Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Apple iPhone 7 Plus 128 GB Sort

Apple iPhone 7 Plus 128 GB Sort


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.255 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
413 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   6.327 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Apple iPhone 7 Plus er den stærkeste iPhone til dato med features og funktioner, der sætter barren endnu højere for kompleksiteten og brugervenligheden i en smartphone. Særligt kamerafunktionen på den nye iPhone 7 plus er er blevet væsentligt forbedret. iPhone 7 Plus kommer i fem farver: Sølv, guld, rosaguld og sort samt den skinnende nyhed jet sort.

Stærkere kamera med optisk zoom og to kameralinser

Den nye iPhone 7 Plus har det stærkeste kamera, som Apple nogensinde har præsenteret i en iPhone. Kameraet i iPhone 7 Plus har to kameralinser, og derved en ekstra zoom-funktion. Dette muliggør 2 x optisk zoom, og derved ikke kun digital-zoom, som er det, vi normalt ser på andre mobilkameraer. Samlet set kan den nye iPhone 7 Plus zoome helt op til 10 gange mere end forgængeren. Nogle af de nye funktioner til kameraet resulterer samtidig i, at kameraet har funktioner, som ellers hidtil kun har været i spejlreflekskameraer.

Derudover kommer der senere på året en opdatering, der gør det muligt at tage portrætbilleder med en sløret baggrund, hvilket er den samme feature, som ses ved spejlreflekskameraer. De nye features og forbedringer til kameraet i en iPhone 7 Plus tager kameradelen til et helt nyt niveau, når det kommer til kameraegenskaber i en smartphone.

Slut med det klassiske jackstik

Det traditionelle AUX-stik er væk på iPhone 7 Plus, og det giver plads til andre funktioner, der styrker iPhone 7 Plus’ samlede funktioner. Det betyder, at lydafspilning på den nye iPhone 7 Plus foregår via høretelefoner, som indsættes i lighting-stikket, der førhen kun var beregnet til opladning af telefonen. Den nye ændring på iPhonen betyder samtidigt, at der er blevet plads til en powerbank i telefonen, som gør det muligt, at tilslutte trådløse høretelefoner, hvilket ikke tidligere har været muligt på en iPhone.

Resistente over for både vand og støv*

Den nye 7 Plus iPhone er støvtæt og modstandsdygtig over for vandsprøjt med en IP67-certificering. Det er dog vigtigt at understrege, at de to funktioner ikke er permanente, hvilket betyder, at funktionerne vil aftage løbende.

Minimalistisk design og lysstærk Retina HD-skærm

Designet på iPhone 7 Plus er i tråd med forgængeren, da der blot er foretaget småjusteringer. Skærmstørrelsen er fortsat 5,5”, som har vist sig at være en populær størrelse. Skærmen i iPhone 7 Plus er desuden 25 % lysere end forgængeren, og har et DCI-P3 farverum, hvilket kan bidrage til at styrke billedkvaliteten synligt. Den styrkede lyskvalitet skal også bidrage til at sikre, at skærmen stadigvæk er læsbar udendørs, når solen skinner. En sidste feature er, at der på de nye skærme er et større skærmområde, hvilket endnu engang styrker brugeroplevelsen.

Mere lagringsproces og hurtigere processor

Den nye iPhone 7 Plus er op til 40 % hurtigere end tidligere versioner, da de har et indbygget A10-model, som betyder, at den nye iPhone 7 Plus har et stærkere styresystem, som giver en hurtigere smartphone. iPhone 7 Plus indeholder en A10 Fusion-chip, der sikrer telefonen en bedre og stærkere ydeevne, og som samtidigt styrker leve-tiden på batteriet.

Salgskassen indeholder

iPhone 7 Plus, EarPods med Lightning-stik, Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner, Lightning til USB-kabel, USB-strømforsyning og Dokumentation.

Vand- og støvafvisende*
iPhone 7 og iPhone 7 Plus er stænk-, vand- og støvafvisende. De er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og blev IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529. Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

5,5" skærm

1080 X 1920

2 x 12MP

4G LTE