• Levering: 1 - 2 hverdage
  • Rentefri afbetaling for Call me-kunder
  • 14 dages fri returret
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Rentefri afbetaling for Call me-kunder
  • 14 dages fri returret

Google Chromecast

Takket være Google Chromecast er det nu nemmere end nogensinde før at få alle dine film, TV serier, musik og billeder op på dit TV. Og så kan du endda få det hele op på skærmen i 4K HDR. Dermed behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten, og du kan sagtens gemme alle de gamle HDMI-kabler væk og i stedet streame dit indhold trådløst på dit fjernsyn. Du tilslutter din Chromecast i HDMI-porten på TV’et og tilslutter strømmen med et USB-kabel. 

Filtrer

Få masser af underholdning med Google Chromecast

Google Chromecast har gjort det kortere end nogensinde før at gå fra din streamingtjeneste til at afspille den på dit TV. Du kan streame direkte fra din smartphone, tablet eller computer. Men du kan også bruge Google Chromecast til at få anbefalinger og holde dig opdateret om nyt indhold.

Alle dine streamingtjenester, som du abonnerer på, vil blive vist i Google Home-appen, så du kan finde indhold på tværs af dine tjenester. På denne måde kan du søge efter en skuespiller, kunstner eller titel, og alle tilgængelige resultater på dine tilsluttede tjenester vil blive vist.

Du kan søge manuelt eller tale med den stemmestyrede Google assistent - uanset hvad er det nemt at få din yndlingsunderholdning på skærmen. Du kan faktisk også styre alt andet i dit hjem, så længe det er forbundet til dit Wi-Fi netværk og dit Google Home. Chromecast er en udvidelse af dit Google Home.

Pust nyt liv i dit gamle fjernsyn med Google Chromecast

Hvis du har et ældre tv uden smarte funktioner, kan du puste nyt liv i det med en Google Chromecast. Pludselig har dit TV smarte funktioner, da du kan få så meget mere ud af det med Chromecast, end du kunne før. Startskærmen viser dig det indhold, der er tilgængeligt for dig, og det er utrolig nemt at søge.

Det betyder farvel til formålsløst at bladre gennem kanaler og prøve at finde noget at se. Du skal bare søge, tage det på, og du er godt i gang. Og kvaliteten af det, du ser, er fremragende. Du får et krystalklart billede i op til 4K, og farverne er mere levende end nogensinde med HDR.

Dit gamle TV kan også fungere som kontrolcenter, ligesom Google Nest Hub. Din skærm kan vise dig alt, hvad der foregår rundt omkring i dit hjem og give dig information om, hvad de forskellige Google- og smartenheder afspiller. Derudover er det nemt at slukke og tænde dem fra dit TV.