Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Huawei Mate 10 Pro Grå

Huawei Mate 10 Pro Grå

Mobiltester-score


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.200 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
358 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   5.007 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGTVERDENS FØRSTE KIRIN AI PROCESSOR

Huawei Mate 10 Pro er den første smartphone der giver brugeren en hurtigere og mere personlig brugeroplevelse via kunstig intelligens.

Elegant ergonomisk enhed, der hviler komfortabelt i din håndflade og føles lige så stilfuld som den ser ud.

Hvorfor skal man vælge en HUAWEI Mate 10 Pro?
Telefonen har specifikationer i topklasse og er noget af den bedste kvalitet man kan få, men til en skarp pris. Den fås i 3 mega fede farver og har et rigtig godt Leica kamera, der gør at du kan tage billeder som en professionel. Mate 10 Pro har desuden en god og simpel brugeroplevelse, hvor alle kan være med.
Alt i alt en super brugervenlig smartphone i topklasse til både dem der går meget op i det tekniske og til dem der bare gerne vil have en rigtig god og flot telefon.
 

EN FLOT OG INTELLIGENT SMARTPHONE
Selvom HUAWEI for mange er svært at udtale, er deres smartphones ligetil og Mate 10 Pro er endnu en telefon fra HUAWEI der er blandt de allerbedste på markedet. Med specifikationer i topklasse og til en skarp pris, er det svært at finde noget der kan konkurrere med den.
HUAWEI Mate 10 Pro er hurtig og meget brugervenlig. Med verdens første Kirin AI Processor giver det en hurtigere og mere personlig brugeroplevelse, da telefonen lærer dig at kende og tilpasser sig dine behov.

En elegant smartphone, der ligger godt i din hånd og ser stilfuld ud samtidig.

TAG BILLEDER SOM EN PROFESSIONEL
Du kan nemt tage smukke landskabsbilleder, klare billeder i lav belysning og sløringsfrie billeder af mennesker og objekter i bevægelse med det nye Leica Dual Camera med f/1.6 blænde. Telefonen kan selv identificere om du tager billeder af f.eks. mad eller dyr og optimerer indstillingerne herefter. Med andre ord; med en HUAWEI Mate 10 Pro, har du altid et professionelt kamera lige ved hånden.

LANG BATTERITID OG HURTIG OPLADNING

Telefonen er med det førende 4000mAh batteri, der gør at telefonen holder godt på batteriet.
En enkel og sikker 20 minutters opladning kan levere en hel dags strøm og en fuld opladning af det 4.000 mAh store batteri tager godt halvanden time.

STOR OG SMART SKÆRM
HUAWEI Mate 10 Pro har en stor og skarp skærm med afrundede hjørner. Du kan linke den til en større skærm og enten spejle eller udvide din smartphone-skærm. Personlige notifikationer, opkald og meddelelser forbliver private og vises kun på din telefon.
 

Beskrivelse

Processor med kunstig intelligens (AI)

Med den nye Kirin 970 processer bliver Huawei Mate 10 Pro den første smartphone der giver brugeren en hurtigere og mere personlig brugeroplevelse via kunstig intelligens. Kirin 970 indeholder en octa-core ARM Cortex CPU, en Mali G72 12-core GPU og den første Neural Processing Unit (NPU), hvilket bl.a. betyder at Kirin 970 behandler grafiske processer 20% bedre end den forrige generation.

Klassisk Design

Mate 10 Pro har en 18:9 OLED skærm med FullView Display og HDR10 til dynamisk videovisning. Som forgængeren Mate 9 Pro, har Mate 10 Pro afrundede hjørner og ligger utrolig godt i hånden, men med et 3D glas design. Fingeraftrykslæseren er flyttet om på bagsiden, som set på tidligere modeller i Mate-serien.

