Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Apple iPhone 7 128 GB Sort Spar360,-
Spar360,-

Apple iPhone 7 128 GB Sort


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
158 kr.
Det skal du betale her og nu
Mobilens pris5.160 kr.
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
5.209 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   5.367 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Med de nyeste versioner til iPhone-serien vil du opleve en opgradering af den samlede iPhone-oplevelse. iPhone 7 er en smartphone med helt unikke features, funktionalitet samt den bedste fotokvalitet til dato, der er set i en iPhone. En stærkere processor, et større og bedre kamera samt et minimalistisk design, er blot nogle af de nye funktioner, som er udviklet til iPhone 7, som også har vand- og støvafvisende* egenskaber. Du kan bestille iPhone 7 i de karakteristiske farver: Sølv, guld, rosaguld og sort samt den nye skinnende jet sort.

Forbedret og mere avanceret kamera

iPhone 7 har langt bedre kamerafunktioner end sine forgængere. Det skyldes en videreudvikling af de eksisterende kamerafunktioner i tidligere iPhones, gennem blandt andet forbedret optisk billedstabilisering, som bidrager til en reducering af de sløringer, som kan forekomme i forbindelse med bevægelser eller rystelser. Derudover har det nye kamera langt bedre efterbehandlingsprocesser. Kameraet har et 12-megapixels hovedkamera og 7-megapixels frontkamera.

Det traditionelle mini-jackstik er væk

Den velkendte mini-jack-indgang fjernes fra de nye iPhones, så høretelefoner fremadrettet indsættes via lighting-stikket. De velkendte jackstik er blevet fjernet for at give plads til andre funktioner på mobilen, og derved gøre iPhone 7 mere kraftfuld. Det nye lighting-stik kan give langt bedre lyd samt kobles til mere avancerede hovedtelefoner, som har langt flere muligheder.

Ny statisk hjemmeknap

Hjemmeknappen er blevet ændret, så den ikke længere er mekanisk. Den nye hjemmeknap er en statisk flade med såkaldt haptisk feedback. Det betyder, at der egentlig ikke er en fysisk knap, men det føles sådan, når du trykker ned på skærmen. Den nye hjemmeknap på iPhone 7 er responsiv, slidstærk og trykfølsom.

Stærkere Retina HD-skærm end nogensinde

Skærmstørrelsen på iPhone 7 er 4,7” ligesom forgængeren. En væsentlig forbedring er, at iPhone 7 har det mest lysstærke og farverige display nogensinde, som garanterer en fantastiske visuel oplevelse.

Bedre ydeevne samt batteritid

Den nye iPhone 7 kommer med A10 Fusion-processer, som er 40 % hurtigere end den tidligere A9. Derudover har iPhone 7 et bedre batteri med op til to timer længere batteritid end iPhone 6s.

Salgskassen indeholder

iPhone 7, EarPods med Lightning-stik, Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner, Lightning til USB-kabel, USB-strømforsyning og Dokumentation.

Vand- og støvafvisende*
iPhone 7 og iPhone 7 Plus er stænk-, vand- og støvafvisende. De er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og blev IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529. Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

4,7" skærm

750 X 1334

12MP

4G LTE