APPLE SPECIAL EVENT KEYNOTE 2019

Apple- og tech-interesserede har verden over set frem til dagen i september, hvor Apple plejer at løfte sløret for deres nye iPhones. 2019 var absolut ingen undtagelse. Apples Special Keynote Event blev i 2019 afholdt den 10. september i Steve Jobs Theater i Apples hovedkontor, Apple Park. I år kunne Apple præsentere hele tre nye iPhones, en ny iPad og et nyt Apple Watch. Vi har samlet de vigtigste højdepunkter fra eventen her.
 

iPad Generation 7

Den nye opgraderede 7. generation iPad er indbygget med en imponerende 10,2” Retina skærm og de nyeste innovationer. Herudover understøttes den nye iPad af Apple Pencil, den hurtige A10 Fusion-chip, avancerede kameraer og sensorer samt et stort batteri. Den nye iPad kommer med det helt nye iPad styresystem, iPadOS.
 

APPLE WATCH SERIES 5

På Apple Keynote benyttede Apple sig også lejligheden for at præsentere den næste generation af Apple Watch, Series 5. Med Apple Watch Series 5 introducerede Apple en ny Always-On Retina skærm, der aldrig sover. Alligevel dette får du et ur med op til 18 timers batteri. Det gør det nemt at se klokken, beskeder og andre vigtige informationer uden at skulle løfte eller trykke på skærmen. Apple Watch Series 5 kan fås i et bredt sortiment af materialer, heriblandt aluminium, rustfrit stål, keramisk og en helt ny titanium.

 

IPHONE 11

Apple løftede sløret for en ny iPhone 11, der kommer i hele seks forskellige farver: Lilla, Grøn, Gul, Hvid, Sort og Rød. På iPhone 11 består hele fronten af én stor skærm, der går helt fra kant-til-kant, hvilket betyder, at hjem-knappen officielt er fortid. Skærmen er en 6,1" LCD-skærm. Med iPhone 11 følger et powerfuldt dualkamera, der tilbyder dig en intuitiv og brugervenlig kameraoplevelse. iPhone 11 er drevet af den nye A13 Bionic chip, der kan løse alle de opgaver, du kræver af din iPhone.

 

iPhone 11 Pro og 11 Pro Max

Apple havde ikke kun én, men tre iPhones i ærmet. Foruden iPhone 11 lancerede Apple også en iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, som er de første iPhones med Pro-betegnelsen, som vi også kender fra iPad og Macbook. Den nye Pro iPhone-linje leverer avanceret performance for brugere, der ønsker at få det meste ud af en smartphone. Det nye Super Retina XDR skærm har det mest lysende display i en iPhone nogensinde. Og med den kraftfulde A13 Bionic chip får du imponerende ydeevne til enhver opgave. Chippen giver dig også en endnu bedre batterilevetid end tidligere. Et nyt triple-kamera system giver en pro kameraoplevelse med et ultravidvinkel-, et vidvinkel- og telephotokamera. De nye iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer i fire elegante farver: Midnight Green, Space Grey, Silver og Gold.