• Forbrugskontrol
  • Udlandsspærring
  • Fri sms og mms
  • Spærring af betalingstjenester
  • Forbrugskontrol
  • Udlandsspærring
  • Fri sms og mms
  • Spærring af betalingstjenester

Mobil­abonnement

Inklusiv ubegrænset adgang til C More - vi gi'r!

{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }}

TOPSCORER I NY NETVÆRKSTEST!

Se nu bare her! Call me bruger Telias netværk - og det har netop scoret højest i en omfattende test blandt alle Danmarks teleselskaber. 

Det siger vores kunder

Kontakt kundeservice

Mit Call me

Se dine abonnementer, dit forbrug, dine regninger m.m. på selvbetjeningen Mit Call me.

Ring til os

Ring på telefon 43 66 90 90.

Skriv til os

Vi svarer alle skriftlige henvendelser inden for 5 hverdage.

Billigt mobilabonnement til børn

Velkommen til Call me's børnevenlige mobilabonnement til 0 kr.i oprettelse og uden binding. Vi har sammensat et billigt mobilabonnement til børn, der har indbygget forbrugskontrol. Vores mobilabonnement til børn er skræddersyet specielt til børn, der ønsker at være online og holde kontakten med venner og familie i Danmark. Vores mobilabonnement til børn, kan bruges i alle mobiltelefoner og smartwatches til børn.

Med Call mes børneabonnement får du 2 timers tale og 2 GB data i Danmark. Vi har erfaret, at 2 timers tale inkluderet per måned, er passende til at kunne ringe hjem fra skole eller børnehaven for at give beskeder om legeaftaler og lignende samt holde kontakten med venner og familie.

Med 2 GB data inkluderet per måned er det også data nok til at spille de fleste spil til børn samt også lidt fx PokemonGo. Hvis dit barn gamer meget PokemonGo og andre spil, der kræver et større dataforbrug, har I måske brug for vores mobilabonnement til større børn.

Mobilabonnement til børn med forældrekontrol

Vi forstår vigtigheden af at beskytte dine børn online, og derfor har vi blokeret for forbrug i udlandet, opkald til udlandet, indholdstakserede beskeder og betalingstjenester samt opkald til 90-numre. Du kan have ro i sindet, da dit barn vil være beskyttet mod uønskede omkostninger og upassende indhold.

Mobilabonnement til børn med begrænset dataforbrug

Vi har også inkluderet datakontrol i vores børneabonnement, så du kan være sikker på, at dit barn ikke overskrider datagrænsen, hvilket også betyder, at du aldrig vil komme til at betale mere end, hvad abonnementet koster. Dette betyder, at dit barn kun vil have adgang til de 2 GB data i Danmark, der følger med mobilabonnementet til børn.

Bedste mobilabonnement til børn

Vores mobilabonnement til børn er uden binding. Derudover kan du også nyde forældrekontrol, som beskrevet ovenfor giver dig mulighed for at kontrollere dit barns forbrug og tilpasse det efter behov. Bestil vores mobilabonnement til børn i dag, og giv dit barn mulighed for at være online på en sikker og ansvarlig måde. Hvis du har brug for at vide, hvor dit barn præcist befinder sig samt få besked, hvis dit barn bevæger sig hen et sted, hvor du ikke vil have det, skal du tage et kig på vores udvalg af smartwatches til børn.