Mate 9 Pro er Huaweis nyeste flagskib, som i den grad skiller sig ud fra mængden. Med et lækkert kurvet design, banebrydende indre styrke og SuperCharge teknologi, er Huawei Mate 9 Pro klar til fremtiden.


 

Bestil Guld         Bestil Grå

Kvalitet og godt håndværk

– er en integreret del af DNA’en i Mate 9 Pro.

• Lækkert kurvet design i eksklusive materialer
• 12+20 megapixel Leica Dual Kamera
• Avanceret 4.000 mAh batteri med SuperCharge teknologi
• Kirin 960 Octa-Core processor med 6 GB RAM
• Hele 128 GB hukommelse
• Android 7.0

skabt i samarbejde med Leica

Huawei Mate 9 Pro

– er udstyret med et 2. generation Leica dual-linsekamera med 2 x Hybrid Zoom og optisk billedestabilisering (OIS), for endnu bedre resultater ved svag belysning og ved videooptagelse.

Kameraet består af af to linser: En 12MP / F2.2 RGB-sensor + en 20MP / F2.2 monokromsensor, som ved hjælp af avancerede billedefusionsalgoritmer, arbejder sammen om at skabe billeder med enestående farver, fantastisk dybde og perfekt kontrast og skarphed.
 

Anden generation

– af Leica dual-linsekameraet forbedrer digital zoom, leverer endnu bedre dybdeskarphedseffekter, har et 4-i-1 Hybrid Auto-fokus system (Laserfokus, fasefokus, dybdefokus og kontrastfokus), og med en dedikeret foto-chip er ydelsen på kameraet øget, alt imens at strømforbruget sænkes.

Nyd 4K video optaget med bagkameraet, skyd fantastiske og knivskarpe sort/hvid billeder med den dedikerede monokromlinse, tag den perfekte selfie med det 8 MP store frontkamera eller gå helt i dybden med detaljerne, ved hjælp af Mate 9 Pros ’Pro-Mode’, som lader dig indstille alt fra ISO til lukkerhastighed.