Apple iPad 32GB Silver

Apple iPad 32GB Silver


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Produktets pris i 24 mdr.170 kr.
Abonnement69 kr.
Regningsadministration9 kr.
248 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   4.207 kr.

Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
14 dages returret
Fri ombytning
Vinder af Loyalty award 2016

Beskrivelse

Apple iPad

Med denne iPads fantastiske skærm, ydeevne og apps kan du gøre alt det, du godt kan lide – lege, lære, surfe og være kreativ – uanset hvor du er. iPad'en vejer kun 478 gram, er 7,5 mm tynd – og designet til, at du kan have den med overalt. Og takket være en betryggende solid unibody-konstruktion i aluminium er den lige så robust, som den er bærbar.

Retina-skræm på 9,7"

Uanset om du kigger på billeder, shopper eller er i gang med en præsentation, har den blændende 9,7" Retina-skærm både detaljerne og størrelsen til at få det hele til at se godt ud.

Hurtig og jævn ydeevne

64-bit A9-chippen leverer en ydeevne, der får alle apps til at køre jævnt og hurtigt. Gå på opdagelse i spændende læringsapps, spil tunge grafik­krævende spil, eller brug to apps på samme tid – og nyd, at du har helt op til 10 timers batteritid.

Et avanceret, mobilt styresystem

iOS 10 er verdens mest avancerede, intelligente og sikre styresystem til mobile enheder. Det er super­funktionelt, og du kan bl.a. køre to apps samtidig – så du både kan arbejde og lege – bede Siri om at sende en besked for dig, og automatisk sikkerhedskopiere dine filer med iCloud, så du har adgang til dem overalt. Det indeholder også indbyggede apps, som hjælper dig med at få endnu mere ud af din iPad.

Sikkerhed, der er lige så avanceret som dit fingeraftryk

Dit fingeraftryk er den perfekte adgangskode – helt unik og altid med dig. Med Touch ID kan du låse din iPad op på et splitsekund og beskytte dine private data i apps.

Kamera på begge sider.

Det er lynhurtigt at tage billeder og optage videoer med iPad. Brug 8-megapixels kameraet til at tage detaljerede billeder eller optage 1080p HD-video, og rediger dem direkte på iPad med Fotos, iMovie eller din yndlingsapp fra App Store. Eller brug FaceTime HD-kameraet på forsiden til videoopkald og flotte selfies.

Salgspakken indeholder

Apple iPad 32GB (5. generation) og oplader.

9,7" skærm

1536 X 2048

8MP

4G LTE