4G wi-fi på farten

Én router med adgang for hele 10 brugere

Lad hele flokken logge på et af Nordens bedste netværk.
Så bliver rejsen gennem Danmark en hel del sjovere.

Flere enheder på en enkelt tilslutning.

Med E5786 kan du tilslutte op til 10 forskellige Wi-Fi-aktiverede enheder på samme tid. Med den ekstra Wi-Fi 2x2 konfiguration får du forbedret indendørs dækning af Wi-Fi-signalet.Oplev højere hastighed end nogensinde før.

Nu kan du med E5786 koble dig på Wi-Fi når som helst og hvor som helst med utrolige hastigheder. Med LTE Category 4 øger E5786 dine downloadhastigheder op til 150 Mbps.


Højere batterikapacitet.

Med den udvidede batterikapacitet kan du med E5786 anvende 4G LTE længere en nogen anden. Nu får du 10 timers brug, plus 500 timers standbytid på en enkelt opladning.

Allerede Call me kunde?

Få mobilt bredbånd til særlig fordelagtig pris

Log ind her

Bedst i test

Hos Call me får du de mest attraktive mobilpakker mulighed for adgang til det lynhurtige 4G netværk. Call me er en del af Danmarks absolut stærkeste 4G-netværk og det betyder, at du kan hente apps, mails og filer på et splitsekund og se film og videoer uden ventetid.
Netværket er under konstant udbygning og optimering, så vi sikrer dig netadgang i højeste kvalitet til alt det du går og laver – uanset tid og sted.
 

Dækningskort for mobilt bredbånd

Brug kortets søgefunktion og se dækning i dit lokalområde. Dækningskortet er baseret på teoretiske beregninger. Den virkelige dækning kan afvige pga. lokale forhold, som bakker, huse eller skove.

Call me benytter sig af Telia's netværk og derved er du sikret Danmarks bedste 3G dækning, for Call me's data-netværk dækker nemlig over 99% af befolkningen. Vores lynhurtige 4G dækker allerede over 80% af befolkningen, og dækningen forbedres løbende for at sikre dig bedst mulig brugeroplevelse i form af øget kvalitet, hastighed og dækning.

 

Se dækning her

Call me's bredbåndsprodukter:

Mobilt bredbåndsabonnementer er standard opsat til 3G netværket
Mulighed for tilkøb af 4G hastigheder - 30 kr./md.
(Tilbud i form af mobilt bredbånd såsom, kampagnetilbud etc. vil indgå under samme vilkår, som beskrevet på denne side)

Teknologi:
Mobilt bredbånd via Telias netværk (Turbo 3G og 4G/LTE)
Hastighedsinformation:
3G: Download: 2-12 Mbit/s, Upload 1-4 Mbit/s
4G: Download: 17-71 Mbit/s, Upload 5-43 Mbit/s
Hastigheder angivet gælder ved udendørs brug.
Du kan måle din aktuelle hastighed med IT- og telesyrelsens bredbåndsmåler
Der er flere situationer, der kan påvirke hastigheden på dit mobile bredbånd. Signalstyrken er meget vigtig for høje hastigheder, og er du derfor langt fra en sendemast, kan din signalstyrke være for svag til at opnå de højeste hastigheder. Derudover kan skove, bakker og især bygninger med meget beton, metal eller energiglas være forstyrrende for dit signal. Antallet af samtidige brugere på sendemasten påvirker også den oplevede hastighed.

Pris pr. måned:
Mindstepris anført - abonnementspris + 9 DKK i betalingsgebyr
Binding:
6 måneders binding
Aktuel dækning:
Aktuel dækning fremgår til hver en tid af dækningskortet
Leveringstid:
Fra 1-6 arbejdsdage
Anvendelsesmuligheder:
Eksempler på anvendelse er: Streaming af TV, Online spil, overførsel af store filer, netbanking, e-mails, messenger, alm. surfing mm.
Medfølgende tjenester:
Afsendelse af SMS fra medfølgende software (pris pr. afsendt SMS er 25 øre)