Huawei - hvad situationen betyder for dig som Call me-kunde

Opdateret 27. august 2020

På grund af usikkerheden omkring det fremtidige samarbejde mellem Huawei og Google, er det muligt, at nogle apps og services på mobiler og tablets fra Huawei fremover vil fungere anderledes end i dag.

Vi kan ikke orientere om de eksakte ændringer, da vi på nuværende tidspunkt ikke har informationen. Det er vores forståelse, at Huawei-enheder, der benytter den aktuelle version af Android, fortsat vil fungere samt at Huawei fortsat vil sende Android-softwareopdateringer til mobiler og tablets. Vi fortsætter med at følge situationen nøje.

Hold dig opdateret

• Hjælp