Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Huawei P20 Pro Black Spar1.200,-
Spar1.200,-

Huawei P20 Pro Black

Mobiltester-score

Med denne mobil har du 4G-tale og wifi-opkald på Call me's netværk.

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.189 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
347 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   4.743 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Huawei P20 PRO

En mobil i absolut topklasse


• 6,1” FHD+ FullView 18:9 skærm
• Leica Triple Kamera 40MP + 20MP + 8MP
• 24MP frontkamera
• Dual sim
• IP67 Vand- og støvafvisende


     


Beskrivelse

Huawei P20 Pro med 128 GB – En genistreg fra populære Huawei

Huawei P20 Pro er det nyeste skud på stammen fra Huawei. Med den nye P20 Pro, sætter Huawei barren højt i forhold til, hvad vi kan forvente af en moderne smartphone anno 2018.

Når du køber Huawei P20 Pro får du 3 måneders gratis skærmgaranti med i købet. Registrer dig på Huaweis hjemmeside eller HiCare app'en indenfor 30 dage efter dit køb.


3 x kamera med Huawei P20 Pro

En af de mest iøjefaldende features på den nye Huawei P20 Pro, er dens unikke kamera. Nogle ville måske sige, at et godt mobilkamera er forventeligt, men Huawei P20 Pro tager alligevel konceptet til nye højder, da den – som den foreløbigt eneste smartphone på markedet – giver dig 3 separate Leica kameraer på bagsiden. Huawei P20 Pro giver dig således hele 3 kameralinser med en opløsning på hhv. 40 megapixel, 20 megapixel og 8 megapixel. Samspillet af 3 kameraer gør, at Huawei P20 Pro kan tage billeder i markant bedre kvalitet end de fleste nok kan forestille sig med en smartphone. Faktisk er billeder taget med Huawei P20 Pro på reelt ”DSLR”-niveau, hvilket er betegnelsen der bruges for rigtige spejlreflekskameraer. Men i modsætning til et spejlreflekskamera, kan Huawei P20 Pro meget mere end ”blot” at tage vanvittigt flotte billeder.


Huawei P20 Pro sikrer bedre zoom- og slowmotion funktion

Udover at Huawei P20 Pro – takket være sit sublime triple-kamera – tager fantastiske billeder, har telefonen også en forbedret Zoom-funktion (5 x Hybrid Zoom), så du kan komme helt tæt på de små detaljer i dine billeder. Selv de detaljer, som ellers ville gå tabt, kan du fange med Huawei P20 Pro, da den også har en ganske enestående slowmotion feature. Helt nøjagtigt kan Huawei P20 Pro optage slowmotion videoer med 960fps, hvilket er i en detaljegrad, som overgår det menneskelige øje. Den helt ekstreme detaljegrad vil med garanti tage pusten fra dig, når du oplever, præcis hvordan verden ser ud, når den kommer helt ned i tempo.


6,1” Full HD+ FullView 18:9 display – oplev mere med P20 Pro

Det flotte kamera og de mange billedfeatures som Huawei P20 Pro har at byde på, kræver selvfølgelig også en skærm, der yder det retfærdighed. Derfor er det glædeligt, at Huawei P20 Pro ikke har undervurderet dette. Med den 6,1” store, Full HD+ Full-View skærm, er der dømt decideret guf for øjnene, når videoer, billeder og streaming skal opleves på din Huawei P20 Pro. Skærmen anvender endda det nyeste bredformat – 18:9 formatet – hvilket gør oplevelsen ekstra særlig og giver endnu mere råderum til brugen af telefonen, da en større skærm betyder mere pixel-plads til dine apps, film og billeder.


Huawei P20 Pro yder max på batteriet

Et evigt tilbagevendende issue for de fleste smartphones, er deres batterikapacitet. Dette er dog ikke et tema for Huawei P20 Pro, hvor du får hele 4.000 mAh (milliampere-timer) på batteriet. Et batteri med 4.000 mAh er langt mere end i de fleste ande mobiler og det betyder, at Huawei P20 Pro kan holde til at blive brugt, uden at du skal bekymre dig om batterikapaciteten.


Et hav af fede features

Det korte af det lange er, at Huawei P20 Pro for alvor kandiderer til at kunne slå de mere etablerede smartphoneproducenter af pinden, fordi P20 Pro ganske enkelt er en vaskeægte genistreg fra Huawei. Oplev selv den enestående performance fra Huaweis nye topmodel; P20 Pro.


Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Lasse Lundgaard 22 år, Aarhus C

Huawei P20 Pro er en sværvægter på markedet. Med en usammenlignelig batteritid og et kamera, der får hobbyfotografen frem i en, er den helt oppe blandt guldet - og så endda i den billige ende af guldet.

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Da jeg først så P20 Pro på billeder, var jeg ret splittet med designet. Jeg følte godt, at Huawei kunne have gjort mere for at optimere rammerne på fronten, da der både er det famøse "hak" og en ramme forneden. "Det er lidt ærgerligt, at den skal være større, end den behøver," tænkte jeg, men da man så får den i hånden, er de runde kolde metalkanter og den let buede bagside med til at gøre den en fryd at holde, sammenlignet med andre telefoner i den størrelse. Designet emmer af kvalitet, og dens unikke bagsidefarver skiller sig ud fra mængden.

Navigation/Styresystem
Vi har Android 8.1 om bord, som er den nyeste tilgængelige version af styresystemet. Oven på overfladen kører EMUI 8.1, som ligeledes er den nyeste version af Huaweis brugerflade. Førhen har jeg ikke brudt mig synderligt om EMUI, men jeg må indrømme, at de er kommet langt, og mange af de funktioner, der er i telefonen, kan man takke brugerfladen for. Heriblandt en fremragende kamera-app i samarbejde med Leica, rigtig god batterioptimering og en masse tilpasningsmuligheder, som f.eks. at kunne skjule "hakket" i toppen og muligheden for at vælge valgfrit, om man vil bruge hjem knappen som navigation eller de tre standard android knapper.

Fingerscanneren er lynhurtig og pålidelig, og Huawei har bygget en smart funktion ind, der hedder Privatspace. Her kan man benytte telefonen på forskellige "profiler" alt efter hvilket fingeraftryk, man bruger. Der er også indbygget ansigtsscanner, som man måske har set det på iPhone X. Her går det endnu hurtigere end på iPhonen, men er til gengæld ikke nær så sikkert, da det kan snydes med billeder af dig.

Generel brug
P20 Pro er en hurtig telefon, og man oplever sjældent, at den ikke kører flydende. Det er en telefon, som man har lyst til at bruge og ikke mindst beundre, da både designet og skærmen er fremragende. Jeg har dog oplevet lidt problemer med det specielle skærmformat i apps som Snapchat og Instagram. Nogle ting bliver cuttet fra i siderne og i toppen, og hakket er slet ikke optimeret hertil. Det er ærgerligt, men også noget man kan forvente sig blive løst af en opdatering i den nærmeste fremtid.

Hvad der ikke behøver en opdatering i den nærmeste fremtid er batteriet. Hold nu op hvor holder den længe. Her gælder det virkelig, at batteriet ikke er til at dræbe. Lige meget hvor lang en dag P20 Pro bliver udsat for, ligger den taknemmeligt ved natbordet med en masse strøm tilbage endnu. Jeg er meget imponeret, og jeg har ikke oplevet noget lignende i andre enheder. Well done Huawei.

Batteriet kan også lades op lynhurtigt. Det tager kun 70-80 minutter at lade den helt op. Så her får du en fuld pakke, hvad gælder batteriet - hvis det altså ikke lige var for manglen af trådløs opladning.

Skærmen
Huawei har valgt at benytte OLED teknologien, som giver høj kontrast og flotte farver. Denne teknologi er klart min foretrukne, og jeg mener, at det er absolut nødvendigt for dette design, da funktionen om at gemme "hakket", kun fungerer på grund af de helt sorte nuancer, skærmen kan give. Det er ligeledes en af de ting, som P20 Pro har, som lillebroderen P20 ikke har. Jeg synes ikke, at skærmen er helt sammenlignelig med Samsungs nyeste skærme af samme teknologi, men dermed ikke sagt, at den ikke er flot - for det er den!

Det eneste Huawei kunne er optimering af skærmudnyttelse. Det er ærgerligt, at man ikke får fuld udbytte af kant til kant skærmen, og at man nogen gange får helt skarpe kanter i toppen og afrundede i bunden. Skarpheden fejler dog ikke noget, og jeg er glad for at den "kun" er Full HD og ikke QHD, da man dermed får mere batteritid.