Leica Dual kamera, forbedret batteri og brugerflade

Kameraet er igen udviklet i samarbejde med anerkendte Leica, og enheden leveres med et 12+20 megapixel dual kamera på bagsiden, samt et 8 megapixel frontkamera. Der er med AI-teknologien mange muligheder for at indstille kameraet til at tage knivskarpe billeder. Bl.a. kan telefonen selv identificere om du tager billeder af f.eks. mad eller dyr og optimerer indstillingerne herefter. Udover et kvalitetskamera leveres Mate 10 Pro også med et 4000 mAh batteri, der understøtter Huaweis SuperCharge-teknologi. Derudover får du den nye brugerflade EMUI 8.0, som bl.a. giver mulighed for at opdele skærmen, så du kan køre to apps ved siden af hinanden. Mate 10 Pro kommer desuden med 6 GB RAM, 128 GB hukommelse og IP67 kassificering, som vidner om at enheden er vand- og støvafvisende. Huawei Mate 10 Pro understøtter dual SIM, og giver brugeren en virkelig hurtig LTE-forbindelse og downloadhastighed.

Salgskassen indeholder

Huawei Mate 10 Pro, Oplader, USB kabel, USB type-C-baseret headset, USB-C til mini-jackstik adapter og klart cover.


Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Kristina Mortensen 30 år, Farsø

Huawei Mate 10 Pro er en fantastisk telefon, som opfylder alle mine ønsker til en smartphone samt mere til - flot skærm og god lyd, intuitiv betjening og et imponerende kamera!

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Telefonen er en af de større og lidt til den tunge side også - i hvert fald sammenlignet med min Xperia Compact. Dette kræver lidt tilvænning, når man ikke har været vant til det og har små hænder, men hurtigt kan man ikke forestille sig andet. Telefonen er flot og blank, hvilket dog gør den meget glat - her er det en fordel, at der medfølger et klart silikonecover, når man modtager telefonen. Dette monterede jeg med det samme, og det har ikke været taget af siden. Ligeledes er der film på skærmen. Telefonen har haft en tur ned på asfalt og flere andre fald - det kan ikke ses på den, så umiddelbart er den meget robust.

Af knapper findes kun standby- og volumenknap på siden. På bagsiden virkede det umiddelbart en anelse voldsomt, at der både er dual-camera, blitzlampe og fingeraftrykssensor, men det hele er symmetrisk placeret, så det piner ikke øjet, hvis man har hang til symmetri.
Jeg har været vant til fingeraftryk med tomlen på siden, men det fungerer fint med pegefingeren bagpå - eneste ulempe er, at telefonen så skal løftes op, hvis den ligger på bordet, men så er der jo mulighed for at taste koden til skærmlåsen.

Navigation/Styresystem
Jeg kom fra en Android-telefon, så jeg valgte at benytte mig af muligheden for at overføre det meste indhold via min Google-konto - det betød at opsætning og apps i løbet af ganske kort tid var overført, og telefonen var derfor med det samme i brug og den gamle lagt helt væk.
Det er muligt at vælge mellem en skuffe/standardtilstand, som har betydning for startskærmen/placeringen af dine apps. Der er altså stor mulighed for individuel tilpasning efter dine ønsker og behov.

Generel brug
Telefonen fungerer upåklageligt og er nem og intuitiv at bruge. Hvis man er vant til Android, tror jeg ikke, der vil være de store vanskeligheder, og er man ikke, er den som sagt ret intuitiv og har mange muligheder for at tilpasses egne ønsker og behov.
I forhold til batteritid har jeg endnu ikke oplevet, at den ikke har kunnet klare mit forbrug - har ofte mellem 30 og 50 % tilbage ved sengetid. Men skulle det alligevel ske, er telefonen super hurtig til at lade - her holder Huawei, hvad de lover!

Skærmen
Skærmen imponerede fra start med sine gode og skarpe farver. Den reagerer hurtigt på berøring, og med dens størrelse rammer man også oftest rigtigt.
Hvis man ønsker en mindre skærm, kan man swipe henover navigationslinjen og så kommer der et mindre vindue i den side, man swipede til, hvorved du kan nå det hele med tomlen - smart hvis man fx lige skal skrive en hurtig besked med én hånd. Desuden kan to vinduer eller apps køre på skærmen på samme tid, da skærmen kan deles i to, hvis app’en understøtter det.

