Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Huawei P10 Sort Spar1.536,-
Spar1.536,-

Huawei P10 Sort

Mobiltester-score


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.85 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
243 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   2.247 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT


• 5.1” Fuld HD skærm

• 20+12 MP Leica Dual kamera

• Kirin 960 processor (4GB RAM)

• Huawei VIP Service

• Android 7.0

Den perfekte smartphone
i en uperfekt verden

Portræt‑funktion med Leica Dual Camera

2. generations Leica Dual-kameraet er specialiseret i portrætter, så P10 kan forvandle hvert ansigt til et smukt portræt. Perfekt 3D-lyneffekt, præcise monokrome portrætter, 4 x Hybrid Zoom med macro-shot og imponerende farver i det kamera du hele tiden har på dig.
 

Performance

Hastigheden er i højeste gear med Huawei P10. Den potente Kirin 960 processor (4 x 2,4 GHz + 4 x 1,8 GHz) med hele 4 GB RAM fjerner irriterende ventetid, og sikrer høj ydelse fra start til slut.
 

Hurtigoplader

Huawei P10 har SuperCharger så ventetid ved opladeren er slut. Kun 30 min. opladning giver op til 4 timers samtale.
 

Beskrivelse

Huawei P10

Lækkert design med Hyper Diamond Cut eller sandblæst finish, som giver overfladen på Huawei P10 en lækker følelse og et smukt udseende. Kameraet er fuldt integreret i det slanke design, så bagsiden på P10 er helt glat, mens den 5 tommer store fuld HD skærm er beskyttet af Corning Gorilla Glass 5.

Leica Dual-kamera 2.0

Huawei P10 kameraet er produceret i samarbejde med kameraproducenten Leica, og er version 2.0 af samarbejdet om et fantastisk mobilkamera. Dual kameraet består af en 12 megapixel RGB-linse og en 20 megapixel monokromlinse med 2 x Hybrid Zoom-funktion. Kombinationen giver utroligt skarpe og kunstneriske billeder. Frontkameraet er på 8 megapixel, og kameraet registrerer om du tager en selfie, eller en gruppe selfie, hvor den automatisk skrifter til vidvinkelfunktion for det mest optimale billede.

Indre styrke

Huawei P10 kommer med Huaweis Kirin 960 processor med hele 4 GB RAM og et batteri på 3.200 mAh. Huaweis SuperCharge-teknologi oplader batteriet super hurtigt, og efter kun 5 minutters opladning er der f.eks. hele 2 timers videoafspilning

Huawei VIP Service

Ved køb af Huawei P10, får du Huaweis VIP service med for 0 kr.:

• 3-års garanti fra købsdato
• 3 måneders gratis skærmerstatning, hvis uheldet skulle være ude (gælder de første 3 måneder fra købsdato)
• 3 måneders ombytningsservice, for alle hardware relaterede fejl/problemer (gælder de første 3 måneder fra købsdato)

Vigtigt! VIP servicen kræver registrering i HiCare-appen på din Huawei P10 inden for 30 dage. Ombytnings-servicen gælder kun ved fejl på hardware.

Salgspakken indeholder

Huawei P10, headset og oplader.

Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Jakob Kristiansen 45 år, Aalborg

De sidste dage har jeg tilbragt i selskab med Huawei P10. Hvordan det er gået, kan du læse her.

Læs hele anmeldelsen >>
Design
P10 er en flot slank mobil. Den er kun 0,698 mm i tykkelsen og den har flotte afrundede hjørner. Den er bygget op i metal og skærmen er beklædt med Gorilla Glas 5. Fingeraftrykslæseren er placeret nederst på fronten, hvilket jeg synes fungerer utrolig godt. Især hvis man sørger for at registrere både pege- og tommelfinger. Der er mange, der siger, at mobilen ligner iPhone 7. Jeg kan sagtens se lighederne, men jeg synes, at dobbelt-kameraet, blitzen og Leica-logoet øverst på bagsiden gør, at telefonen får sin egen identitet. Derudover har P10 en flot, glat bagside. Det med det glatte skal tages helt bogstaveligt, og jeg vil kraftigt anbefale brug af cover. Faktisk troede jeg, at der fulgte et gennemsigtigt bagsidecover med i den iøvrigt flotte æske, som mobilen kom i. Det havde jeg læst i et par artikler og set på Huaweis egen unboxing video. Men der lå ikke noget cover i min kasse og efter et hurtigt opkald til Huaweis kundeservice fandt jeg ud af, at bagsidecoveret IKKE er standardudstyr.

