• Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

OnePlus 9

Her finder du en meget populær telefon fra OnePlus, nemlig OnePlus 9 Pro. Alt du kunne ønske dig ved en smartphone. Det får du med OnePlus 9 Pro. Tag også et kig på OnePlus Nord telefonerne.

Filtrer

OnePlus 9 serien

Never Settle. Dette er omdrejningspunktet for alle OnePlus’ produkter, og deres nyeste serie af smartphones er bestemt ingen undtagelse. OnePlus 9 serien af smartphones, der inkluderer OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er med til at cementere OnePlus’ status som en af verdens førende producenter af smartphones.

Med masser af kraft og fleksibilitet kommer både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro buldrende ind på smartphone markedet. Med 5G er du altid koblet lynhurtigt op på nettet. Og takket være den stærke Qualcomm Snapdragon 888-processor, så sker alt, du gør med din OnePlus 9, lige med det samme.

OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro kommer begge i to varianter, der har henholdsvis 8 eller 12 GB og 128 eller 256 GB intern hukommelse.

OnePlus 9 Pro serien er udstyret med OnePlus’ eget styresystem OxygenOS 11. OxygenOS 11 er baseret på Android 11, og det får især ros for sin høje brugervenlighed. Det og den hurtige AMOLED-skærm er med til at gøre OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro til nogle af de mest brugervenlige smartphones på markedet.

OnePlus 9-serien er udstyrede med stærke kameraer, der er udviklet i samarbejder med den legendariske svenske kameraproducent, Hasselblad.

Stærkere kameraer over hele linjen

I OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro sidder der avancerede kameraer, der er udviklet sammen med den svenske kameraproducent Hasselblad. Hasselblad er blandt de førende producenter i verden, og de har produceret kameraer og udstyr i mere end 80 år. Faktisk var de producenten bag det første kamera, der blev sendt til Månen i 1969.

Både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er i stand til at tage flotte billeder. Begge kameraer er avancerede og hjælper dig med at få et flot resultat hver gang. Forskellen på de to modeller er, at der i OnePlus 9 Pro sidder en ekstra linse på 8 megapixel.

Udover den nævnte linse, så består begge kameraer af yderligere tre linser på henholdsvis 48, 50 og 2 MP.

De stærke linser kombineret med den smarte Ultra Wide-teknologi (vidvinkel) giver dig mulighed for både at optage video og skyde billeder i meget høj kvalitet. Uanset om du vælger OnePlus 9 eller OnePlus 9 Pro, så får du et af markedets bedste smartphone-kameraer.

Forskellige skærme og størrelser

Forskellen på OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro finder du primært ved kameraet og skærmen. Både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro kommer med skærme i høj kvalitet, høj opløsning og høj opdateringshastighed (Hz). Det er bare generelt tale om rigtig gode skærme, der sidder i OnePlus 9 serien.

I OnePlus 9 er der installeret en 6,55” AMOLED FHD+ skærm, og OnePlus 9 Pro er udstyret med en 6,7” Smart 120 Hz Fluid AMOLED-skærm. Forskellen er primært antallet af farver, hvor der er op mod 1 milliard farver i skærmen på OnePlus 9 Pro.

Om du vælger OnePlus 9 eller OnePlus 9 Pro, så kan du være sikker på, at du får en responsiv, hurtig og klar skærm, hvor alt bliver gengivet i høj kvalitet. Det er uanset om, du surfer, streamer eller gamer på din OnePlus 9 eller OnePlus 9 Pro.

Nyt fra OnePlus?

Tilmeld dig vores SMS-service og få senest nyt om OnePlus, OnePlus' lanceringer og tilbud direkte på mobilen. Send NEVERSETTLE til 1919

Let framelding ved at sende NEVERSETTLE STOP til 1919. Ved at tilmelde dig accepterer du, at Call me må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af OnePlus produkter via sms.

Med OnePlus 9 serien er der høj performance hele dagen

Takket være være 5G-netværket, den stærke processor og et batteri, der har strøm til hele dagen, kan du nyde godt af de mange kræfter i OnePlus 9 serien. Ikke nok med at batteriet har strøm nok til hele, så er det også hurtigt at lade op.

Når du er på 5G-netværket, er det slut med at vente på, at din telefon henter data ned. Du skal ikke først på Wi-Fi - nej du er forbundet lynhurtigt, når du gamer eller streamer.

Inde i telefonen er der også fart på. Takket være Qualcomm Snapdragon 888-processoren, har du høj performance og masser af kræfter til både at bevæge dig online og offline. Derudover kan du vælge en OnePlus 9 model med 12 GB RAM, hvis du skal have ekstra hukommelse. Ellers kan du vælge 8 GB RAM.

Og med høj ydeevne skal du ikke være bange for, at der følger stor tapning af batteriet med. Batteriet i OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er nemlig skabt til at performe over lang tid. Skulle du alligevel løbe tør, kan du på bare 15 minutter lade OnePlus 9 op til det, der svarer til et dagsforbrug.

Med Warp Charge Wireless kan du lade din OnePlus 9 eller OnePlus 9 Pro op på til 70% på bare 30 minutter.

Her kan du læse mere om OnePlus 10 Pro og OnePlus 8 serien.