• Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Rentefri afbetaling
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Apple Watch SE

Hos Call me har vi et stort udvalg af Apples lettere og mere prisvenlige smartwatch, nemlig Apple Watch SE. Du finder vores store udvalg, samt mere information om Apple Watch SE herunder. 

Her kan du også købe det helt nye Apple Watch SE 2022.

Filtrer

Apple Watch SE - Til dig, der vil spare uden at nøjes

Et Apple Watch SE er skabt til dig, der vil have alt det bedste fra Apple Watch men ikke betale for meget for dit ud. Apple Watch SE samler det vigtigste fra Apple Watch i en pakke, hvor mange flere kan være med rent økonomisk. 

Apple Watch SE ligner resten af Apple Watch-serien. Skærmen er stor og flot på Apple Watch SE, og du får det velkendte, firkantede design, der fungerer så godt i forhold til betjeningen på uret. Dog må du undvære always on-funktionen på Apple Watch SE, som kun er tilgængelig på de “rigtige” Apple Watches. 

Apple Watch SE giver dig også velkendte funktioner som pulsmåler, GPS og både søvn- og træningstracker. Altså dækker Apple Watch SE det basale, du har brug for i forhold til at måle din sundhed og krops nuværende tilstand. 

Apple Watch SE 2022: Endnu mere for mindre

Hvis du er stor fan af Apple Watch men samtidig ikke føler, at det passer ind i dit budget, så er Apple Watch SE det oplagte valg for dig. Du får nemlig mange af de bedste funktioner fra Apple Watch, du får det bare i en pakke, der koster mindre.

Apple Watch SE 2022 tager alt det bedste fra de nyeste serier og putter det i en kompakt størrelse, som koster mindre, men som kan stort set det samme. Med Apple Watch 8 følger funktioner som Crash Detection, Fall Detection og Emergency SOS. Det gør der også med Apple Watch SE 2022. Du får altså nogle de nyeste og mest avancerede funktioner fra Apple Watch 8 med dig her. 

Apple Watch SE 2022 sætter også yderligere fokus på din krop og din sundhed. Du kan tracke din træning og generelle tilstand med avancerede sensorer, og du kan få indblik i, om din søvn er optimal eller ej.

Apple Watch SE 2. generation - altså det fra 2022 - kommer med en dual-core S8 SiP-processor, som er den samme, der sidder i Apple Watch 8. Det gør Apple Watch SE 2022 20% hurtigere end SE fra 2021. 

Du kan få Apple Watch SE 2022 i farverne Midnat, Stjerneskær og Sølv. 

Apple Watch SE 2021: Fremragende og farverigt

Med Apple Watch SE 2021 får du masser af spændende funktioner, der bringer Apple Watch SE op på siden af storebrorserien Apple Watch. I din Wallet kan du gemme alt, du har brug for at have ved hånden. Boardingkort, biografbilletter og medlemskort - det hele har du ved dit håndled, uden at du behøver at have det i din hånd. 

Med Siri har du altid en hjælpende hånd rundt om håndledet. Du taler blot til dit Apple Watch SE 2021, og straks gør Siri, som du beder om. “Hvordan bliver vejret i dag?” “Hvordan kommer jeg frem til en bestemt by?” “Afspil min yndlingsmusik.” Sig blot det, som du ønsker, og straks er Siri klar til at sætte det i gang. 

Med Apple Watch SE 2021 har du også vished om, at alle dine ting er der, hvor du vil have dem. Og hvis de ikke er, kan du nemt se, hvor de befinder sig. Lokaliser din iPhone, iPad eller AirPods med et par tryk på dit Apple Watch SE 2021. 

Du får også et endnu større indblik i din krop og dens signaler. Eksempelvis kan du følge din menstruationscyklus, så du kan tage højde for det i din hverdag. Det betyder også, at du kan følge med i, hvornår du har størst chance eller risiko for at blive gravid, alt afhængigt af hvordan du ser på denne sandsynlighed. 

Apple Watch SE 2021 gør det hele meget smartere

Hvis du befinder dig et sted, hvor det larmer meget, så advarer dit Apple Watch SE 2021 dig om lydniveauet. På den måde har du mulighed for at forlade stedet eller holde dig for ørerne, inden det er for sent. 

Og når du kommer hjem igen, har du fuld kontrol over alle dine SMART-enheder i hjemmet. Du kan skrue op og ned for lyset, op og ned for varmen, du kan åbne døren til din garage eller tilslutte dig en anden enhed. Alt i alt får du masser af muligheder for at styre dit hjem på en futuristisk og moderne måde igennem dit Apple Watch SE 2021. 

Når du er på farten, kan dit Apple Watch SE 2021 ligeledes hjælpe dig med at finde vej. Med intuitive bevægelsessignaler giver Apple Watch SE 2021 dig vejledning og hjælper dig på rette vej. Du kan også bare se på dit ur, hvor du skal hen, men faktisk er det muligt at bruge Apple Maps, selv uden at se på skærmen på dit ur. 

Dit Apple Watch SE 2021 gør det også muligt for dig at betjene din iPhone uden at røre ved din iPhone. Du kan nemlig bruge dit Apple Watch SE 2021 som søger og ellers tage billeder med dit ur helt glidende, let og enkelt. 

Skærmbeskyttelse til Smartwatch