintø 45 år, Helsinge

Design
8X er bare lækker, ligger godt i hånden, let (130 gr), elegant og virker eksklusiv pga sit Pillow design.
Imponerende skærm, kniv skarp og flotte farver.

Familiens ord: Lækker, flot, let, eksklusiv, smart, fed mobil, flotte farver og tynd..

Kort sagt: Eksklusiv mobil, med kniv skarp skærm :-)

Navigation/Styresystem
Windows Phone 8, er uden tvivl det nye sort!

Har man en Windows Phone 8, uanset hvilken producent man vælger, så er styresystemet ens, da producenterne ikke må ligge deres styresystem oven på!! Som f.eks. HTC Sense og Samsungs TouchWiz.
Der kan være enkelte Apps/programmer på, som adskiller de forskellige producenter ad.. Men i grove træk er de ens, hvor kun design skiller dem ad.

"Tiles" er nytænkende og er blanding af ikoner og widgets, som har 3 størrelser og bliver mere levende, jo større du laver din Tile.

Nemt at finde rundt, simpelt og ikke for mange muligheder, som gør den til en super mobil, for dem som ikke kræver for meget, men samtidig vil have det smarte og en levende mobil..

Generel brug
Batteritiden er som andre smartphones, skal lades op dagligt, gerne oftere, alt efter brug..

SMS delen sidder lige i skabet..
Super godt tastatur, Emojii smileys og bruger man f.eks 2 sprog, så kan man hurtigt skifte mellem dem :-)
Samtidig kan den forudsige ord, som kun bliver bedre og bedre, når den begynder at kende dig!! Lidt ala Swiftkey (Android)

Personer/kontakt bogen er ude tvivl for mig, som også bruger Facebook i dagligdagen det fedeste ved Windows Phone. Hvor du kan synkronisere dine kontakter med Facebook. Du har også Facebook nyheder, hvor du kan nøjes med de nyheder som kommer fra dine kontakter i telefonbogen, smart..
Tiles delen til personer sidder lige i skabet, hvor dine kontakters profilbilleder skifter mellem hinanden på din Tile, smart :-)

GPS
Kort delen fungere som den skal og GPS finder dig nemt og hurtigt..
MEN, hvor er selve navigations delen! Hvorfor bruger HTC ikke deres Locations? Og jeg troede faktisk, at Nokia og Microsoft lavede en aftale om, at de (MS) kunne bruge Nokia Drive i deres produkter?
Ja, desværre et minus, som jeg håber på bliver løst!

Man kan dog til købe en Navigation.. og der har tidligere prøvet Navigon (Android), som virker og gør som den skal.
Navigon Europe/Skandinavien kommer snart til WP8.. (ved de i gang med de sidste test af den)

Kamera
Helt klart godkendt..
Gode billeder og video kvalitet, som er på højde med HTC One X..
Billederne tages nemt og hurtigt, både med den fysiske knap, eller tryk på skærmen..

Det klart bedste er, at den har en fysisk knap, samt muligheden for at aktiverer kameraet i slukket tilstand, via den fysiske knap..

Tip:
Holder man billede knappen lidt nede, så zoomer den og vil være klar til at tage billede..
Det samme gælder, når man trykker på skærmen, først zoomer den, dernæst tager den billedet..

Lyd
Lyden med Beats Audio er helt i top, både med og uden headset.. Uden tvivl HTCs nye varemærke, Beats Audio!

Selve Musik applikationen hører også til de bedre, hvor igen de levende Tiles, viser sine kvaliteter frem!!!

Klart den bedste lyd, jeg har hørt fra en mobil..

Applikationer
Windows Store har sine kvaliteter, men også manglen på applikationer.. Der må man huske på, at Windows Phone på den front er helt ny på markedet, men nok skal komme efter..
I mit tilfælde, har de fleste af dem jeg bruger (Danske mobilbank, Netflix, Tv2 Play, Wordfeud, Facebook og Skype)

Tip:
Når man downloadet sin App, kan man holde den nede og der kommer et skærm billede op, hvor man enten kan slette den igen, eller Fast gøre den til start siden...

Internet
Nem og hurtig, mere behøver jeg egentlig ikke og sige :-)

Pinch to zoom kører med stort overskud... Egentlig kører hele Internet delen generelt med stort overskud, hvor man tydeligt kan mærke, at det bare fungerer...

