• Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Mobiltelefoner

Vi har alle de mest populære mobiler til gode priser - og helt uden binding. Se vores stærke tilbud her på siden.

Filtrer

OBS: Prisstigninger pr. 01/11-23

Lyt med til en lavere pris

Tilføj Spotify Premium til dit Call me mobilabonnement
(Prisstigninger pr. 01/11-23)

99 79 kr./md.

Find en mobiltelefon, der passer til dig

Hvilken mobiltelefon er den rette til dig? Uanset hvilke ønsker du har til din nye mobiltelefon, opfylder vi dem. Hvis du gerne vil have den nyeste model, kan du forudbestille den hos os. Er prisen det vigtigste for dig, kan du gå på opdagelse blandt vores gode tilbud for at finde din nye mobil.

Læs videre her, og bliv klogere på vores udvalg af mobiltelefoner.

Mobiltelefoner på tilbud

Elsker du et godt tilbud? Så er vores udvalg af mobiltelefoner på tilbud lige noget for dig. Du finder altid gode tilbud på populære mobiltelefoner hos os. Vi har både nye og gamle mobiltelefoner, og derfor har vi også telefoner i forskellige prisklasser.

Vores tilbud skifter løbende, så hvis der er en særlig mobiltelefon, du er på jagt efter, anbefaler vi, at du holder øje på vores tilbudsside. Vi har eksempelvis tit tilbud på både iPhone og Samsung Galaxy. Når du køber en af vores mobiltelefoner på tilbud, kan du frit vælge mellem alle vores abonnementer. Derfor er du altid sikker på at få den løsning, der er den bedste for dig, når du køber din nye mobil hos os. Vores abonnementer er altid med gratis oprettelse og uden binding.

Hvordan vælger jeg den bedste mobiltelefon?

Hos Call me har vi altid de nyeste og de bedste mobiltelefoner. Men bare fordi en mobil er ny og kan det hele, er det ikke ensbetydende med, at det er den bedste for dig. Her skal du gøre op med dig selv, hvad der er vigtigt, at din nye mobiltelefon kan.

Hvis din mobiltelefon skal kunne lidt af det hele, kan du nøjes med en telefon til en lavere pris. Hvis du går op i at have det nyeste og bedste, er det klart, at du skal vælge en flagskibsmodel i høj kvalitet fra en af de store producenter. For eksempel den nyeste iPhone, Samsung, OnePlus, Sony, Nokia eller Xiaomi.

Hvis du ønsker en ny mobiltelefon, der kan noget særligt, skal du kigge efter det. Der er mobiltelefoner til ældre, til børn, til arbejdet, med gode kameraer, med en meget stor skærm, med gammeldags trykknapper og meget mere. Det afhænger ene og alene af dine behov, og det du forventer af din nye mobiltelefon.

Kamera i mobiltelefon - hvad skal du se efter?

Når mange skal have en ny mobiltelefon, er kameraet noget af det, der vægter mest. Vi bruger vores kamera mange gange om dagen, enten når vi tager billeder - ja, selvfølgelig - men også til at være online på sociale medier med igennem Facebook, Snapchat og Instagram. Samt flere medier. Kameraet er altså en meget stor del af det at have en god mobiltelefon.

Når du skal se, om kameraet er godt i en telefon, skal du se efter følgende: Dual- eller quad-kamera. Det betyder, at der er flere linser, og jo flere linser, jo mere skarphed og bedre billeder. Megapixels er vigtigt, og her kan du i grove træk gå efter det højeste tal. Dog er det ikke det eneste, der afgør, om mobiltelefonen kan tage gode billeder. Men det er vigtigt.

Derudover er der features som billedstabilisering, AI (artificial intelligence), 4K eller 8K optagelse, optisk og Space Zoom og andet. I dag er de bedste mobiltelefoner faktisk udstyret med kameraer, der rummer mange de samme kvaliteter og funktioner som spejlrefleks- og professionelle systemkameraer gør. Der er altså rig mulighed for dig for at finde en mobiltelefon med et godt kamera.

Hvilket styresystem skal jeg vælge?

For mange mennesker er det nærmest noget helligt, om deres mobiltelefon skal være udstyret med enten Android eller iOS. Altså om man ønsker en iPhone eller en Android-telefon fra Samsung, Huawei, OnePlus, Sony og så videre.

Det handler mest om, hvad du føler dig tryg i, og hvad du bedst kan lide at bruge. Den største forskel på de to, er hvor meget du kan ændre i brugerfladen og selve systemet. Med iOS får du et brugervenligt system, men du er ret låst i det udseender og den brugerflade, som Apple har skabt.

