Vi drømmer om at være med til at skabe en bedre verden

Vi er et mobilselskab med holdning og karakter, og vi tør forholde os til den verden, vi er en del af. Vi lever af at forbinde mennesker via ord. Ord er magiske – de kan skabe, og de kan dræbe. Kort sagt: ord har konsekvenser. Derfor føler vi, at vi har et ansvar for at udfordre os selv og vores kunder i jagten på at tale ordentligt.

Call Me og Barbara Moleko gør det lettere

Vores to første film satte problemet med den hårde tone på dagsordnen, hvor denne film tillader at give en løsning på problemet. En mulighed for at, stoppe den onde cirkel. Elsk dig selv, vis overskud og åben for ventilen og luk luften ud af ballonen. Jo mere vi går og lader vores vrede og frustrationer hobe sig op, jo større er risikoen for at vi pludselig eksploderer og langer verbalt ud efter vore medmennesker.

Vi valgte et kreativt samarbejde med Barbara Moleko da hun både skriver fantastiske tekster og har en værdi fællesnævner med Call me.

”Måden, vi mennesker omgås, er et tema, der også optager Barbara Moleko, så vi fandt let fælles fodslag. Musik er et meget effektivt virkemiddel, og vi benyttede musikken – og en animeret film – til at gå et skridt videre i kommunikationen” siger Hanne Lindblad, der er adm. direktør i Call me.

”Jeg blev meget inspireret af mine samtaler med Hanne om Tal Ordentligt-kampagnen og dens fokus på, hvordan vores kommunikation også påvirker de yngre generationer. For mig handler ”Gør Det Lettere” om, at man nogle gange kommer til at afreagere på folk i det offentlige rum, selvom det i virkeligheden er i privaten, at skoen trykker. Det er totalt karma, for alle de energier du sender ud, modtager du også” Siger Barbara Moleko om vores samarbejde.

Download sangen

Du kan finde nummeret ’gør det lettere’ på både:

Spotify
TDC PLAY
iTunes
WiMP
Deezer
Rdio

Animationen

Det er Resetfilm som har lavet animationerne og produceret af reklamebureauet Jangaard Mark & KO som også står bag de to tidligere film.

“Animation åbner en verden af fortællemuligheder, og man kan formidle komplicerede budskaber og samtidig være underholdende, Barbaras tekst og 3D-animationen er på én gang raffineret og afvæbnende – havde vi på vanlighed fortalt om kærlighed og karma kunne det alt for let risikere at blive cheasy” siger Mikkel Jangaard.

Sangen

Barbara Moleko har lavet nummeret sammen med Pilfinger

Jo flere der finder melodien jo bedre !