Tip:
Savner dog at kunne synkroniserer mine bogmærker med Google Chrome... Men ved hjælp af Chrync, får du en App som kan løse det, dog skal man huske, at det er en App og er ikke integreret i browseren!

Andet
Tips:

Screenshot (hold tænd/sluk og hjem tasten nede samtidig)

Lydløs/lyd (når man enten skruer op eller ned, kan man trykke på Ikonet i højre side, for at gøre mobilen lydløs)

Tidligere/åbne applikationer (hold tilbage knappen nede)

Når man er i personer eller hvor alle ens applikationer er, kan man trykke på "bogstavet" og få alfabetet frem, så man hurtigere kan komme til sin ønskede app..

Bruger man Google kontakter, kalender og Gmail, så tilføjer du din konto, og vupti, du har det hele og fungerer super godt :-)

Facebook.. Den officielle Facebook App synes jeg personligt ikke om! Jeg vil anbefale Facebook Touch/Pro, som minder meget om den man kender fra Android!

Grund
Ville rigtig gerne give den 5 stjerner, da den på mange måder skiller sig ud, virker eksklusiv og elegant..
Det nye styresystem har virkelig sine plusser i form af, at være simpel, køre let, smooth og sine levende Tiles..

Men pga mangel på Navigation og Apps (som nok skal komme) så ender jeg på 4.5, som snildt kunne blive 5, hvis navigationen havde været der...

4.5 stjernet eksklusiv mobil, med mange plusser og få minusser.

For og imod:
+ Let
+ Eksklusivt look
+ De levende Tiles
+ Beats Audio
+ Den fysiske kamera knap
+ Personer/Facebook
+ Hurtig, med stort overskud

- Mangel på Navigation

Anne Mette Beck 26 år, Brønshøj

Min første tanke var "hello beautiful!". Det er virkelig en smukt udført telefon og umiddelbart virker den lettere end jeg havde forventet når man tænker på størrelsen af den.

Anne Mette Beck 26 år, Brønshøj

Design
Min første tanke var "hello beautiful!". Det er virkelig en smukt udført telefon og umiddelbart virker den lettere end jeg havde forventet når man tænker på størrelsen af den.

Den er så strømlinet, at knapperne faktisk er svære at ramme. Knappen øverst fumler jeg ofte rundt efter før jeg får trykket på den, fordi den er svær at mærke. Dog er jeg vild med at jeg kan tilgå kameraet, mens telefonen er låst, bare ved at holde kameraknappen nede.

Navigation/Styresystem
Hvis man aldrig har prøvet en Windows Phone før, skal man lige vænne sig til styresystemet, men så snart det kom ind under huden, blev jeg vild med det. Jeg er især vild med, at man med de forskellige tiles hurtigt kan se om man har fået nye mails, sms'er, notifikationer fra Facebook, Twitter eller Linkedin og om man har aftaler i kalenderen.
Menuen med samtlige app's kan dog hurtigt blive lang, især fordi man ikke kan vælge et bogstav, ligesom jeg kender det fra min Androidtelefon fra LG.

Generel brug
Jeg har været vant til at bruge Swiftkey, der er det bedste tastatur i verden, fordi det ved, hvad jeg vil skrive! Derfor var jeg skeptisk fra det indbyggede tastatur på telefonen, men det er blevet gjort til skamme. Det er et overraskende godt tastatur, med en super god ordbog og man rammer sjældent forkert på tasterne.

Det er nemt at importere kontakter fra diverse sociale netværk og mail og indbyggede funktioner gør, at man kan uploade sin status på både Facebook og Twitter på en gang.

Telefonbogen er også ret cool, for den samler info om ens kontaktpersoner fra blandt andet både Facebook og Twitter, så man har det hele samlet.

Batteritiden har jeg indtryk af er på niveau med de fleste andre smartphones af denne kaliber - det er endnu ikke lykkedes mig at køre den død efter en dags brug, hvilket jeg er fint tilfreds med.

GPS
Kortfunktionen vil aldrig kunne erstatte Google Maps. Google Maps tilbyder både ruter til offentlig transport, samt cykelruter som jeg bruger rigtig meget.

