Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Apple iPhone 8 Plus 64 GB Space Grey Spar120,-
Spar120,-

Apple iPhone 8 Plus 64 GB Space Grey


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.270 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
428 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   6.687 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Tidsløst og innovativt glasdesign

iPhone 8 Plus har fået et helt nyt og lækkert design. Der er nemlig tale om et iPhone-design med glas på både for- og bagside. Glasset er samtidig det mest holdbare nogensinde brugt i en smartphone. Du kan få din iPhone 8 Plus i farverne space grey, sølv og guld.

Den nye type glas har en base af lasersvejset stål, og aluminiumsbåndet på iPhone 8 Plus er af samme høje kvalitet, du finder i luftfartsindustrien. Det særlige design gør også mobilen vandafvisende ned til sidste mikrometer – den er faktisk både vand-, stænk- og støvafvisende*.

Retina HD-skærmen er et sandt mesterværk

Den 5.5” store Retina HD-skærm er et mesterværk. Samtidig kommer den også med True Tone, der justerer hvidbalancen automatisk ift. omgivelserne. Farverne er også særdeles spektakulære, da skærmen har branchens bedste farvepræcision – alt ser mere strålende og livagtigt ud.

Dual-domain pixels gør synsvinklen ekstra stor, så du kan se indholdet fra (næsten) alle vinkler. Generelt får du naturtro farver og høj kontrast, så det kan blive svært at skelne billedet på skærmen fra virkeligheden. Skærmen har selvfølgelig også 3D Touch-teknologien.

12 MP dual-kamera med portrætlys

Kameraet i iPhone 8 Plus er et 12 MP dual-kamera med både vidvinkel- og teleobjektiv. Blændeåbningerne er henholdsvis f/1,8 og f/2,8, og du får både optisk zoom og op til 10x digitalt zoom. Du kan også lave videoer, der er enhver biograf værdig. Det mest spændende ved det nye kamera er dog portræt-funktionen og portrætlyset.

Portræt-funktionen giver en endnu smukkere dybdeeffekt, så detaljerne bliver endnu skarpere. Portrætlys er en ny funktion til portræt-funktionen, der leverer professionelle studioeffekter. Den giver flotte skygger, projektøreffekter og meget andet takket være avanceret ansigtsgenkendelse og dybderegistrering. /

A11 Bionic – et tigerspring af tekniske dimensioner

A11 Bionic er et teknologisk tigerspring af dimensioner. Den er imponerende klog og stærk – faktisk er det den klogeste og stærkeste processor nogensinde i en smartphone. CPU’en er op til 25% hurtigere end A10 Fusion, og GPU’en er op til 30% hurtigere end forgængeren.

Den nye processor skinner dog virkelig igennem, når det kommer til augmented reality-oplevelserne i både spil og apps. Det er nemlig her, den nye processor virkelig kommer til sin ret, så du kommer til at se verdenen på en helt ny måde. Du får samme batterilevetid på trods af den megen ekstra power.

AR – flydende og realistisk som aldrig før

Augmented reality bliver med iPhone 8 Plus endnu mere realistisk end tidligere. Den nye processor åbner op for nye muligheder, og AR-spil bliver flydende som aldrig før. Grafikprocessoren i A11 Bionic er nemlig optimeret til nye 3D-spil og AR-oplevelser.

Apple har designet deres egen grafiksoftware og maskinlæring, som processoren også er som skabt til. Metal 2 og Core ML gør det muligt at lave konsollignende spil – bare på din iPhone 8 Plus. Det hele klares med mobilen, og du kan bevæge den rundt, så du ser tingene fra alle vinkler.

Nem og simpel trådløs opladning

Det har aldrig været nemmere at lade din iPhone op, som det bliver med iPhone 8 Plus. Verden bliver mere og mere trådløs, og derfor er iPhone 8 Plus designet til et trådløst liv. Du placerer den bare på en trådløs opladningsstation** eller –plade, og så lader den op. Apple bruger den åbne Qi-standard.

Der er typisk trådløse opladningsmuligheder i lufthavne samt på caféer og hoteller over hele verden. Det er også blevet markant nemmere at lade alle dine Apple devices op med AirPower. Med den supertynde opladningsplade kan du lade dit Apple Watch og AirPods op samtidig med din iPhone 8 Plus.

iOS 11 sætter nye standarder

iOS er det mest avancerede, sikre og intelligente styresystem til mobile enheder i verden. Det er specifikt designet til, at du kan få det meste ud af din iPhone. iPhone 8 Plus kommer med iOS 11, hvor du kan spille fantastiske AR-spil, få SIRI til at være din personlige DJ og meget andet.

Samtidig gør styresystemet det nemmere og hurtigere at bruge din mobil – med iOS 11 kan du også endnu mere end tidligere. Du kan arbejde i flere apps med Multitasking, hvilket er blevet endnu sjovere. SIRI er selvfølgelig også en del af det iOS 11, der har en ustyrlig høj IQ.

Salgskassen indeholder

Apple iPhone 8 Plus, EarPods med Lightning-stik, Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hoved­telefoner, Lightning til USB-kabel, USB-strøm­forsyning og dokumentation.

*iPhone 8 og iPhone 8 Plus er stænk-, vand- og støvafvisende. De er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529. Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.
** Trådløs opladningsplade sælges separat.


5,5" skærm

1080 X 1920

12MP

4G LTE