Huawei B525s Hvid

Huawei B525s Hvid


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Abonnement69 kr.
Regningsadministration9 kr.
78 kr.
Det skal du betale her og nu
Produktets pris960 kr.
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
1.009 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   1.087 kr.

Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

14 dages returret
Fri ombytning
Vinder af Loyalty award 2016

Beskrivelse

Huawei B525s

Highspeed mobilbredbåndsrouter med hurtig 4G hastighed. Huawei E525s er en Cat 6 router, som er ideel til brug i hjemmet. Routeren kræver ikke installation, kun strøm og så er du klar til brug. Mulighed for op til 64 brugere. Huawei E525s bruger micro simkort, og måler B: 226 x H: 166 x D: 52 mm.

Surf med 4G

Mobilt bredbånd er lynhurtigt og du kan opnå hastighed mellem 17-71 Mbit/s download og upload 5-43 Mbit/s på 4G netværket. Er du ikke i et 4G dækningsområde, leverer vi stadig Danmarks bedste 3G netværk til dig. På 3G netværket kan du opnå hastigheder på mellem 2-12 Mbit/s download og 1-4 Mbit/s Upload. Altså trådløse hastigheder, der kan hamle op med de fleste faste forbindelser. Mobilt bredbånd gør det oplagt at bruge din PC eller laptop til web-tv, streaming af film og musik samt spille online. Dit mobile bredbåndsabonnement gælder brug i Danmark, og kan ikke bruges udenfor Danmarks grænser.

Overstiger forbruget den inkluderede data-mængde, nedsættes hastigheden til 120 Kbit/s i resten af regningsperioden, frem til den 10. i måneden. Hvis du løber tør for data får du mulighed for at købe en ekstra data-pakke, som gælder frem til den 10. i måneden. (De angivede hastigheder gælder ved udendørs brug og dit mobile bredbåndsabonnement gælder brug i Danmark.)