Kamera
Jeg vild med at jeg kan tilgå kameraet, mens telefonen er låst, bare ved at holde knappen nede. Det tager udemærkede billeder - også i svag belysning, men det har ikke slået benene væk under mig. Til gengæld sørger SkyDrive for at gemme alle mine billeder for mig i skyen, så jeg ikke behøver bekymre mig om backup.
Kameraet har indbyggede redigeringsmuligheder med forskellige filtre, men det ved jeg, at jeg aldrig kommer til at bruge. Så hellere vente på, at Instagram kommer til Windows Phone :)

Lyd
De medfølgende in-ear høretelefoner er ikke værd at skrive hjem om, men da jeg satte mine egne Beats By Dre til telefonen, var det en ganske god musikoplevelse.
Når skærmen er låst kan man betjene musikken fra den læste skærm.

Applikationer
Det er faktisk ikke skidenemt at finde app's i Windows Store. App Store og Google Play har altid en masse anbefalinger eller fremhævede apps, men det er meget begrænset her.
Til gengæld er det vidst muligt at prøve de fleste app's i Windows Store - enten i en begrænset periode eller med begrænsede funktioner, så man ikke kaster penge efter noget man fortryder.

Internet
Browseren er smart! Selvom det er Internet Explorer som jeg ikke har brugt i 100 år på min computer, så kan den ret cool ting på telefonen. Når man søger i den viser den nemlig resultater fra både web, billeder/videoer og steder. Ellers synes jeg ikke den fremstår som hverken bedre eller dårlige end andre mobilbrowsere - den er okay hurtig, nem at navigere rundt i - dog med det plus, at man under "Indstilling for websted" kan vælge om man vil have mobil- eller desktopversion.

Andet
Der er virkelig mange små funktioner, som jeg synes er virkelig lækre og nytænkende. Når jeg skruer op og ned for volumen, bliver det eksempelvis angivet i tal, frem for en visuel visning med en bar, som man er vant til det fra andre styresystemer.
Jeg er også vild med, at jeg hurtigt kan dele opdateringer på både Facebook og Twitter på én gang.

Min yndlingsfunktion er næsten den smiley der er i sms tilen, der blinker og laver ansigter alt efter, hvor mange nye beskeder man har fået :D

Det indbyggede mailprogram er jeg også ret vild med, fordi det samler mails fra samme afsender i tråde, så de er hurtige at finde.

Grund
4!
Jeg synes næsten den scorer topkarakter - designet er lækkert, styresystemet er virkelig funktionelt og giver et hurtigt overblik.
Dog mangler der applikationer som jeg er vant til at bruge fra både Android og iOS, hvor jeg endnu ikke har fundet gode alternativer, men det er forhåbentlig bare et spørgsmål om tid.

Daniel Lomholt 19 år, Ballerup

Første indtryk da jeg fik HTC 8X I hånden var helt klart: Wow. Det er virkelig et lækkert design, HTC har lavet, og den vejer ikke ret meget. Telefonen er behagelig at holde, og bagsiden er mat og glider således ikke ud af hænderne.

Daniel Lomholt 19 år, Ballerup

Design
Første indtryk da jeg fik HTC 8X I hånden var helt klart: Wow. Det er virkelig et lækkert design, HTC har lavet, og den vejer ikke ret meget.
Telefonen er behagelig at holde, og bagsiden er mat og glider således ikke ud af hænderne. Designet er simplificeret, men stadig med tanken om, at der er tale om en eksklusiv topmodel.
Jeg blev især overrasket over vægten - den vejer godt nok ikke ret meget mindre end min gamle telefon - Samsung Galaxy Nexus, men den er altså bare generelt bedre og mere behagelig at holde, og grundet den lidt mindre skærm på 4,3 tommer, er den også lettere at holde med én hånd.

Navigation/Styresystem
Styresystemet på 8X er Windows Phone 8 - dette er den nyeste version af Microsofts mobile styresystem, som for alvor blev lanceret for ganske få uger siden, hvorfor 8X er den første smartphone med denne.
Jeg har selv haft prøvet en række enheder med styresystemet før, men der er virkelig sket meget i den nye version. Idéen med din startskærm på Windows Phone er netop, at du har de såkaldte "live tiles", som i bund og grund er små firkanter/fliser med relevant information. Dette kan være en genvej til Facebook eller kameraet, men det smarte er så at man også kan få vist nye emails eller sms'er i realtid, så du altid er opdateret på hvad der sker, direkte fra hjemmeskærmen.
Du kan nu ændre størrelsen på disse live tiles - der er i alt tre størrelser, og du kan personliggøre hjemmeskærmen, så den passer lige netop til dig og dine behov, mens der også kan ændres på farven gennemgående i styresystemet.
En ret smart funktion, som jeg selv er blevet glad for, er at du kan vælge at få vist dine Facebook-billeder direkte på låseskærmen - det kunne være billeder fra en god ferie, billeder af dit barn eller noget. Man kan også få vist forskellige billeder dagligt via Bing, eller naturligvis blot selv vælge et man vil bruge.
Jeg elsker at Windows Phone føles så levende, med alle de animationer når man eksempelvis skifter mellem programmer eller foretager en handling.

