• Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Brug dit abonnement i hele Norden
  • Ubegrænset C More - vi gi'r!
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Brug dit abonnement i hele Norden
  • Ubegrænset C More - vi gi'r!
Halv pris indtil februar
30 GB
fri tale
EU 30 GB
99,-
C MORE – Nyhed! 5G upgrade
+
Halv pris indtil februar
40 GB
fri tale
EU 15 GB
109,-
C MORE – Nyhed! Spotify Premium 5G upgrade
+
Halv pris indtil februar
50 GB
fri tale
EU 30 GB
119,-
C MORE – Nyhed! Spotify Premium 5G upgrade
+
Halv pris indtil februar
Fri data
Fri tale
5G | EU 25 GB
199,-
C MORE – Nyhed! Spotify Premium
+
Spotify Premium

Nu kan du tilkøbe Spotify Premium til dit abonnement og få adgang til alverdens musik - uden at blive afbrudt af reklamer

Hør din favoritsang på repeat eller skift sang igen og igen. Med Spotify Premium bestemmer du selv dit soundtrack.

Tilføj til dit abonnement
Spotify
Premium
99,-
79,-
Little me

Perfekt til familiens mindste eller til dig, der ikke bruger din mobil så meget. 

Little me er automatisk blokeret for forbrug i og opkald til udlandet, indholdstakserede sms'er og betalingstjenester samt opkald til 90-numre.

Med andre ord; perfekt til de små!

Perfekt til familiens mindste
7 GB
7 timer
DK abn.
Mindstepris 9,75 kr.
C MORE – Nyhed! Spotify Premium 5G upgrade
+
Forbrugsafregnet mobilabonnement

For kun 29 kr. om måneden får du 0 kr. i opkaldsafgift og fri tale til alle Call me numre. Når du ringer til andre i Danmark og udlandet, betaler du kun for det, du taler – sekundafregnet naturligvis.

Betal kun for det, du bruger
0 GB
0 timer
Mindstepris 9,75 kr.

De mest tilfredse kunder
2015 | 2016 | 2018 | 2019

Det siger kunderne om os på Trustpilot

Mit Call me

Hold øje med dine abonnementer, dit forbrug, dine regninger m.m. på Mit Call me.

Kontakt os

Chat med vores chatbot, send mails eller ring til os.

Dækningskort

Her kan du se, hvor godt vores netværk dækker hos dig.

Billige mobilabonnementer – få et enkelt og overskueligt abonnement


Et mobilabonnement skal være enkelt. Det mener vi i hvert fald. Derfor har vi gjort vores abonnementer netop det – enkle. Det er nemt for dig at oprette (og opsige) og bruge. Du kan købe et mobilabonnement med mobil, hvor du får det bedste fra begge verdener. Find din mobiltelefon her

Når vi siger, det er nemt, mener vi det. Du får nemlig altid gratis oprettelse og ingen binding, når du vælger et mobilabonnement fra Call me.

Du kan frit bruge dit mobilabonnement i Norden og hele Baltikum. Du kan også tage dit billige mobilabonnement med dig rundt i EU. Du skal heller ikke være nervøs for at ringe hjem, når du er på ferie. Du kan bruge din taletid til danske og lokale numre, når du befinder dig i et andet EU-land. Så kan du altid få fat i dem, du holder af – og de kan få fat på dig.

Alle vores mobilabonnementer er nemme at overskue og lige så nemme at gennemskue. Der er ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder - kun gode, enkle og lave priser, hvor du får lige præcis det, du har brug for. De billige mobilabonnementer er altid til at forstå og til at betale. De er lige til, hvis vi selv skal sige det.

Ændrer dine behov sig, kan du nemt skifte til et andet mobilabonnement, der passer dig bedre. Det kan du gøre ved at kontakte kundeservice eller bruge Mit Call me. Hvis du har brug for et ekstra datakort, kan du bestille det sammen med dit mobilabonnement. Du kan også bestille det senere. Det er helt op til dig.

Få et billigt mobilabonnement uden binding og oprettelsesgebyr

Ærligt talt, synes vi ikke, at du skal binde dig til noget som helst – i hvert fald ikke når det gælder dit mobilabonnement. Derfor har vi, i modsætning til mange andre teleselskaber, ingen binding på mobilabonnementer. Det vil sige, at du til enhver tid kan vælge lige netop det mobilabonnement, der passer dig allerbedst. Du skal ikke vente på, at en eventuel bindingsperiode udløber – for her er ingen binding og altid gratis oprettelse.

Måske står du over for en rejse og vil have mere udlandsdata? Intet problem. Måske har du fået en kæreste i den anden ende af landet og har brug for fri tale? Heller ikke noget problem. Hvis du tit er på farten og elsker film og serier, men synes en mobilskærm er for lille, kan du smide det ekstra datakort i din tablet. Det gør det nemt at få det meste ud af dit abonnement.

