• Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G er en del af den nye serie af flagskibsmodeller fra Samsung. Med den bedste teknologi, stilrent og elegant design og massere af nye, spændende features, er Samsung Galaxy S21 Ultra 5G klar til at indtage toppen af smartphone-markedet. Samsung Galaxy S21 overgår ifølge Samsung fantasien. Den bedste skærm, det største batteri, et nytænkt og stilrent design samt en ydeevne, der er skubbet til det maksimale, er det, du får med en smartphone fra Samsung Galaxy S21 5G-serien.

TILBUD

Spar 20 % på alt Samsung tilbehør

Forudsætter køb af telefon. Rabatten fratrækkes automatisk i kurven. Køb senest den 4/10 2023

Filtrer

Samsung Galaxy S21 5G: Stilrent udtryk og tidløst design

Designet på Galaxy S21 er ikke som på de foregårende Samsung Galaxy-modeller. Det er mere eksklusivt, naturligt og grænseløst, hvor kamera og kant går i ét. Det integrerede kamera skiller sig både ud og går i ét med mobilen på samme tid. De eksklusive metallic-farver og den matte bagside giver Galaxy S21 sit eksklusive look, der er både tidløst og moderne.

Det er svært at forklare, og det skal opleves, hvordan Samsung Galaxy S21 5G formår er gøre kameraet til noget, der både skiller sig ud og falder i et med den resterende del af telefonen. Kanten på telefon hører uløseligt sammen med kameraet, mens de bløde kanter og kurver gør, at det ikke forstyrrer indtrykket, når du ser på den nye Samsung Galaxy S21 5G.

Galaxy S21 er med sin kombination af glas og metal robust og modstandsdygtig. Takket være materialet og de eksklusive farver får lyset lov til at lege med nuancerne og give Galaxy S21 et levende udtryk.

Samsung Galaxy S21 5G kommer i flere forskellige farver, der alle er monokrome og metallic.

TAG SKARPE BILLEDER SOM EN PROFESSIONEL FOTOGRAF MED GALAXY S21

Hvis du gerne vil være professionel fotograf og leder efter en genvej til netop dette, er Samsung Galaxy S21 5G valget til dig. I Galaxy S21 er der nemlig det, som Samsung beskriver som deres bedste kamera nogensinde. Sammen med kameraet og den avancerede kamerateknologi får du en smartphone, der tager så gode billeder, at den hjælper dine skud med at ligne noget fra en professionel fotograf. Den avancerede AI (artificial intelligence) gør, at kameraet altid tager flotte billeder, da det er i stand til at selv at stille skarpt og stabilisere. Det betyder, at du - uanset erfaringsniveau - kan skyde flotte billeder med det samme.

Med Samsung Galaxy S21 Ultra 5G får du hele 108 MP i kameraet. Det giver en helt ny mening til begrebet “skarphed”. Og forklaringen ligger i, at billederne bliver så skarpe, at du kan zoome ind på dit billede og udvælge et nyt motiv. Altså dit eget billede i billedet. Du kan nærmest det samme, mens du skyder dine billeder. Med op mod 100x zoom kan du indfange øjeblikke over lange afstand, som stadig vil fremstå i høj kvalitet.

Hvis du vil optage video, kan du nyde godt af Galaxy S21 8K videooptagelse. Herfra kan du faktisk håndplukke dine yndlingsmotiver fra din video og udvælge som separate billeder, der naturligvis er i høj kvalitet.

MASSER AF KRAFT, BATTERITID OG LAGERPLADS

Samsung Galaxy S21 5G er skabt til nutiden og fremtiden. Den er skabt til at præstere, og det vidner Samsungs egen udtalelse om: “Galaxy S21 er vores definition af maksimal ydeevne.” Og det er ikke for sjov, at Samsung siger det. Der er nemlig masser af power i Galaxy S21.

Først og fremmest kommer Samsung Galaxy S21 5G med 5G-teknologi, som navnet antyder. Det gør, at du kan være online uden forstyrrelse med en ekstrem hurtig og stabil forbindelse. Derudover Galaxy S21 Ultra 5G udstyret med WIFI 6E og de andre modeller med WIFI 6. Begge forbindelser sikrer dig en gnidningsfri og komplet WIFI-oplevelse, uanset hvad du bruger din Galaxy S21 til.

Skærmen har med sine 120 Hz en meget hurtig opdateringshastighed. Det gør, at den samlede oplevelse med Galaxy S21 føles bedre. Det giver dig en komplet og nærmest svævende oplevelse, hvor alle detaljer bliver vist med det samme. Desuden er Samsung Galaxy S21 5G udstyret med evnen til at tilpasse sin opdateringshastighed til det, du laver. Og dermed sparer den strøm ved lavere ydeevne.

Samsung Galaxy S21 5G kan du også let slutte til en større skærm, eksempelvis dit TV, såfremt det er kompatibelt. På den måde kan du se din smartphone-skærm på den store skærm, og dermed er det let at dele fra din Samsung Galaxy S21 5G. Med Interactive Mirror View kan du bruge din Galaxy S21 som spejl, og dermed kan du nyde hjemmetræning, styling eller lægning af make-up samt møder med kollegerne let og effektivt via din smartphone.

Samsung har også sat fokus på, at dine øjne skal have det godt. Med Eye Friendly-softwaren tilpasser Samsung Galaxy S21 5G sin mængde af blåt lys, så belastningen for dine øjne bliver minimeret. Det er både, når der er lyst eller mørkt, men du kan også til enhver tid slå blåt lys-filteret til manuelt.

Sammenligning af størrelser

Galaxy S21

Galaxy S21+

Galaxy S21 Ultra

OPLEV MODELLERNE: GALAXY S21 5G, S21+ 5G OG S21 ULTRA 5G

Den nye serie af smartphones består af tre modeller. De kan selvfølgelig det samme som forgængeren Samsung Galaxy S20 samt meget mere.

I Samsung Galaxy S21 5G er der et meget bedre kamera, der er spækket med funktioner, der hjælper dig med at være kreativ og skyde skarpe videoer. Din telefon er bedre beskyttet med det stærke Gorilla Glass Victus, og så får du mere power til et lavere strømforbrug med den forbedrede processor. Dine videooptagelser bliver lysere og skarpere, og selve skærmen kan du også skrue op for i en grad, der ikke før har været mulig.

Hele linjen af Galaxy S21 har fået en forbedret fingeraftryksidentifikator, og så er de, som nævnt, 5G Ready. Samsung Galaxy S21+ 5G har en større skærm end S21 5G, den har et større batteri, og så kan den med Ultra WideBand-teknologien slutte sig til enheder i nærheden og overføre data på stort set ingen tid.

Den største og stærkeste model er Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, og den har det hele og mere til. Med 108 Megapixel, 100x zoom, en skærm der er større end de andres samt et større batteri og andre forbedringer fejer S21 Ultra 5G alle konkurrenter af banen.