Generel brug
En stor fordel, som du lige nu har ved at købe Windows Phone er også, at du gratis får Office-pakken med. Du kan her åbne dine dokumenter, som er gemt på din telefon eller du har gemt på SkyDrive.
Du kan naturligvis redigere i dokumenterne, ved eksempelvis at ændre tekstfarve, størrelse eller andet, eller slette dokumentet fra telefonen, hvor det holdes synkroniseret med dine andre enheder, hvis du bruger SkyDrive. Office kommer dog også senere til iPhone og Android, men lige nu er det klart en funktion jeg ikke ville kunne undvære.
Det er altid svært at bedømme hvor god batteritiden er på en telefon. Jeg bruger min smartphone meget dagligt, både til tjek af mails, sms og opkald, læsning af nyheder og meget andet, og HTC 8X har klaret dette godt, og har kunnet klare en hel dags brug - men så skal du altså også have opladeren i nærheden. Det er efterhånden ret normalt, at smartphones skal oplades dagligt, så ingen nyhed her.
Tastaturet er rigtig godt, og det er let at ramme tasterne. Helt klart en forbedring fra de tidligere versioner, og som noget nyt er der nu også tilføjet tonsvis af forskellige smileys og grafiske ikoner, som man kan sende.

GPS
Navigationen er rigtig god, og korttjenesten er meget detaljeret. Det er ganske let at navigere fra sted til sted og oprette en rutevejledning. En smart funktion er, at man kan tilføje "favoritsteder", så du altså let kan sætte GPS'en til at navigere dig til nogle af de steder, du måske ikke helt kan huske vejen til, med ganske få klik.
Du kan også live se trafikken, og om der er grønt eller rødt lys ved det nærmeste lyskryds. Endnu en fordel, som der ikke er på Android - som jeg i øvrigt har brugt i mange år, er at man her på Windows Phone kan downloade kort.
Du kan downloade kort for hele lande - eksempelvis fylder Danmark 84,4 MB, og når det er hentet skal du ikke spekulere på om du nu bruger ekstra data, når du er på farten i Danmark, eller om dækningen nu er god nok, da det hele er gemt på din telefon.
Kortet opdateres også løbende, men indtil videre fungerer det upåklageligt, og det er meget let at komme i gang med.

Kamera
Jeg har taget en del billeder med 8X i min test, og må konkludere at kameraet fungerer rigtig godt i dagslys, men at det om aftenen ikke er helt så godt. Billederne er virkelig gode og detaljerede i dagslys, men om natten kan billederne opleves at blive lidt grynede, også selv om jeg har aktiveret blitzen.
Optagelse af video gengiver lyden ret godt - også trafik, og kameraet tilpasser sig lysforholdene, så filmer man fra et meget lyst område til et lidt mørkere, tilpasser autofokusen dette. Der er også en række muligheder via den indbyggede app, til at ændre lysstyrken automatisk eller beskære billedet, og sætte filtre på billederne via HTC's app.

Lyd
Jeg har testet med nogle forskellige musikgenrer, og om hvor god lydkvaliteten her er. Jeg oplever at få en god rummelig og fyldig lyd. Som noget smart kan man også få foreslået nyt musik, baseret på ens musiksmag i applikationen.
Headsettet er i et lidt anderledes design - en smule mere kantet, men rigtig pænt, og behageligt at have på, selv efter lang tids musiklytning. HTC har allieret sig med Beats by Dr. Dre, som skal sørge for at levere en lydteknologi ud over det sædvanlige, og det må man sige er lykkes.
Den lydkvalitet man får i headsettet er ud over det sædvanlige. Den føles mere levende, og jeg vil sige at lydkvaliteten er i den bedre ende, af hvad jeg har oplevet på andre smartphones.

