Mobilt bredbånd

Ja tak til data på farten, gode priser og abonnementer uden binding.
Køb mobilt bredbånd fra Call me og få ubegrænset adgang til C MORE - vi gir'! 

Inklusiv C MORE
1000 GB
Kun i DK
Mindstepris 238,75 kr.
Inklusiv C MORE
100 GB
Kun i DK
Mindstepris 9,75 kr.
Inklusiv C MORE
6 GB
Kun i DK
Mindstepris 9,75 kr.
  • Lynhurtigt internet
  • Gratis oprettelse og ingen gebyrer
  • Nem opsætning – online på 5 min.
  • Lynhurtigt internet
  • Gratis oprettelse og ingen gebyrer
  • Nem opsætning – online på 5 min.

Mit Call me

Hold øje med dine abonnementer, dit forbrug, dine regninger m.m. på Mit Call me.

Kontakt os

Chat med vores chatbot, send mails eller ring til os.

Dækningskort

Her kan du se, hvor godt vores netværk dækker hos dig.

Køb billigt mobilt bredbånd uden binding

Hos Call me kan du altid få mobilt bredbånd uden binding, der passer til dine behov. Med vores mobile bredbåndspakker får du adgang til et lynhurtigt 4G-netværk. Det betyder, at du slipper for ventetid, uanset om du læser mails eller streamer film og serier.

Vores netværk er under konstant udbygning og optimering, så du er sikret mobilt bredbånd af højeste kvalitet, uanset hvor og hvornår du bruger det. Hvis du løber tør for data i slutningen af måneden, har vi gjort det nemt for dig at købe ekstra data, så du ikke mister din lynhurtige internetforbindelse.

Du kan bruge mobilt bredbånd på flere måder med vores pakker. Du kan sætte SIM-kortet i både en tablet og en trådløs router. Mobilt bredbånd i en trådløs router fungerer ligesom almindelig WiFi. Flere devices og enheder kan være på det trådløse internet samtidig.

Hvad koster mobilt bredbånd?

Det koster dig ingenting at oprette mobilt bredbånd hos Call me. I og med at dit bredbånd bliver mobilt, skal du hverken have en tekniker ud eller have lagt kabler ned foran dit hus. Du skal ikke gøre andet end at bestille dit mobile bredbånd online, og så kommer dit SIM-kort med posten. 

De enkelte priser for hvert abonnement kan du finde i oversigten herover. Du betaler kun en månedlig pris for den datapakke, du vælger. Herudover betaler du betalingsadministrationsgebyr. Ellers er der ingen skjulte gebyrer og ingen binding, når du vælger mobilt bredbånd fra Call me. 

Vælg den rigtige mængde data til dit behov – Få hjælp her

Mængden af data er afgørende for, hvor meget du kan være på internettet. Vi har samlet et par eksempler til dig baseret på din daglige brug af internettet. Som udgangspunkt er 6 GB til dig, der kun er på internettet ca. 1 time om dagen, mens 100 GB og 1000 GB er til mere end én person. Men det afhænger ene og alene af, hvordan du bruger dit mobile bredbånd. 

6 GB data

Denne pakke er perfekt til dig, der sjældent er på internettet mere end én time om dagen. Der er plads til streaming en gang imellem og simple opgaver på internettet. Der er også data nok til en smule online gaming.

100 GB data

Hvis du streamer flere timer om dagen, eller du deler mobilt bredbånd med en kæreste eller børn, skal du ofte bruge mere end 25 GB. Med 100 GB kan I jævnligt streame film og serier og surfe løs. Som tommelfingerregel kan I streame i ca. 3 timer hver dag med denne bredbåndspakke.

1000 GB data

Hvis I er flere end 4 i familien, eller I bare elsker at streame, surfe og game i husstanden, er det den helt store pakke med mobilt bredbånd, I skal vælge. Her får I nemlig 1000 GB data, og det er mere end rigeligt, uanset hvordan I bruger jeres internet. 

Ovenstående eksempler er vejledende, og det kan være, du skal bruge flere eller færre GB ift. eksemplerne. De kan dog hjælpe dig med at vælge den rigtige pakke med mobilt internet. Husk, at du nemt kan skifte pakke, hvis du vælger forkert eller dine behov ændrer sig.

Hvor meget mobilt bredbånd er 1 GB data?

Det kan måske virke lidt uhåndgribeligt at læse om datapakker, og hvor meget data du har. Derfor forsøger vi herunder at gøre det konkret og vise dig, hvad 1 GB data rækker til. Det skal give dig en fornemmelse af, hvor meget du kan bruge dit mobile bredbånd afhængigt af den pakke, du har valgt.

Hvis du gamer meget, er 1 GB data ikke nok til en hel måned, medmindre det er det eneste, du bruger dit internet til. Faktisk kan du spille online i over 100 timer for bare 1 GB data. Det “koster” cirka 5 MB data i timen at game online. Det afhænger selvfølgelig også af, hvilket spil du spiller. Hvis dit spil kræver, at du skal downloade mange videosekvenser, vil du hurtigere bruge data.

Og det bringer os videre. For med 1 GB data, kan du med mobilt bredbånd se videoer i mere end fire timer på eksempelvis YouTube. Du kan også vælge at lytte til musik eller netradio i mere end 15 timer eller se fjernsyn via stream i 2,5 time. 

Vil du gerne være social med dit mobile bredbånd, er der faktisk masser af mulighed for det. Du kan sende mere end 90.000 e-mails uden vedhæftninger eller cirka 10.000 mails med små vedhæftninger som Word-filer eller lignende. Desuden kan du chatte i 400 timer. 

Tallene er vejledende og kun benyttet som eksempler, men hvis du er i tvivl om, hvilken pakke du skal vælge, kan du bruge dem som pejlemærke. Hvis du streamer meget derhjemme, skal du have en tung datapakke. Gør du ikke, kan du sandsynligvis klare dig for mindre. 

Du kan bruge dit mobile bredbånd i hele Danmark

Fordelen ved mobilt bredbånd fremfor almindeligt bredbånd er, at du kan bruge det overalt – derhjemme, på farten og i sommerhuset. Det betyder, at du kun behøver ét abonnement i stedet for to eller flere. Med vores billige bredbåndspakker er der mange penge at spare. Har du et af vores billige mobilabonnementer, kan du også få et ekstra datakort, du f.eks. kan bruge i din tablet.

Vores mobile bredbånd er en del af Telias netværk – Nordens bedste netværk. Det dækker 99% af befolkningen, så du kan få god forbindelse, uanset hvor du befinder dig. Vi arbejder løbende på at gøre dækningen endnu bedre for at sikre dig den bedst mulige brugeroplevelse i form af øget kvalitet, hastighed og dækning.

Lynhurtigt mobilt internet med mulighed for ekstra datakort

Vi har flere forskellige pakker med mobilt internet, du kan vælge mellem. Det gør det nemt at finde den rigtige pakke til dine behov. Viser det sig, at pakken med mobilt bredbånd er for lille (eller for stor), kan du hurtigt og nemt skifte pakke. Vi har nemlig hverken lange bindingsperioder eller skjulte gebyrer.

Hvis du har flere enheder, der skal have mobilt bredbånd, kan det være en fordel med et ekstra datakort. Med et ekstra SIM-kort kan du f.eks. både have en trådløs router derhjemme, som alle kan bruge, samt tage din tablet med dig på ture eller ferier.

Når du har valgt pakke, kan du vælge et ekstra datakort med det samme. Du kan også logge på Mit Call me og bestille det senere. Det er helt op til dig.