Navigation/Styresystem
Styresystemet er Android 7.0 tilført Huaweis egen brugerflade kaldet EMUI. Man kan navigere rundt i systemet enten ved hjælp af de gængse Android-skærmtaster nederst på skærmen eller man kan indstille fingeraftrykslæseren til at fungere som en alt-i-én navigationstast. Begge dele er nemt at bruge. Det er min første Huawei mobil og jeg må sige, at jeg er glædeligt overrasket over hvor enkelt og intuitivt, det er at finde rundt i Huaweis brugerflade. Som standard minder det lidt om IOS-systemet med apps placeret på skærmene. Men hvis man vil, er der mulighed for at få en app-bakke, som vi kender fra traditionel Android. Jeg synes nu godt om den måde Huawei gør det på som standard, så jeg fjernede hurtigt app-bakken igen.

Generel brug
P10 er en uhyre velkørende maskine. Det går lynhurtigt, når man åbner P10s skærm med fingeraftrykslæseren. Den ottekernede processor og de fire RAM gør at alt kører som smurt. Det går hurtigt at åbne og lukke apps, ligesom det er let som en leg at skifte mellem apps. Jeg ved, at det originale tastatur har været et issue for mange på de tidligere Huawei-modeller. P10 er udstyret med en udgave af det populære Swiftkey-tastatur, og det er nemt og behageligt at bruge både ved søgninger og til beskeder og chat. Selve telefon-delen fungerer også upåklageligt. Batteriet er på hele 3200 mAh, så der skulle snildt være strøm til hele dagen ved almindelig varieret brug, og når P10 endelig skal oplades, så sørger superchargeren for lynopladning.

Skærmen
Jeg var ret spændt på skærmen, da jeg kommer fra en 5,5 tommer skærm med den høje QHD opløsning, mens P10 er udstyret med en lidt mindre 5,1 tommer skærm med en almindelig Full HD opløsning.
Igen er jeg positivt overrasket. Jeg synes at billeder, film og grafik står knivskarpt og med flot farvegengivelse på P10. Jeg må i hvert fald konstatere, at mine øjne ikke kan se forskel på QHD og Full HD, så længe vi taler om skærme i mobilstørrelse. Skærmstørrelsen på 5,1 tomme tiltaler mig også. Det er ganske enkelt med til at gøre telefonen mere handy.

Kamera
Jeg er vild med P10s dobbelte kamera. P10 har to kameraer, som, lidt forenklet sagt, arbejder sammen om at skabe ét billede. Det ene kamera er i sort/hvid og det andet i farver. Kameraet tager nogle rigtig flotte farvebilleder både ude og inde. I god belysning tager kameraet efter min mening perfekte billeder. Men det er faktisk også overraskende godt til billeder i mere dunkle omgivelser. Jeg er ret overrasket over skarpheden og farverne på billeder i et næsten mørkt lokale. Man kan godt bruge sort/hvid-kameraet alene, og jeg har taget nogle vildt skarpe og flotte sort/hvid-billeder. Der er også et frontkamera på 8 megapixel, som kan tage nogle superflotte selfies. Derudover er der diverse filtre og redigeringsmuligheder, som kan bruges til at give ens foto det udtryk, man ønsker. Kameraet har både en automatisk tilstand og en pro-tilstand for dem, som selv vil lege med lukketider med mere. Jeg tror dog, de fleste vil være godt tilfredse med at bruge den automatiske tilstand.

Lyd
Der er god lyd ved opkald, også når man sender lyden ud gennem højtaler. Den indbyggede højtaler kan også sagtens bruges til at afspille lyd fra YouTube-klip med mere. Skal jeg høre musik i længere tid eller se en hel film, så vil jeg dog til hver en tid foretrække at bruge et par gode hovedtelefoner eller en ekstern højtaler. Men sådan er det med alle mobiltelefoner.