Applikationer
Apps er meget vigtige, for at få en optimal smartphoneoplevelse. Windows Phone er stadig et forholdvist nyt styresystem, men Microsoft har engageret udviklerne til at komme i gang med platformen, og nu er der over 120.000 apps til styresystemet.
Desværre er der dog stadig nogle apps som jeg savner: Instagram, Spotify og Dropbox (dog er SkyDrive indbygget og et godt alternativ), mens mange af de andre apps jeg bruger i hverdagen dog er lavet som en app til Windows Phone 8. Der er også mange flere apps på vej, og jeg tror ikke der går særlig længe, før mit behov hvad angår apps er dækket.
Du henter apps og spil i Window Phone Marketplace, og her kan du også købe musik. Du finder også en lille fane med en række eksklusive apps fra HTC, såsom billedforbedring og valutakonvertering.

Internet
Som udgangspunkt er oplevelsen på internettet rigtig god. De fleste hjemmesider loader lige hurtigt som på min gamle telefon, mens det enkelte gange tager lidt længere tid. Der er ikke Flash i Internet Explorer, men dette er der heller ikke på andre smartphones mere, da det er en forældet teknologi.
Det er ganske let at kopiere tekst, og indsætte det i for eksempel en mail. Du kan kopiere tekst ved at trykke på der, hvor du skal kopiere fra i kort tid, hvorefter det markeres, og så kan du trække i pilene for at angive hvor meget tekst du vil kopiere. Det er let at få et overblik over åbne faner, og tilføje hjemmesiden til dine favoritter.
Har du en hjemmeside som du fast besøger hver dag, kan du ogå tilføje den til start, så den er på din hjemmeskærm - smart.
I en test af internethastigheden på 3G har jeg hos Call me oplevet at få 12,4 Mbit/s download og 3,3 Mbit/s upload i centrum af Ballerup. Sammenligner jeg det med min nuværende udbyder, Telmore, er det cirka 4 gange hurtigere!

Andet
En lille - men irriterende ulempe er, at telefonen ikke kan oplade når du helt har slukket den.
Har du børn, tror jeg især du vil sætte pris på den smarte funktion kaldet "Børnehjørnet". Her kan du danne et specielt "rum" til dine børn, hvor du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt de kommer til at slette en mail eller sende en besked, da du kan vælge præcis hvilke apps, musik og spil de må få adgang til.

Grund
Overordnet er jeg imponeret over HTC 8X. Det føles som en solid smartphone og i et lækkert design, den vejer ikke ret meget og er behagelig at holde. Windows Phone 8 er et rigtig godt styresystem med masser af muligheder, og det føles skræddersyet til en. Det har været en fornøjelse at bruge, og en tiltrængt forbedring.
Jeg savner dog lidt flere apps og andre små funktioner som nævnt, og det har været svært at give en endelig vurdering. Derfor får HTC 8X en rigtig flot karakter på 4 stjerner, og er klart en telefon jeg anbefaler.
Nu er den endelig landet: En smartphone, der bringer verden tættere på, samtidig med at den også afspejler din personlighed. Unikke farvemuligheder, et flydende og helstøbt design, en skærm, du selv kan tilpasse – facetter, der giver dig frihed til at nyde alt det, der betyder noget for dig.

Helt personlig

Ikonisk design inspireret af Live Tiles, tynd og let, ultramat finish og flere forskellige farvemuligheder – dit personlige valg. Windows Phone 8X by HTC er ergonomisk udformet således at den føles lige så godt i hånden, som mod øret.

Personliggør din Windows Phone 8X by HTC efter dine behov og fokuser på de personer og interesser, som er dig nærmest, takket være Live Tiles – en ny og mere personlig brugeroplevelse.

Suveræn lyd med Beats Audio™

Indbygget Beats Audio™ forstærker sikrer suveræn lyd - få dybere bas, tydeligere vokal og mere nuanceret lyd. Det uanset om du lytter til musik, spiller spil eller ser film.

Med Beats Audio™ oplever du musikken som kunstneren har tænkt, at den skal opleves. Den unikke lydprofil aktiveres automatisk. Få adgang til Xbox Musik Store - en ny musiktjeneste som giver ubegrænset adgang til musik. Takket være integrationen med Skydrive kan du gemme og synkronisere musik og spillelister i skyen.

Kamera i verdensklasse

Revolutionerende og eksklusiv frontkamera med ekstra 88° vidvinkel, der sikrer du indfanger hele øjeblikket og alle de personer, der er med i det, alle ansigter i gruppen samt omgivelserne.

Fang altid øjeblikket - den fysiske kameraknap sikrer, at du nemt kan aktiverer kameraet, selvom skærmen er låst. HTC sikrer fantastiske billeder selv i dårlig belysning. Kameraet har 8 MP og en f/2.0 blænde.