Little me til kun 69,-/md

Tryghed til dit barn


• 2 timer
• 2 GB data
• 4G
• Call me til Call me
• Tryghedspakke
• Forældreguide

Little me giver tryghed til både børn og forældre. Dit barn kan nemlig udforske og bruge mobilen – uden at du risikerer at få ekstraregninger på udlandstelefoni, indkøbte spil, ringetoner eller andre betalingstjenester.

Køb nu

tryghedsspakke

For at sikre dit barn bedst muligt har vi lavet en tryghedspakke du får med gratis. Tryghedspakken sikrer dit barn for yderligere regninger og vil blokere for betalingstjenester.

Call me til Call me

Ring og sms frit til andre Call me kunder. Perfekt hvis resten af familien også har Call me abonnement.

Forældreguide

Med guiden ved hånden kan du og dit barn i fælleskab trygt begive jer ud i den mobile og digitale verden. Du får guiden tilsendt på mail. Hent den online her

Børnevenlige mobiler

2Be Found

2Be Found er et ID-armbånd, der kan fortælle noget om den person, der bærer det. Det benyttes typisk af børn, ældre mennesker, sportsfolk, institutioner og personer med særlige behov. Hvis en bruger fx farer vild eller falder om, kan andre hjælpe vedkommende ved at sms’e en kode, der står på armbåndet. Øjeblikket efter vil hjælperen nemlig modtage en svar-sms med oplysninger om brugerens kontaktperson, adresse, livsvigtig medicin m.m.

Som forælder eller kontaktperson vælger du naturligvis selv, hvilke oplysninger det enkelte armbånd skal indeholde – ligesom du til hver en tid kan ændre disse inde på brugerprofilen.

Læs mere