Applikationer
Jeg kan godt undre mig over, hvorfor Huawei synes det er nødvendigt at lægge Tripadvisor og booking.com ind som pre-installerede apps. Heldigvis var de nemme at fjerne igen, og faktisk er der ikke så meget bloatware, som jeg havde frygtet. Appsne er nemme at komme til på skærmen eller i app-bakken, hvis man har den slået til.

Internet
Det er ingen sag at være på internettet med P10. Søgninger i Chrome går lynhurtigt og det samme gør det at finde og indlæse diverse hjemmesider. Også de grafiktunge af slagsen.

Andet
Det eneste minus, ud over den meget glatte bagside, er, at P10 ikke er vandtæt ligesom mange af konkurrenternes topmodeller.

Grund
Jeg giver mobilen 4 meget store stjerner. Det kan godt være, der findes mobiler derude, der er vand- og støvafvisende, har flere RAM og endnu bedre kameraer og skærme med en højere opløsning, men så koster de typisk også 1.500 - 2.000 kroner mere. Set i det lys får man her rigtig meget mobil for pengene. Havde P10 været vandafvisende, så havde jeg givet mobilen 5 stjerner. Men det er stadig en fed mobil, som jeg varmt kan anbefale.

Cindy van Harten 30 år, Varde

Med Huawei P10 får man ualmindeligt meget smartphone for pengene. P10 har alt det, som en moderne smartphone skal have – efter min uforbeholdne mening; hurtig opladning, strømlinet design, lynhurtig processor, fingeraftrykslæser og et fabelagtigt kamera med fede funktioner.

Læs hele anmeldelsen >>
Design
P10 er en superflot telefon, der ikke føles som om man render rundt med et køleskab i lommen, selvom den har en stor flot skærm.
Dog er telefonen noget glat! Til trods for at der i flere demoer af den vises, at der følger et cover med fra Huawei, så fulgte der IKKE et cover med til min. Det bør man anskaffe sig, ikke kun for at minimere risikoen for skader på mobilen, men også for at minimere risikoen for skader på én selv. Efter at have brugt telefonen i en lille uges tid, uden cover, har jeg allerede død-ondt i fingre og arm af at holde krampagtigt fast om den. Det samme "problem" havde P9 og et cover løser det meget let.

Navigation/Styresystem
Hvad angår styresystemet (Android 7.0) er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge telefonen til. Der er utroligt mange muligheder for at indstille telefonen, ligefra hvordan man ønsker ens apps skal vises til hvordan man navigerer rundt på telefonen. Personligt får jeg ikke brugt den smarte "kno-navigation", som, som navnet antyder, er navigation med knoerne. Det er dog ikke fordi det ikke fungerer, men fordi det i forvejen er let og ligetil at navigere rundt i telefonen, uanset om man vælger at bruge software-knapperne, som man kender dem fra bl.a. P9 eller om man vælger at bruge fingeraftrykslæseren, som nu også kan fungere som navigationstast - smart!

Generel brug
Har man, som jeg, haft en P9 før, så er noget af det første man lægger mærke til sikkert, at fingeraftrykslæseren er flyttet om på forsiden. I første omgang irriterede det mig lidt, da jeg nu var vant til at bruge den bagpå og det lige passede med at fingeren ramte der, hvor aflæseren sad bagpå. Men efter lidt tid passer det mig ganske udmærket, at den sidder foran; så kan man nemlig låse telefonen op uden at samle den op fra bordet. Dovenskaben længe leve!

Skærmen
P10 er udstyret med en skærm, der efter min mening har den helt perfekte størrelse. Når man lige får sat et cover på, så telefonen ikke føles så glat og skøjter rundt mellem hænderne på en, så kan man faktisk godt nå hele hele skærmen ved en-hånds-brug, selvom man måske er udstyret med pølsefingre. Skulle man alligevel være udstyret med meget korte fingre, ja så kan man formindske skærmen, så det bliver lettere at nå.
Når vi er ved skærmen, så skal det nævnes, at Android 7.0 kommer med en eye-comfort indstilling, så fjerner det blå lys fra skærmen. Jeg kan KUN opfordre alle til at BRUGE den funktion. Den er så rar for øjnene, når man fx ligger og læser i et mørkt rum, eller hvis man, som jeg, ikke kan lade være med at ligge og browse på nettet lige inden man skal sove.

