• Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Brug dit abonnement i hele Norden
  • Fri sms og mms
  • Gratis oprettelse
  • Ingen binding
  • Brug dit abonnement i hele Norden
  • Fri sms og mms

Mobil­abonnement

Inklusiv ubegrænset adgang til C More resten af 2023 - vi gi'r!

{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }}
Hvor meget data har du brug for?

80 GB

data svarer til:

120 timer streaming af video fra YouTube, Netflix, HBO Nordic og lignende

1200 timer surf på sociale medier så som Facebook, TikTok eller Instagram

960 timer streaming af musik fra Spotify, Apple Music og lignende

Databeregning kan give en indikation af, hvor meget data du har behov for. Dit reelle behov vil dog afhænge af din streamingopløsning (SD, HD eller 4K) og bitrate på både billede og lyd.

Lyt med til en lavere pris

Som Call me-kunde kan du få Spotify Premium til kun 79,-/md.*
Så kan du lytte til din yndlingsmusik eller -podcast helt uden reklameafbrydelser. Og du kan selvfølgelig nemt få alle dine eksisterende playlister med.

Snak med om de nyeste serier

Streamingtjenesten C More er inkluderet i alle abonnementer hos Call me i hele 2023 - på husets regning. På C More vrimler det med klassikere, og der tilføjes mere indhold hver uge. Uanset hvilket humør I er i, er der masser af danske, nordiske og internationale film og serier i alle genre at vælge imellem – og der er ovenikøbet en hel afdeling kun med film og serier for børn.

Brug mobilen i udlandet

Du kan bruge hele din tale- og datamængde i både Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Derudover kan du bruge den inkluderede EU-data i både EU, Schweiz, Færøerne og Storbritannien – og du vil altid få besked via sms, hvis din data er ved at være brugt op, så du undgår ubehagelige ekstraregninger.

Du kan også bruge din taletid til at ringe til både danske og lokale numre, uanset i hvilket af ovenstående lande I befinder dig i. Naturligvis uden merpris.

optur.png

Du kan bruge hele din tale- og datamængde i både Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Derudover kan du med dine EU-data roligt surfe i både EU, Schweiz, Færøerne og Storbritannien – og du vil altid få besked via sms, hvis din data er ved at være brugt op, så du undgår ubehagelige ekstraregninger.

Du kan også bruge din taletid til at ringe til både danske og lokale numre, uanset i hvilket af ovenstående lande du befinder dig i. Naturligvis uden merpris.

De mest tilfredse kunder
2015 | 2016 | 2018 | 2019


Call me er igen og igen det bedste valg

Vi er verdens heldigste!

Fire gange siden 2015 har vi på baggrund af udtalelser fra mobilkunder i hele landet vundet Loyalty Award. Bl.a. for at have de mest tilfredse kunder, den bedst oplevede dækning og for at være det mobilselskab, flest vil anbefale til andre.

Mit Call me

Hold øje med dine abonnementer, dit forbrug, dine regninger m.m. på Mit Call me.

Kontakt os

Chat med vores chatbot, send mails eller ring til os.

Dækningskort

Her kan du se, hvor godt vores netværk dækker hos dig.

Det siger vores kunder