Kamera
Telefonen har Leica Dual kamera, og jeg synes virkeligt, at der er valuta for pengene! Det tager nogle utroligt skarpe billeder, og gengiver farver virkeligt flot!
Frontkameraet fungerer også fint og har mulighed for blitz - det synes jeg er en god funktion. Det kan ligeledes tage billeder, hvor baggrunden sløres og motivet er i fokus - det giver en rigtig fin effekt.
Kameraet er spækket med en masse ekstra funktioner. Sådan noget som filter har jeg brugt en del, men der er også mulighed for panorama, tidsforkortelse og slowmotion - man kan få lang tid til at gå med at lege med de mange funktioner.
Som et minus mangler jeg lidt en dedikeret kameraknap. Det opvejes lidt af, at volumenknappen kan bruges som udløser, men jeg har tidligere været vant til en kameraknap og zoom på volumenknappen - zoom fungerer ved at trække med fingrene på skærmen.

Lyd
Jeg er rigtigt godt tilfreds med lyden i denne telefon. Herhjemme er lyden oftest vigtigst i forhold til videoer og musik på YouTube, og den oplevelse er blevet kaldt bedre. Når telefonen lægges ned bliver lyden i stereo fra højtaler i både top og bund, og der kan høres forskel - en god oplevelse. De sidste to takker på volumen holder jeg mig dog fra - der er det som om, telefonen ikke helt kan være med, og lyden bliver rungende og metallisk, næsten ubehagelig at høre på.
Et lille kritikpunkt kunne være, at lyden kunne have været inddelt i flere niveauer - når nu telefonen kan spille så højt, som den kan, kunne jeg godt have haft brug for flere niveauer. 
Fungerer også upåklageligt ved telefonopkald og går klart igennem via Messenger-opkald.

Applikationer
Telefonen er hurtig til at åbne apps, og jeg har ofte mange apps til at køre på samme tid, uden det forringer telefonens ydeevne.
Der er flere apps installeret på forhånd, og ikke alle er mulige at slette, da det er systemapps - det finder jeg en anelse generende, da jeg fx ikke bruger en vejrapp.

Internet
Går nemt på nettet og arbejder hurtigt. Telefonen skifter selv mellem WiFi og mobildata, når man forlader områder med tilgængeligt WiFi og kommer tilbage igen - hvis WiFi-forbindelsen er svag, har jeg dog været nødt til at slå det fra og bruge mobildata.

Andet
Telefonen har flere små finurligheder, som man måske umiddelbart tænker er gimmicks, men herhjemme er funktionen som fjernbetjening hurtigt blevet populær, når man har en på halvandet, der gemmer fjernbetjeningerne. Den bruges både til fjernsyn og tv-boks.

Grund
Jeg giver telefonen 5 stjerner, da den til fulde lever op til mine forventninger til, hvad en telefon skal kunne - og der foruden også indeholder en masse ekstra. En lækker telefon, der imponerer fra start!

Mathias Vinther 21 år, Thisted

Tiden med Huawei Mate 10 Pro har indtil videre været fantastisk. En telefon, der byder på et hav af funktioner. Huawei Mate 10 Pro overrasker mig gang på gang. Trods det, at jeg har haft telefonen i godt og vel 14 dage overrasker den mig stadig med, hvad den kan.

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Designet på Huawei Mate 10 Pro er fantastisk. Den ser så flot ud i hånden. Telefonen er bygget op om en aluramme med glas på front og bag. Alurammen har en en fed chrome finish. Så den blender flot i med glasset, som også har chrome finish. Knapperne til at styre lydstyrken er glatte, mens tænd og sluk knappen er tekstureret. Det gør, at man nemt kan finde de rigtige knapper, trods telefonen ligger i en taske eller en lomme. Den let buede bagside gør, at telefonen ligger sømløst i hånden. Fingeraftrykslæseren har en god placering og er meget nem at nå. Selve skærmen giver en følelse af infinity, da kanterne er så tynde, som de er.