Med Android kan du på langt de fleste modeller skræddersy din brugeflade, startskærm og så videre med widgets, apps og andet. Det giver dig altså flere muligheder, men det kan også blive for uoverskueligt for mange. Så derfor handler det om, hvad du godt kan lide.

Hvis du vil have mulighed for at sætte dit eget præg på udseendet og brugefladen på din mobiltelefon, er Android et godt valg. Hvis du vil have det simple og stilrene, skal du vælge en iPhone som din nye mobiltelefon.

Masser af fordele, når du vælger mobilabonnementer fra Call me

Hos Call me har vi masser af mobilabonnementer til lave priser og uden hverken binding eller oprettelsesgebyrer. Vi siger faktisk, at alle vores mobilabonnementer er enkle - og det er de også! Der er nemlig ingen skjulte omkostninger, og du får præcis det, du kan se og betaler den pris, vi angiver.

Du får altid fri sms og mms, så der er masser af muligheder for at skrive og sende løs med din nye mobiltelefon. Derudover kan du vælge mellem abonnementer med forskellige datapakker og mængder af taletid. Du kan også vælge fri tale, hvis du elsker at snakke i telefon.

Der er altid gratis oprettelse og rente- og gebyrfri afbetaling. Derfor kan du trygt vælge et af vores abonnementer, når du skal have en ny mobiltelefon.

Du kan også vælge et mobilabonnement med Spotify Premium inkluderet.

Hvorfor vælge Call me?

Gratis oprettelse

Det manglede da bare.

Ingen binding

Vores kunder skal blive hos os af lyst, ikke af nød.

Nordens bedste netværk

Super dækning – lynhurtig forbindelse.

Rente- og gebyrfri afbetaling

Betal straks eller over 6, 12 eller 24 mdr. – uden merpris.

Overblik på Mit Call me

Følg dine abonnementer, dit forbrug og dine regninger.

Kundeservice på dine præmisser

Chat, send mails eller ring – vi er klar til at hjælpe dig.

Altid gode tilbud på mobiler og tilbehør

Til både nye og eksisterende kunder.

Mange flotte stjerner på Trustpilot

Vi takker vores glade kunder – og lærer en masse af de mindre glade.

Mobiler med stor skærm

Der var engang, hvor mobiltelefoner skulle være så små som overhovedet muligt. Sådan er det ikke længere! Hos Call me finder du et stort udvalg af mobiltelefoner med stor skærm, som gør det muligt for dig at få det hele med, når du surfer på nettet, spiller spil på mobilen eller streamer film, serier eller sport på farten.

Uanset om du er til iPhone eller Android, kan du vælge mellem flere forskellige mobiltelefoner med en skærm på 5,5 tommer eller derover hos os. Vi tilbyder i øvrigt afbetaling på alle vores mobiler. Du kan enten betale i 6, 12 eller 24 måneder.

Vandtætte mobiler

Har du nogensinde druknet en mobil? Så ved du, hvor praktisk det er at have en vandtæt mobil. Der er stor forskel på, hvor vandtæt vandtætte mobiltelefoner er. På vores side med vandtætte mobiltelefoner, finder du modeller med klassificeringen IP67 og IP68, der henholdsvis kan tåle en vanddybde på under 1 meter og over 1 meter.

Selvom du vælger en vandtæt model, er der ingen garanti for, at den holder til en svømmetur. Vi anbefaler derfor, at du ikke bevidst tester, om din mobiltelefon er vandtæt ved at lægge den ned i et glas vand, tage den med i bad eller lignende. 

Skulle uheldet være ude, burde en vandtæt mobil dog kunne klare mosten, så du kan undgå, at din telefon går i stykker, hvis du taber den i vand.

Mobiltelefoner til børn

Som tilfældet også er hos voksne, har børn meget kontakt med deres venner digitalt i dag. Derfor har de brug for mobiler til at kommunikere med hinanden. Dog skal det foregå på en tryg måde og sikre, at børn kan færdes i sikkerhed på både internet og med deres mobiltelefoner.

Eftersom de færreste husstande efterhånden har fastnettelefoner, er det også rart for børn at have en mobil, så de kan ringe en voksen, når det er alene hjemme efter skole.

Dit barns første mobiltelefon bør ikke være for stor, og den skal være nem for barnet at bruge. Vi har samlet alle vores bedste mobiler til børn for at gøre det nemt for dig at finde den helt rigtige. Se også vores mobilabonnement til børn her. I vores abonnement til børn er der indlagt en række restriktioner, der gør, at dit barn kan færdes sikkert på nettet og med sin mobiltelefon.

Det siger vores kunder