De vigtigste højdepunkter fra Apple Special Event

Apple præsenterede til deres special event et nyt Apple Watch 4 serie.
Apple Watch er blevet redesignet til at hjælpe dig med at blive forbundet og hjælpe dig med at være mere aktiv.
Det nye design byder på buede kanter og et display, der går til kant.
Skærmen er derfor blevet 30 % større, samtidig med at userinterfaced er blevet forbedret.

Aftenens højdepunkt var præsentationen af 3 nye iPhones:

iPhone Xs
iPhone Xs Max
iPhone XR

iPhone XS har en 5,8” skærm og iPhone XS Max giver dig imponerende 6,5” Super Retina OLED skærm. iPhone XS Max størrelse gør det til den mobil med den største skærm i en iPhone nogensinde og samtidig det største batteri i en iPhone nogensinde.
iPhone XS og iPhone XS Max kommer i 3 størrelser: 64GB, 256GB og 512GB.


Begge mobiler har TrueDepth kameraer. De giver dig 12 MP dual kameraer med dual OIS.

Designmæssigt har Apple forfinet det i forvejen sublime design med en ny gold finish i rustifrit stål.iPhone XS og XS Max er IP68 certificeret. Det betyder, at mobilerne kan holde til at ligge i 2 meter vand, juice, øl eller andre væsker i op til 2 timer.

Lyden er også forbedret. De nye mobiler giver bedre lyd end nogensinde.Apple har kombineret det bedste af deres teknologier til at skabe en bedre spiloplevelse end tidligere set. De nye iPhiens tager spiloplevelsen til næste niveau. Grafikken er flottere end nogensinde og spiloplevelsen i top. Ved brug af de nye stereohøjtalere kan du f.eks. i spil høre naturen omkring dig med de nye højtalere – uden brug af høretelefoner. Gør brug af augmented reality og brug gaming apps på mobilen, som du aldrig har brugt dem før. Få de fedeste spiloplevelser med de nye iPhones.

Samtidig introduceres iPhone XR, som bl.a. giver 1,5 times mere batteritid end iPhone 8 Plus. iPhone XR har en 6,1” Super Retina skærm og dual kamera samt den bedste chip i en mobil nogensinde. iPhone XR er IP 67 certificeret, og gør den derfor også støv- og vandbestandig overfor almindelige hverdagssituationer.Phone XR bliver introduceret i følgende 3 størrelser: 64GB, 128GB og 256GB – og kommer i ikke mindre end 6 fantastiske farver.

Alle de nye mobiler bliver produceret med den nye A12 Bionic processor, som gør mobilerne super hurtig. FaceID ansigtsgenkendelsen er blevet forbedret på alle de nye mobiler og gør brugen af FaceID mere sikker end nogensinde før.