• Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Nokia mobiltelefoner

Nokia er et af verdens største mobilfirmaer, og historien går faktisk helt tilbage til 1865, hvor en finsk ingeniør startede en papirfabrik ved byen Nokia i det sydvestlige Finland. Siden er der sket rigtig meget, og i dag er Nokia en af verdens største producenter af mobiltelefoner. Hos Call me finder du et stort udvalg af Nokia mobiler – både de nyeste smartphones og de mere klassiske tastaturtelefoner. Uanset hvilket mobilbehov du har, kan du finde en Nokia mobil, der passer til dig – og du får den selvfølgelig til en stærk pris og helt uden binding. Priserne kræver samtidigt køb af abonnement.

Filtrer

Du kan altid stole på Nokia-telefoner

Nokia har været med fra starten, og det er nok et mobilmærke, som de fleste, der er født 80’erne eller 90’erne, har et forhold til. Nokia bragede igennem med deres holdbare, funktionelle og populære mobiltelefoner i 90’erne og 00’erne. Særligt Nokia 3310 var populær, og den er stadig en af de bedste sælgende mobiltelefoner nogensinde.

Nokia har taget sine mange erfaringer og populære tilgang til mobiler med sig ind i den moderne tidsalder. I dag producerer Nokia smartphones i topkvalitet, men de producerer også stadig Nokia-telefoner med knapper og med klap.

Høj kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed er blandt det, der kendetegner Nokia-telefoner. Uanset om du vælger en old-school model eller en moderne smartphone fra Nokia, så kan du være sikker på, at du får en telefon i høj kvalitet.

Smartphones fra Nokia

Smartphones fra Nokia er udstyret med Android, der er Googles styresystem til smartphones. Med Android får du et væld af muligheder for at tilpasse og gøre din Nokia-telefon til din helt egen.

Med Android og Nokia får du adgang til masser af apps. Her kan du downloade alle de apps, du skal bruge for at det maksimale ud af din Nokia-telefon. Du finder apps i Google Play Store.

Nokia-telefoner er kendetegnet ved deres nordiske design, hvor funktionalitet og robuste materialer er i højsædet. Når du får en Nokia-telefon i hånden, kan du med det samme mærke, at det er en telefon i høj kvalitet.

Når du vælger en Nokia-mobil, så får du altid et stærkt kamera, en god brugerflade og en stærk skærm. Du får med andre ord alt det, du kan forvente af en moderne smartphone i topklasse.

Nokia: Et godt valg som arbejdstelefon, til seniorer og børn

Nokia har for alvor formået at træde ind i smartphone-verdenen, men det betyder ikke, at de har givet afkald på det, de slog igennem med. Nemlig simple, funktionelle og stabile mobiltelefoner.

Nokia producerer stadig mobiler med knapper og med mere simple funktioner. Derudover producerer de også mobiltelefoner, der holder til mere, end hvad der er standard inden for mobiltelefoni.

Nokia har deres egen linje af mobiltelefoner til seniorer, nemlig Nokia Senior. En Nokia Senior er perfekt til den ældre bruger, der blot ønsker få og simple funktioner. Herunder hører det at kunne foretage og modtage opkald, SMS’e, sende, modtage og tage billeder samt få andre funktioner.

På samme måde kan en klassisk Nokia-mobiltelefon også være et godt valg som barnets første telefon.

Nokia Tough er Nokias arbejdstelefon, der holder til meget. Hvis dit barn gerne vil have en mobiltelefon, og du ved, at dit barn ikke altid er lige omhyggelig med at passe på den, kan en Nokia Tough være et godt valg.

En Nokia Tough kan meget af det samme, som en moderne smartphone kan. Funktionerne er bare lidt mere simple, og så er holdbarheden helt i top.

Der er altså mange muligheder, hvis du vil have en Nokia-mobiltelefon. Du kan vælge mellem alt fra en moderne smartphone til mere simple og hårdføre modeller.

Tag også et kig på udvalget af Nokia Tablets.

TILBEHØR OG ANDET LÆKKERT