Navigation/Styresystem
Styresystemet på Huawei Mate 10 Pro er super nemt at navigere rundt i. Den kører Android med Huaweis eget EMUI system ovenpå. Oveni det er der en intelligent processer kaldet Kirin i telefonen, som sørger for at optimere telefonen for dig. Navigationen mellem de forskellige apps og navigation i telefonen generelt er yderst sømløs! Styresystemet er let at tilpasse, så det passer til ens behov. Eksempelvis kan jeg godt lide at have nogle apps gemt væk i en menu og ikke en mappe. Det kan sagtens lade sig at gøre på Mate 10 pro. Man kan også skifte sit tema, tastatur osv. Det gør at telefonen VIRKELIG bliver din egen. Man ved jo altid bedst, hvad der fungerer for en selv! Har ikke oplevet noget træls ved styresystemet. Hvis man gør det, så kan man altid lave det om, så det passer til ens behov. Huawei gør skiftet til Mate 10 Pro endnu nemmere med deres app 'Phone Clone'. Appen flytter alle dine data over på din nye Mate 10 Pro. Super smart! Hvis man skifter fra Huawei til Huawei, som jeg gjorde, bliver telefonen også sat op, ligesom du har sat din gamle telefon op. Alle apps har samme placering osv. Du kan også let vinge af, hvis der er ting, du ikke vil have med. Dette gælder også, hvis du gør det via appen 'Phone Clone'.

Generel brug
Huawei Mate 10 pro er super god i brug. Trods det, at det er en stor telefon, virker den ikke klodset. Den har en super god batterilevetid og holder længe trods intensivt forbrug. Efter blot 14 dage med telefonen, kan jeg sige, at den er min tro følgesvend. Telefonen kan rigtigt meget og det er i mine øjne kun godt. Man bliver hele tiden overrasket. Mange fede funktioner, som du nemt kan tilpasse dine behov. Jeg har valgt ikke at have Mate 10 Pro på strømbesparende tilstand. Det er simpelthen ikke nødvendigt! Trods intensivt brug har jeg stadig godt 35% strøm tilbage om aftenen.

Skærmen
Skærmen har super flotte og intensive farver. Skærmen har en god størrelse og kan bruges til mange ting. Streaming bliver en drøm! Man kan zoome ind på skærmen, så billedet kommer HELT ud til kanterne. Det giver den fedeste følelse af at blive draget ind i telefonen.

Kamera
Kameraet på Mate 10 pro er super godt. De to bagkameraer tager billeder med super flotte farver og klarhed. Selv i mørke rum formår kameraerne at fange det vigtige i billedet. Frontkameraet er overraskende godt og tager super gode billeder. Så kan man godt lide et godt selfie og fede billeder af familie og venner er det her altså en god pakkeløsning!

Lyd
Lyden i telefonens højtalere er mega god. Mate 10 Pro har højtalere både i bunden og i toppen. Giver en fed effekt, når man sidder og streamer en god film på Netflix. Lyden er meget intens og klar!
Lyden under opkald er super god, trods der måske kan være knas på linjen, så kan man høre stemmen i den anden ende klart og tydeligt.

Applikationer
Apps kører rigtigt godt på Mate 10 Pro. Mange apps kan deles op i 2 på den store skærm. Jeg kan godt lide at have både Facebook og Messenger kørende på samme tid. Du deler skærmen ved at køre over skærmen med en knap. Nogle apps understøtter ikke denne funktion endnu, men det skal nok komme.

Internet
Huawei har virkelig gjort et godt stykke arbejde med Mate 10 Pro, når det kommer til optimering af netværk. De steder, jeg plejer at have dårlig dækning, har jeg nu, hvis ikke 4G, så en betydeligt meget bedre dækning. Mate 10 Pro kører den hjem med internettet.

Andet
Unboxing oplevelsen i sig selv af Huawei Mate 10 Pro skal næsten opleves. Ikke en ting vender forkert. I kassen får du også et udmærket headet og et cover. Telefonen kommer preinstalleret med en screen protector. Føles meget eksklusivt. Fedt med en telefon, du bare kan tage i brug med det samme, uden at skulle til at ud og bruge dyre domme på ekstra udstyr. Fedt Huawei!

Grund
Giver 5 stjerner, da jeg ikke tror, det kan blive bedre. Mate 10 Pro har efterlevet alle mine forventninger, nogle af dem overgået med 100%. Telefonen indeholder mange fede specs og mange fede kvaliteter! Helt klart værd at give Mate 10 pro et skud, hvis man alligevel er på udkig efter ny telefon. Man får RIGTIGT meget for pengene!

6" skærm

1080 X 2160

20+12MP

4G LTE