Kamera
Min absolutte yndlingsfeature: Kameraet! Her er der tale om anden generation af dual-lense kameraet fra Leica og lad mig slå fast, at hvis du har en spirende amatør-fotograf i maven, eller du bare godt kan lide at tage billeder, mange billeder, gode billeder, så SKAL du simpelthen eje en Huawei P10. Kameraet er intet mindre end fænomenalt. Knivskarpe billeder med flot fokus-effekt, der giver et professionelt udtryk uden den store indsats, det være sig både farve- såvel som sort/hvid-billeder. Og hvis du godt kan lide at rode rundt i indstillinger og effekter, så er der også masser at tage fat på. Du swiper bare op, inden du tager et billede, og så har du alle pro-indstillinger - og jeg må tilstå, at jeg ikke aner, hvad halvdelen (læs 99%) af dem er til, selvom jeg tager tusindvis af billeder med mobilen. Filtrene til gengæld, dem er jeg hard-core i, hvis jeg selv skal sige det. Insidertip: "nostalgia" forvandler ethvert kedeligt billede til et lækkert et med et blødt og dæmpet skær henover og "sweet" filteret gør sig super godt, når man tager billeder af søde og nuttede ting, som f.eks børn, dyr eller en skål slik.

Lyd
Jeg er aldrig blevet venner med det der med at bruge et headset, så jeg plejer at sætte telefonen på speaker og lægge den fra mig, når jeg har gang i et opkald. Før jeg fik Huawei måtte jeg konstant høre på "Hvad siger du?" når jeg gjorde sådan. Det har jeg ikke hørt én eneste gang med P10'eren - og jeg har altså flere timer lange samtaler med min mor, mens jeg går rundt og gør rent, laver mad, skifter babys ble osv. Lyden er krystalklar, selv når jeg er i den anden ende af lokalet!
Når det så er sagt, så sidder højtaleren et lidt skidt sted. Det er sket et par gange i løbet af den korte test, at jeg har villet se en video og har undret mig over, at der ingen lyd kom, hvor det var fordi enten min finger eller min dyne (hvis jeg lå ned med telefonen hvilende i oprejst tilstand mod mit bryst) dækkede for højtaleren.

Applikationer
Så længe man husker lige at få lukket alle apps helt ned engang i mellem (hvilket gøres let og hurtigt med to enkelte tap), så kører telefonen som smurt i olie og den skifter let og hurtigt mellem apps. Den lynhurtige processor gør det også muligt at dele skærmen i to og have gang i to apps på skærmen på én gang - også uden at det kan mærkes på ydeevnen - dét er rart og super brugbart, især i forhold til YouTube, som ikke kan lide at blive sat i baggrunden.
Det er også værd at nævne, at der findes en funktion, der hedder "App-Twin" som gør det let at logge på forskellige konti på Facebook, hvis man har mere end én. Indtil videre understøtter den kun Facebook og WhatsApp - jeg glæder mig til den kommer til at understøtte Twitter!

Internet
P10 fanger let både 4G og WiFi og har som regel stærkt signal. Det samme gælder i øvrigt mobil-signalet, som den også fanger let.

Andet
Noget af det, jeg var mest spændt på at prøve, var faktisk opladeren. Opladeren er nemlig en såkaldt supercharger. Man skal næsten se det for at tro det. Nu giver det faktisk mening lige at smide telefonen i laderen i to minutter, inden man skal skynde sig ud af døren. En halv time i laderen giver 50% opladning, sådan cirkus. Dét er simpelthen luksus, at telefonen ikke ligger i laderen den halve dag. Og det er luksus, at man ikke behøver sidde klistret til den nærmeste stikkontakt i en akavet position, der er et slangemenneske værdigt, fordi man liiige skal tjekke Facebook og ikke gider vente på, at der er strøm nok. Man kan sætte telefonen i laderen, gå på WC, lave en kop kaffe og smøre sig en mad og så kan man komme tilbage til en telefon, der faktisk har en brugbar mængde strøm på batteriet!

Grund
Huawei P10 lever fuldstændigt op til mine forventninger. Jeg kan slet ikke få armene ned. De par små-ting der kunne gøres anderledes eller bedre trækker i det store hele ikke ned, da telefonen på de vigtigste fronter (kamera, batteritid og lyd) klarer sig virkelig VIRKELIG godt.

5,1" skærm

1080 X 1920

12+20MP

4G LTE