Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Huawei P20 Black Spar1.944,-
Spar1.944,-

Huawei P20 Black

Med denne telefon har du 4G-tale og wifi-opkald på Call me's netværk.

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.104 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
262 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   2.703 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Huawei P20 128 GB

Med Huawei P20 får du en god 5,8" skærmstørrelse i 18:9 format og med FullHD teknologi, videooptagelser i slowmotion, dual kamera fra Leica og den spritnye Kirin 970-processer med kunstig intelligens, der forudser dine bevægelser før du selv gør.

Når du køber Huawei P20 får du 3 måneders gratis skærmgaranti med i købet. Registrer dig på Huaweis hjemmeside eller HiCare app'en indenfor 30 dage efter dit køb.


Huawei P20 – telefonen der forstår dig, selv når du travlt

Huawei P20 er en smart, ny og lækker telefon fra kinesiske Huawei der er optimeret til det moderne liv med AI-teknologi, der tilpasser sig til dit brug og sørger for hele tiden, at telefonen tilpasser fx batteriforbrug og kamera til en optimeret brugeroplevelse. Den hjælper dig med at foreslå de mest relevante løsninger og gør det nemmere at tage dig af andre ting, imens du er på farten.


Kamera med det hele samt 3D animation af selfies

Huawei P20 er ikke bare en redesignet smartphone fra sin forgænger P10 – det er teknologisk nytænkning i sin egen klasse. På fronten sidder et 24 MP kamera, der gør det sjovere at tage og redigere i dine selfies. Gør dit ansigt 3D animeret, brug de indbyggede features til at skabe dit eget look og gør vennerne misundelige, når dine billeder i mørke bliver gode og mere levende med Leica-kameralinserne, der lader mere lys komme ind på linsen.

Den store blænde på f/1.7 gør, at du kan tage langt flottere billeder og med video i slowmotion får du ting med, som det menneskelige øje overser. Gå helt ned i hastighed for maksimal effekt i videoerne.

Huawei P20 er til dig, som ikke ønsker at betale for meget for en telefon, men som stadig ønsker den nyeste teknologi.


Stream, se film og spil – og nyd det hele på farten

Med sin store og lækre skærm på hele 5,8 tommer er Huawei P20 en sværdvægter, når det kommer til skærmoplevelse: Det brede 18:9 FullView-format med FullHD gør oplevelserne større og mere vilde, når det kommer til alt fra gaming, film og streaming. Nu kan du sidde og se en Hollywood blockbuster i toget uden at gå ned på oplevelsen, og med den store hukommelse på 128 GB kan du næsten ikke få mere teknologi til prisen. Læg dertil en af klassens største batterier og du er virkelig godt kørende.


5,8" skærm

2280 X 1080

12+20MP

4G LTE