• Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Motorola mobiltelefoner

Motorola kombinerer høj brugervenlighed, flot design og avancerede funktioner, og det har gjort dem til nogle af verdens førende smartphone-producenter.

Motorola står for innovativt design og høj kvalitet

En Motorola-telefon er kendetegnet ved at være lavet i et flot design og i en rigtig god kvalitet. Når du får en Motorola-telefon i hånden, kan du fornemme, at telefonen er robust, stærk og i en rigtig god kvalitet.

Motorola-telefoner skiller sig ud ved at være innovative og udstyret med det bedste inden for både kameraer og skærme. Derudover får du altid et godt batteri i din Motorola, så du kan nyde den dagen lang uden bekymringer.

Motorola udvikler deres telefoner til Android fra Google. Gennem Google Play Store kan du hente masser af apps, så du kan du få endnu mere ud af din Motorola. Og så har du mulighed for at gøre telefonen helt til din egen.

Motorola Moto er linjen af smartphones, du kan få, hvis du vælger en Motorola. Moto kommer i forskellige udgaver, og hos Call me kan du altid få Moto til en skarp pris. Moto kører på Android og er udstyret med en af markedets stærkest processorer.

Moto er udstyret med den nyeste smartphone-teknologi, og vælger du en Moto, kan du være sikker på, at du har en smartphone, der er på højde med de bedste smartphones på markedet.

Motorola Edge: Få det bedste fra Motorola

Serien Motorola Edge er det bedste, Motorola har at byde på. Her får du en række smartphones, der hører til blandt de bedste på markedet og med alle de features, der går igen blandt de helt tunge sværvægtere.

Forskellen er dog, at du her får det hele til en utrolig skarp pris. Kun de færreste af konkurrenterne er i nærheden af den pris, du får Motorola Edge til, når du sammenligner på hardware og software. 

Netop denne kombination af avancerede smartphones og priser, som imponerer alle, og hvor alle kan være med, gør Motorola Edge-serien til en af de mest populære.

FÅ ENDNU FLERE MULIGHEDER MED MOTOROLA EDGE 30 PRO

Edge 30-serien har en sand sværvægter i form af Motorola Edge 30 Pro, der skiller sig ud med sin fantastiske power og mange avancerede funktioner. Dette giver dig mange flere muligheder end nogensinde før. 

Dette skyldes ikke mindst, at Motorola Edge 30 Pro er udstyret med den hidtil stærkeste og hurtigste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor. Det giver dig ekstremt meget power. Motorola Edge 30 Pro har også to fremragende kameraer, uanset om du skylder selfies eller tager portrætbilleder. De gør det fremragende både i svagt og stærkt lys. 

Motorola Edge 30 Pro leverer den gode oplevelse på en 6,7” OLED-skærm med HDR10+ og imponerende 144 Hz i opdateringshastighed. Og læg dertil at du får et batteri, der holder strøm hele dagen.

Du får ekstremt meget for pengene med Motorola Moto

Motorola Moto er enhver smartphone-elskers drøm. Serien byder nemlig på et stort udvalg af mobiler i forskellige prislejer. Men fokus er altid på, at du som forbruger skal have så meget mobil for pengene som overhovedet muligt.

Og netop derfor er Motorola Moto så attraktiv. Du finder nemlig både high-end modeller og budgetvenlige smartphones, hvor du får utrolig meget for pengene. 

Med Motorola Moto kan du være sikker på, at mobilen rummer mere hardware og software, end du normalt forventer i det pågældende prisleje. Du får en stærk processor, et batteri der holder hele dagen, et stærkt kamera og en krystalklar skærm. 

Alt i alt er Motorola Moto-serien det, du skal vælge, hvis du vil have en moderne smartphone til meget skarp pris.

Fra radioer til moderne smartphones - historien om Motorola

Historien om Motorola går langt tilbage. Helt tilbage til 1920’erne hvor Motorola producerede radioer i det billige prisleje til amerikanske kunder. Motorola blev hurtigt kendt som en af de førende producenter af radioer og walkie-talkier i USA, og de var også med til at hjælpe De Allierede Styrker ved at levere netop radioudstyr.

Faktisk er historien bag Motorola præget af en del historisk prominens. Motorola stod nemlig også bag den radioforbindelse, der bragte lyd fra Månen til Jorden tilbage i 1960’erne.

Siden da har Motorola udviklet sig til det, vi kender i dag. En stor producent af smartphones, hvor Motorola-telefoner er blandt de mest udbredte og populære på verdensplan.

Motorola producerer stadig mange forskellige former for elektronisk udstyr, og de er var også blandt de første til at bringe begrebet “smartphone” ud til folket. Med deres Motorola Droid kom de i 2002 med den første ægte Android-smartphone, og dette har skabt grundlaget for de Motorola-telefoner, vi kender i dag.

TILBEHØR OG ANDET LÆKKERT