Kamera
Kameraet består af tre forskellige linser i samarbejde med Leica. Vi har en sort/hvid, en zoom og en 40 megapixels linse. De tre giver tilsammen mulighed for en hel masse funktioner. Man kan bl.a. bruge sort/hvid linsen til at få ekstra skarpe billeder og zoomlinsen til 3x optisk zoom. Særligt zoomfunktionen er jeg imponeret af, da man kan zoome 5x ind næsten uden at miste skarphed. P20 Pro tager ganske enkelt fremragende billeder, især i lav belysning. Her findes en nattetilstand, som bruger de forskellige kameraer til at lukke lys ind i nogle sekunder. Resultatet er det bedste, jeg har set fra et smartphone kamera.

De mange funktioner, og de unikke linser giver én lyst til at udfolde sig med kameraet, og der er rig mulighed for at tage nogle af de bedste billeder, en smartphone kan tage, men man skal vide, hvordan man skal bruge det, for at få fuldt udbytte af det. Hermed ikke sagt, at man ikke kan tage gode billeder i autotilstand - for det kan man bestemt!

Frontkameraet er ligeledes fremragende og har en kunstig bokeh effekt, der gør baggrunden sløret. Det fungerer ikke lige så godt som bagpå, men det er en fed funktion at have. Dog ville jeg ønske, at man kunne slukke helt for "Beauty-mode", der gør ens hud mere blød.

På videosiden er det ikke helt samme historie. Kvaliteten er såmænd rigtig god, og stabiliseringen er fremragende, hvis man altså benytter den i full HD. Vil man skyde i 4K, er der ingen stabilisering at hente, og man får dermed ret rystet videoer, hvilket er ærgerligt. Der er også mulighed for at skyde superslowmotion, ligesom man kan på Samsung Galaxy S9 og Sony Xperia XZ2, hvilket er en funktion, man kan få meget sjov ud af.

Lyd
Der er stereohøjtalere i P20 Pro, som giver en rigtig god lyd. Der er ret meget volumen at give af, og lyden bliver ikke forvrænget i det høje, som tilfældet er med mange telefon højtalere. Særligt indhold med tale, som eksempelvis en YouTuber, har virkelig god og klar lyd. Ved opkald har jeg kun positive oplevelser. Jeg går klart igennem, og ligeledes gør dem på den anden side af røret.

Hertil skal nævnes, at man ikke har et jackstik i denne telefon, hvilket virkelig er ærgerligt. Det er den vej mobilindustrien bevæger sig hen, men der kommer bare nogle komplikationer deraf endnu. F.eks. kan man ikke lade op og have høretelefoner i samtidig, og små ting kan irritere, som den anden dag, da jeg skulle have sat musik på min vens højtaler. Da højtaleren kun havde jackstik, blev det en stille fornøjelse. Lyden er dog fin igennem de medfølgende høretelefoner.

Applikationer
Apps er hurtige til at åbne op, og man kan have mange i gang samtidig, grundet de 6GB RAM, der gør det til en flydende oplevelse. Jeg synes dog, det er ærgerligt, at Huawei bliver ved med at lave sine egne apps som pendant til Googles. Det gør, at man har pre-installerede duplikationer, som to kalendere, to butikker, to emailklienter osv. Ligeledes var der forhåndsinstallerede spil og applikationer, som f.eks. Booking.com, som jeg, og garanteret mange andre, bare skal bruge tid på at få slettet.

Internet
Browsing går lynhurtigt, og Wi-Fi giver forbedret forbindelse, da den intelligent skifter mellem Wi-Fi og mobildata, så man altid er dækket ind. Både Wi-Fi og datahastighed er stabilt og hurtigt.

Andet
Som ekstrafunktion, kan infrarød læseren nævnes. Her har man mulighed for at bruge sin telefon som fjernbetjening til alt fra fjernsyn til aircondition. Det er en fed funktion at have, og P20 Pro er vel nok en af de sidste til at inkludere denne funktion nu til dags.

Grund
P20 Pro er fuldt ud sammenlignelig med flagskibe som Samsung Galaxy S9 og iPhone X. Den er ikke bedre i alle kategorier, men de kategorier den udmærker sig i, er nogle af de vigtigste for den almene forbruger efter min mening. Kameraet og særligt batteriet er i en klasse for sig og er noget af det mest imponerende, jeg længe har set. Så kan det godt være, at P20 Pro er større og mere klodset end iPhone X, men det er selv samme grund til, at jeg ikke behøver at slæbe en oplader rundt med mig.

Huawei får 5/5 stjerner, da jeg synes den har stort set alt det en smartphone skal besidde i 2018 - og mere til. Hermed ikke sagt at den ikke har mangler, men til en noget lavere pris end konkurrenterne går alt op i en højere enhed.

6,1" skærm

1080 X 2280

40+20+8MP

4G LTE