Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Huawei Mate 10 Pro Mocca Guld Nyhed!
Nyhed!

Huawei Mate 10 Pro Mocca Guld


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er ikke på lager.
Forventet levering 1-2 uger

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.230 kr.
Abonnement119 kr.
Regningsadministration9 kr.
358 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   5.697 kr.

Rabataftaler
14 dages fri returret
Vinder af Loyalty award 2015/2016VERDENS FØRSTE KIRIN AI PROCESSOR

Huawei Mate 10 Pro er den første smartphone der giver brugeren en hurtigere og mere personlig brugeroplevelse via kunstig intelligens.

Elegant ergonomisk enhed, der hviler komfortabelt i din håndflade og føles lige så stilfuld som den ser ud.

Hvorfor skal man vælge en HUAWEI Mate 10 Pro?
Telefonen har specifikationer i topklasse og er noget af den bedste kvalitet man kan få, men til en skarp pris. Den fås i 3 mega fede farver og har et rigtig godt Leica kamera, der gør at du kan tage billeder som en professionel. Mate 10 Pro har desuden en god og simpel brugeroplevelse, hvor alle kan være med.
Alt i alt en super brugervenlig smartphone i topklasse til både dem der går meget op i det tekniske og til dem der bare gerne vil have en rigtig god og flot telefon.
 

EN FLOT OG INTELLIGENT SMARTPHONE
Selvom HUAWEI for mange er svært at udtale, er deres smartphones ligetil og Mate 10 Pro er endnu en telefon fra HUAWEI der er blandt de allerbedste på markedet. Med specifikationer i topklasse og til en skarp pris, er det svært at finde noget der kan konkurrere med den.
HUAWEI Mate 10 Pro er hurtig og meget brugervenlig. Med verdens første Kirin AI Processor giver det en hurtigere og mere personlig brugeroplevelse, da telefonen lærer dig at kende og tilpasser sig dine behov.

En elegant smartphone, der ligger godt i din hånd og ser stilfuld ud samtidig.

TAG BILLEDER SOM EN PROFESSIONEL
Du kan nemt tage smukke landskabsbilleder, klare billeder i lav belysning og sløringsfrie billeder af mennesker og objekter i bevægelse med det nye Leica Dual Camera med f/1.6 blænde. Telefonen kan selv identificere om du tager billeder af f.eks. mad eller dyr og optimerer indstillingerne herefter. Med andre ord; med en HUAWEI Mate 10 Pro, har du altid et professionelt kamera lige ved hånden.

LANG BATTERITID OG HURTIG OPLADNING

Telefonen er med det førende 4000mAh batteri, der gør at telefonen holder godt på batteriet.
En enkel og sikker 20 minutters opladning kan levere en hel dags strøm og en fuld opladning af det 4.000 mAh store batteri tager godt halvanden time.

STOR OG SMART SKÆRM
HUAWEI Mate 10 Pro har en stor og skarp skærm med afrundede hjørner. Du kan linke den til en større skærm og enten spejle eller udvide din smartphone-skærm. Personlige notifikationer, opkald og meddelelser forbliver private og vises kun på din telefon.
 


Beskrivelse

Processor med kunstig intelligens (AI)

Med den nye Kirin 970 processer bliver Huawei Mate 10 Pro den første smartphone der giver brugeren en hurtigere og mere personlig brugeroplevelse via kunstig intelligens. Kirin 970 indeholder en octa-core ARM Cortex CPU, en Mali G72 12-core GPU og den første Neural Processing Unit (NPU), hvilket bl.a. betyder at Kirin 970 behandler grafiske processer 20% bedre end den forrige generation.

Klassisk Design

Mate 10 Pro har en 18:9 OLED skærm med FullView Display og HDR10 til dynamisk videovisning. Som forgængeren Mate 9 Pro, har Mate 10 Pro afrundede hjørner og ligger utrolig godt i hånden, men med et 3D glas design. Fingeraftrykslæseren er flyttet om på bagsiden, som set på tidligere modeller i Mate-serien.

Leica Dual kamera, forbedret batteri og brugerflade

Kameraet er igen udviklet i samarbejde med anerkendte Leica, og enheden leveres med et 12+20 megapixel dual kamera på bagsiden, samt et 8 megapixel frontkamera. Der er med AI-teknologien mange muligheder for at indstille kameraet til at tage knivskarpe billeder. Bl.a. kan telefonen selv identificere om du tager billeder af f.eks. mad eller dyr og optimerer indstillingerne herefter. Udover et kvalitetskamera leveres Mate 10 Pro også med et 4000 mAh batteri, der understøtter Huaweis SuperCharge-teknologi. Derudover får du den nye brugerflade EMUI 8.0, som bl.a. giver mulighed for at opdele skærmen, så du kan køre to apps ved siden af hinanden. Mate 10 Pro kommer desuden med 6 GB RAM, 128 GB hukommelse og IP67 kassificering, som vidner om at enheden er vand- og støvafvisende. Huawei Mate 10 Pro understøtter dual SIM, og giver brugeren en virkelig hurtig LTE-forbindelse og downloadhastighed.

Salgskassen indeholder

Huawei Mate 10 Pro, Oplader, USB kabel, USB type-C-baseret headset, USB-C til mini-jackstik adapter og klart cover.


6" skærm

1080 X 2160

20+12MP

4G LTE