Med vores billige mobilabonnementer skal du ikke bekymre dig om bindingsperioder, oprettelsesgebyrer eller priser. Du kan altid skifte abonnementet, når du har behovet. Du kan også nemt dele mobildata med andre og få endnu mere ud af dit mobilabonnement.

Du kan få stabilt mobilt bredbånd til lave priser, du kan tage med dig overalt. Kort sagt kan du få det, ligesom du gerne vil have det. Abonnementerne er enkle, og der er selvfølgelig heller ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder. Derudover er der som nævnt også gratis oprettelse.

Betal kun for det, du bruger – ligesom med taletidskort

Taletidskort er efterhånden en uddød race, men vi har faktisk et telefonabonnement, der minder en del om de klassiske taletidskort. Abonnementet hedder ”EU Basic 4G”. Med det betaler du kun for det, du bruger – præcis som med de gamle taletidskort.

Med EU Basic 4G betaler du 29 kroner om måneden i abonnement og 59 øre pr. minut, du taler – prisen afregnes pr. sekund, hvilket vil sige, at du taler for mindre end én øre i sekundet. Der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Abonnementet er perfekt til f.eks. ældre mennesker, som gerne vil have en mobil med sig, når de skal på tur eller ferie. Så kan de altid få fat i nogen, hvis de har behov for det – og andre kan få fat på dem. Prisen er samtidig meget lavere sammenlignet med bl.a. fastnet og andre mobilabonnementer.

Mobilabonnement til børn – automatisk børnesikret

Det er ikke kun mor og far, der har smartphones. Flere og flere børn har også en mobiltelefon og dermed brug for et mobilabonnement. Vi har et særligt mobilabonnement til børn – ”Little me” – der er lavet specifikt til de små. Det særlige mobilabonnement kan bruges til et smart watch i stedet for en mobiltelefon. Fordelene er de samme, uanset hvordan I bruger det.

”Little me” er et perfekt børneabonnement, fordi det er børnesikret. Det er automatisk blokeret for indholdstakserede SMS’er, hvilket vil sige, at dit barn ikke kan komme til at sende dyre SMS-beskeder. Det betyder, at du ikke pludselig får en ekstraregning ind ad døren.

Det er heller ikke muligt at foretage opkald til 90-numre, ligesom børneabonnementet ikke kan ringe til udenlandske numre eller bruges i udlandet. ”Little me” er det perfekte mobilabonnement til små størrelser, der giver fuldstændig ro i maven i forhold til, at prisen ikke løber løbsk. I vil også altid kunne få fat på hinanden.

"Little me" mobilabonnementet er naturligvis også med gratis oprettelse og ingen binding. Det er lige så nemt og enkelt som alle vores andre mobilabonnementer.

Vi har billige mobilabonnementer til ethvert behov

Vi har et bredt udvalg af billige mobilabonnementer, der egner sig til forskellige behov. Fælles for dem alle er dog, at de ikke har nogen bindingsperiode. De koster heller ikke noget for dig at oprette. Der er altså ingen skjulte omkostninger, når du vælger et mobilabonnement fra Call me. Desuden får du fri sms og fri mms med vores abonnementer. I nogle af vores mobilabonnementer er der også inkluderet fri tale.

Abonnementerne har forskellige datamængder, taletid og EU-data, der passer til forskellige behov. De fleste af vores mobilabonnementer har en vis mængde data. Derudover har de fleste mobilabonnementer en dedikeret mængde data til brug i EU. Det gør det muligt at tage mobilen med dig på ferier og rejser, uden at du skal være bekymret for en stor ekstraregning.

Hvis dine behov skulle ændre sig, kan du nemt og hurtigt skifte mobilabonnement til et, der passer dig bedre. Det kan du nemt gøre på Mit Call me, men du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig – også hvis du har spørgsmål til vores abonnementer.

Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge? 

Dit valg af mobilabonnement afhænger ene og alene at dit behov og dit forbrug. Det koster altid 0 kr. i oprettelse at vælge et mobilabonnement fra Call me. Men hvad er så det bedste mobilabonnement til dig? 

Du skal se på, hvad du gerne vil have ud af dit mobilabonnement. Vi du gerne sende sms og mms i lange baner, skal du vælge et abonnement med fri sms og mms. Der er du så heldig, at der er fri sms og mms i alle vores mobilabonnementer. Du får også 10 GB fri data i EU i de fleste af vores mobilabonnementer. 

Den største forskel på vores abonnementer er prisen, mængden af data og mængden af tale. Du skal derfor vurdere, hvor meget du taler og surfer på din mobil. Og hvis dit behov pludselig ændrer sig, kan du selvfølgelig blot skifte dit mobilabonnement. Der er som sagt ingen binding og altid gratis oprettelse af mobilabonnementer hos Call me. 

Hos Call me kan du altså finde et mobilabonnement, der passer lige til dit behov og dit forbrug. Hold øje med vores side her for gode tilbud. Husk, at hos os er det altid gratis at vælge et nyt mobilabonnement.