• Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Samsung Galaxy A

Med Samsung Galaxy A-serien har du endnu flere muligheder for at få en stærk og flot smartphone fra Samsung. Samsung Galaxy A kommer i et stilrent design med stærke kameraer, høj ydeevne og alt det, du forventer af en moderne smartphone. Det bedste ved det hele er, at Samsung Galaxy A er ekstremt prisvenlig og derfor tilgængelig for mange flere mennesker. 

Se vores udvalg af Samsung Galaxy A-serien herunder.

TILBUD

Spar 20 % på alt Samsung tilbehør

Forudsætter køb af telefon. Rabatten fratrækkes automatisk i kurven. Køb senest den 4/10 2023

Filtrer

Samsung Galaxy A: Imponerende telefoner til imponerende lave priser

Samsung Galaxy A-serien er den mere prisvenlige del af Samsung Galaxy-familien af smartphones. Samsung Galaxy A har fået sit A for “Alpha”, der også var navnet på den første mobil i Galaxy A-serien. Den udkom i 2014.

Siden da er det gået stærkt. Samsung Galaxy A har vist sig at samle det bedste fra Samsungs smartphone-univers i en kombination med en mere overkommelig pris, der faldt lige i forbrugernes smag. Det har gjort, at Samsung nærmest hvert år har udsendt en ny generation af Galaxy A-mobiler, hvor den syvende generation så dagens lys i 2021. 

Du kan altid få de nyeste Samsung Galaxy A-mobiler til en skarp pris hos Call me. Hvis du er på udkig efter Samsungs linje af flagskibsmodeller, kan du se vores udvalg af Samsung Galaxy S-modeller her.

Det nyeste skud på stammen i 2021: Samsung Galaxy A syvende generation

A’et i den nyeste Samsung Galaxy A-serie står for “awesome”. Modellerne er lige så prisvenlige, som de plejer at være, men de er bedre end nogensinde. Faktisk er Samsung Galaxy A-serien efterhånden så avanceret, at de nærmer sig de bedste flagskibsmodellers niveau. Derfor er de kun blevet mere attraktive for dig, der leder efter en moderne og avanceret smartphone til en rigtig skarp pris.

Samsung Galaxy A-seriens syvende generation kommer som noget helt nyt med 5G-kompatibilitet. Derfor er der også en del af modellerne, der har fået “5G” med i navnet. Med 5G og et batteri, der holder i op til to dage, får du ikke alene en god smartphone, du får også al den fleksibilitet, du har brug for. 

Den nye serie af Samsung Galaxy A-mobiler indeholder: Samsung Galaxy A12, Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A12, Samsung Galaxy A32 5G Samsung Galaxy A52, Galaxy A52 5G, Galaxy A52s 5G og Samsung Galaxy A72.

Femte og sjette generation af Samsung Galaxy A

I 2019 og 2020 slog Samsung for alvor fast, at de ville være blandt de bedste til at producere avancerede smartphones til mere overkommelige priser. 

Den 5. generation af Samsung Galaxy A udkom i 2019 og gav flere muligheder for at erhverve sig en smartphone, der var overkommelig i pris men ikke manglede noget. Galaxy A var i 2019 udstyret med et solidt kamera, god processor og et stilrent design. Modellerne i serien var Galaxy A20e, Galaxy A40, Galaxy A50, Galaxy A70 og Galaxy A80.

Tanken bag serien var, at hver model skulle designes med tanke på, at man skulle have den fulde oplevelse af en moderne smartphone, selvom der var tale om en mid-range model. 

Året efter lancerede Samsung deres sjette generation af Galaxy A. Modellerne mindede meget om dem fra 2019, men de var selvfølgelig mere avancerede og forbedrede sammenlignet med de foregående. 

Forskellen på serien fra 2020 og 2019 var, at sjette generation havde fået flere RAM og mere hukommelse. Her var altså ekstra meget plads til at lagre minder og filer, samtidig med at der var mere hukommelse til de tungere opgaver. 

Modellerne talte blandt andre Samsung Galaxy A11, Galaxy A21, Galaxy A31, Galaxy A41, Galaxy A51 og Samsung Galaxy A71.