Hvordan flytter jeg mit nummer til Call me?

Du flytter dit nummer til Call me, i forbindelse med dit køb af et abonnement og eventuelt mobil. Undervejs i dit køb kan du nemlig vælge, om du vil flytte dit nummer. Her skal du bare indtaste dit nuværende mobilnummer og SIM-kort nummer. SIM-kort nummeret står på dit SIM-kort og består typisk af 11-20 cifre.

Når du har indtastet alle oplysningerne, så skal du vælge imellem to typer af nummerflytninger:

• En udløbsflytning = Dit nummer flyttes og opsiges den dag, hvor din binding hos dit eksisterende selskab udløber.
  • En ønskeflytning = Du vælger selv en dato, hvor vi skal flytte dit nummer.

Hvis du har glemt at bestille nummerflytning, kan du stadig nå det.

1. Vælg nedenfor om du er privat- eller erhvervskunde og udfyld formularen.

2. Følg pilen og udfyld de obligatoriske felter, samt eventuelle valgfri felter.

3. Når vi har modtaget den udfyldte fuldmagt, beder vi dit tidligere teleselskab lukke dit abonnement hos dem og flytte mobilnummeret over til os.

4. Du modtager en sms på dit "midlertidige" mobil-nummer med dato og tidspunkt for overflytningen.

1. Hjælp