Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Huawei P20 Pro Black Spar480,-
Spar480,-

Huawei P20 Pro Black

Introrabat: Spar 480 kroner, når du køber senest den 22/4

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er ikke på lager.
Forventet levering 1-2 uger

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.215 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
373 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   5.367 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Huawei P20 PRO

En mobil i absolut topklasse


• 6,1” FHD+ FullView 18:9 skærm
• Leica Triple Kamera 40MP + 20MP + 8MP
• 24MP frontkamera
• Dual sim
• IP67 Vand- og støvafvisende


     


Beskrivelse

Konkurrence: Når du køber Huawei P20 Pro i Call me senest den 22/4-2018 kan du deltag i konkurrencen om en fodboldrejse for 2 personer til Rusland, hvor I vil opleve kampen Danmark – Frankrig den 26. Juni 2018 (Præmien har en værdi af op til ca. 60.000 DKK).

Efter du har forudbestilt, skal du for at deltage i konkurrencen registrere dig på https://huawei-p20.com/dk og fortælle , hvorfor du gerne vil vinde en fodboldrejse til Rusland. Vi trækker lod om en komplet rejse med flybilletter, kampbilletter og hotel for dig og en ven.


Huawei P20 Pro med 128 GB – En genistreg fra populære Huawei

Huawei P20 Pro er det nyeste skud på stammen fra Huawei. Med den nye P20 Pro, sætter Huawei barren højt i forhold til, hvad vi kan forvente af en moderne smartphone anno 2018.

Når du køber Huawei P20 Pro får du 3 måneders gratis skærmgaranti med i købet. Registrer dig på Huaweis hjemmeside eller HiCare app'en indenfor 30 dage efter dit køb.


3 x kamera med Huawei P20 Pro

En af de mest iøjefaldende features på den nye Huawei P20 Pro, er dens unikke kamera. Nogle ville måske sige, at et godt mobilkamera er forventeligt, men Huawei P20 Pro tager alligevel konceptet til nye højder, da den – som den foreløbigt eneste smartphone på markedet – giver dig 3 separate Leica kameraer på bagsiden. Huawei P20 Pro giver dig således hele 3 kameralinser med en opløsning på hhv. 40 megapixel, 20 megapixel og 8 megapixel. Samspillet af 3 kameraer gør, at Huawei P20 Pro kan tage billeder i markant bedre kvalitet end de fleste nok kan forestille sig med en smartphone. Faktisk er billeder taget med Huawei P20 Pro på reelt ”DSLR”-niveau, hvilket er betegnelsen der bruges for rigtige spejlreflekskameraer. Men i modsætning til et spejlreflekskamera, kan Huawei P20 Pro meget mere end ”blot” at tage vanvittigt flotte billeder.


Huawei P20 Pro sikrer bedre zoom- og slowmotion funktion

Udover at Huawei P20 Pro – takket være sit sublime triple-kamera – tager fantastiske billeder, har telefonen også en forbedret Zoom-funktion (5 x Hybrid Zoom), så du kan komme helt tæt på de små detaljer i dine billeder. Selv de detaljer, som ellers ville gå tabt, kan du fange med Huawei P20 Pro, da den også har en ganske enestående slowmotion feature. Helt nøjagtigt kan Huawei P20 Pro optage slowmotion videoer med 960fps, hvilket er i en detaljegrad, som overgår det menneskelige øje. Den helt ekstreme detaljegrad vil med garanti tage pusten fra dig, når du oplever, præcis hvordan verden ser ud, når den kommer helt ned i tempo.


6,1” Full HD+ FullView 18:9 display – oplev mere med P20 Pro

Det flotte kamera og de mange billedfeatures som Huawei P20 Pro har at byde på, kræver selvfølgelig også en skærm, der yder det retfærdighed. Derfor er det glædeligt, at Huawei P20 Pro ikke har undervurderet dette. Med den 6,1” store, Full HD+ Full-View skærm, er der dømt decideret guf for øjnene, når videoer, billeder og streaming skal opleves på din Huawei P20 Pro. Skærmen anvender endda det nyeste bredformat – 18:9 formatet – hvilket gør oplevelsen ekstra særlig og giver endnu mere råderum til brugen af telefonen, da en større skærm betyder mere pixel-plads til dine apps, film og billeder.


Huawei P20 Pro yder max på batteriet

Et evigt tilbagevendende issue for de fleste smartphones, er deres batterikapacitet. Dette er dog ikke et tema for Huawei P20 Pro, hvor du får hele 4.000 mAh (milliampere-timer) på batteriet. Et batteri med 4.000 mAh er langt mere end i de fleste ande mobiler og det betyder, at Huawei P20 Pro kan holde til at blive brugt, uden at du skal bekymre dig om batterikapaciteten.


Et hav af fede features

Det korte af det lange er, at Huawei P20 Pro for alvor kandiderer til at kunne slå de mere etablerede smartphoneproducenter af pinden, fordi P20 Pro ganske enkelt er en vaskeægte genistreg fra Huawei. Oplev selv den enestående performance fra Huaweis nye topmodel; P20 Pro.


6,1" skærm

1080 X 2280

40+20+8MP

4G LTE