• Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Samsung Galaxy Note 20-serien er udgået

Heldigvis har vi mange andre populære mobiler fra Samsung. Vi har hele tiden gode tilbud på forskellige modeller også på Samsung mobiler, så du kan finde den helt rigtige for dig. Vi har ingen skjulte gebyrer og du får altid gratis oprettelse og ingen binding hos Call me. 

Samsung Galaxy Note20 & Note20 Ultra

Maksimal ydelse både på arbejdet og i fritiden. Det får du med Samsung Galaxy Note20-serien. Du får kræfter til det hele, og det er uanset, om du vælger Samsung Galaxy Note20 5G eller Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G.

Uanset om du leder efter en smartphone, der kan give dig det ekstra i enten fritiden eller dit arbejdsliv, er Samsung Galaxy Note20-serien svaret til dig. Med kræfter nok til at være stand-in for din computer, kan du let arbejde fra Samsung Galaxy Note20, som var det en PC.

Samsung Galaxy Note20-serien præsterer det maksimale

Vælger du at hoppe ombord i Samsung Galaxy Note20-serien, har du to muligheder: Enten vælger du Samsung Galaxy Note20 5G eller Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G.

Hvor Note20 Ultra 5G rummer det maksimale, du kan forvente af en smartphone, er Samsung Galaxy Note20 5G ligeledes gearet til at klare alt, du kan stille den overfor, uden problemer. Den er din perfekte makker, uanset om du skal bruge en makker, der skal hjælpe dig i dit arbejde, eller når du kobler af i din fritid.

Med et 64 MP kamera får du i Samsung Galaxy Note20 5G alt den kamerakraft, du har brug for. Desuden kan den skyde video i 8K, og dermed er der ingen minder, der går tabt, når du fanger dem med linserne i din Samsung Galaxy Note20 5G. Derudover kan Samsung Galaxy Note20 5G zoome med 3x optisk zoom og 30x Space Zoom, hvilket lader dig komme helt tæt på i meget skarp kvalitet - selvom du er langt væk. Teknologien i kameraet i Samsung Galaxy Note20 5G er faktisk på så højt et niveau, at man kun kender det fra professionelt kameraudstyr.

S Pen - det særlige kendetegn ved Samsung Note-serien - har også fået en overhaling. Når du skriver eller noterer med den, føles det som om, at du betjener din tablet med en ægte kuglepen. Alt bliver automatisk synkroniseret med din computer og dine arbejdsprogrammer. Word, OneNote og Outlook er altid opdaterede med det, du noterer og sender fra din Samsung Galaxy Note20 5G.

Desuden er Samsung Galaxy Note20 5G udstyret med Xbox Game Pass. Det giver dig adgang til op mod hundrede spil, som du kan fordybe dig i og nyde uden problemer. Samsung Galaxy Note20 5G er nemlig skabt til gaming, og der er heller ingen begrænsninger, når du spiller online. Det er takket være 5G og WiFi6-forbindelsen i Samsung Galaxy Note20 5G.

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G - Den ultimative smartphone

Samsung Galaxy Note20 5G kommer bragende med sit imponerende 64 MP kamera, men Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G overgår alligevel med længder på den front. Med utrolige 108 MP og 8K videooptagelse er Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G i stand til at forevige alt, du beder den om.

Med opdateret AI, der sørger for, at dine billeder bliver stabiliseret samt muligheden for at redigere din billeder på stedet, lader Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G fotografere dine omgivelser som en professionel fotograf. Teknologien i Samsung Galaxy Note20 Ultra kender vi kun ellers fra professionelle systemkameraer.

Desuden har Samsung Galaxy Note20 Ultra 5x optisk zoom og 50x Space Zoom. Dermed er der stort set intet, der kan undslippe din linse i Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G. S Pen er også markant hurtigere i Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G. Med bare 9 ms responstid, er den 14 ms hurtigere end Samsung Galaxy Note20 5Gs S Pen. Den har en responstid på 23 ms.

Selvfølgelig bliver alt synkroniseret med din PC og dine programmer, når du noterer med din S Pen på din Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G. Ligesom med Samsung Galaxy Note20 5G.

Hvor Samsung Galaxy Note20 5G har 60Hz skærmopdateringshastighed, har Samsung Galaxy Note20 Ultra det dobbelte med 120Hz. Det gør din oplevelse med film og spil endnu bedre, og det vidner om, hvor kraftfuld Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G virkelig er.