Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Apple iPhone 6s Plus 32 GB Guld

Apple iPhone 6s Plus 32 GB Guld


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.195 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
353 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   4.887 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Det nyeste Apple-flagskib iPhone 6s Plus hæver ikke blot barren i forhold til en smartphones formåen, features, funktionalitet og fotokvalitet. Den vil revolutionere måden, hvorpå du benytter din smartphone og gøre brugeroplevelsen smartere, sjovere og simplere. Apple kalder den selv for den mest avancerede smartphone nogensinde.

Ny, revolutionerende touch-teknologi

I iPhone 6s Plus finder du for første gang den nye touch-teknologi 3D Touch, som åbner op for helt nye anvendelsesmuligheder. Den trykfølsomme skærm registrerer nemlig, hvor hårdt du trykker, og udfører derefter forskellige handlinger afhængigt af trykkets kraft, hvilket giver mulighed for en række genveje, både på hjemmeskærmen og i apps.

På den måde får du en hel ny måde at interagere med din smartphone på, som gør det hurtigere og mere præcist at navigere rundt mellem apps og funktioner. 6s Plus er også udstyret med den avancerede Touch ID-fingeraftrykssensor, som både gør nemt og sikkert at låse den op, samtidig med at det er hurtigere end nogensinde før.

Hurtigere processor og forbindelser

Den nye, særligt tilpassede 64-bit A9-processor med 2 GB RAM sikrer, at du får en enestående ydeevne, som er på højde med den, du finder i stationære computere. Faktisk er iPhone 6s Plus op til 70% hurtigere end forgængeren og har en GPU, der er op til 90% hurtigere, så du kan køre selv de mest grafikkrævende spil og apps helt uden problemer.

Med understøttelsen af ny LTE- og Wi-Fi-teknologi giver den dig også højere hastigheder på 4G-netværket, så du kan surfe, streame og downloade hurtigere end på nogen anden iPhone – faktisk op til dobbelt så hurtigt som før. Derudover sørger det nye iOS 9, som er spækket med forbedringer og nye funktioner, for, at du har verdens mest avancerede, intelligente og sikre mobile styresystem.

Avanceret 12MP kamera med hurtigt og præcis autofokus

Kameraet i iPhone 6s Plus har fået en pixel-opgradering i forhold til forgængeren, så hovedkameraet nu er på 12 MP og frontkameraet er på 5 MP. Det betyder, at du får skarpe og detaljerede billeder og kan optage videoer i 4K, mens kameraet på fronten er ideelt til at foretage videoopkald og tage selfies med.

Kameraet er blevet redesignet, så det bl.a. byder på en ny autofokus, der er hurtigere og mere præcist, og giver mulighed for at optage 360 graders panorama-billeder. Med Live Photos-funktionen bliver dine billeder levende og dynamiske, da du nu kan fange sekunderne, før og efter du tager et billede, så du kan se en levende version af billedet med både bevægelse og lyd.

Flot, langtidsholdbart design og skærm

Ved første øjekast ligner iPhone 6s Plus i høj grad sin forgænger - altså med samme karakteristiske unibody-design, fine overgange og afrundede hjørner. Men ved nærmere eftersyn er der dog en række interessante forbedringer, da den både er blevet en smule tyndere og er lavet af en ny type aluminium og med et stærkere dækglas, der betyder, at den er mere modstandsdygtig og holdbar end tidligere.

Den 5,5” store skærm er den velkendte Retina-kvalitet, som med sin høje kontrast og nøjagtige farver sørger for, at alt indhold tager sig godt ud på skærmen – uanset om du ser film og billeder eller surfer og bruger apps.

Salgskassen indeholder

iPhone 6s Plus, headset og oplader.

5,5" skærm

1080 X 1920

12MP

4G LTE