en tryg start

Dit barn glæder sig sikkert til sin første mobil. Men er du klar til en ny virkelighed, eller gør du dig dine bekymringer? Med Little me, vores mobilabonnement til børn, kan selv forældre føle sig trygge. 

 

vi hjælper

Vi kender bekymringerne. Derfor kan vi også hjælpe jer til, at jeres barn får en god oplevelse med sin første mobil og sin færden på nettet.

Little me er automatisk blokeret for:
• Køb af ekstra datapakker
• Indholdstakserede beskeder og betalingstjenester
• Opkald til og forbrug i udlandet
• Opkald til 90-numre

Tryg på nettet
Med den første mobil og vores mobilabonnement til børn følger også for alvor den første alenetid på nettet. Guiden ”Der er så meget, forældre ikke forstår” giver jer bl.a. fif til, hvad forældre bør være særligt opmærksomme på – samt gode råd til, hvordan I hjælper jeres barn med at færdes sikkert i den digitale verden. Se guiden

Blogindlæg om, hvordan du hjælper dit barn til et trygt online liv


mobiler til børn

Overrask dit barn med en ny mobil – eller sæt jer sammen og vælg den, der passer jer bedst.

Vores mobilabonnement til børn minder meget om vores andre mobilabonnementer – der er dog små, vigtige, forskelle. Little me har f.eks. 2 timers tale og 2 GB data. På den måde kan dit barn lære sin mobiltelefon at kende samt lære, hvordan et mobilabonnement (til børn) fungerer. - uden at du skal være nervøs for ekstraregninger Det er vigtigt, at børn bliver trygge på nettet. Det gælder også brug af mobiltelefon, der er deres indgang til mange ting i dag.

Med vores mobilabonnement til børn er der rig mulighed for barnet at træde de første digitale skridt, uden at du skal være nervøs som forælder. Abonnementet har også fri sms/mms, så dit barn altid kan svare, selvom taletiden er brugt.


Tal ordentligt er noget, vi gør sammen

Som Call me kunde er du med til at øge børns trivsel. Sammen har vi gjort en forskel for: