I samarbejde med Spiir

Er du eksisterende kunde, skal du udfylde formularen længere nede.

Spar 20 kr./md.
30 GB
Fri tale
EU 10 GB
109,- 89,-
Mindstepris 98,75 kr.
Spar 20 kr./md.
60 GB
Fri tale
EU 10 GB
129,- 109,-
Mindstepris 118,75 kr.

❤️ noget mere
De fleste har nok prøvet det. At få et kompliment fra en kollega eller et smil fra en tilfældig forbipasserende – og med ét blev en helt almindelig dag så meget bedre. Selv små tilkendegivelser kan betyde alverden.

Tænk på, hvor meget gladere vi kunne gøre hinanden, hvis vi blev bedre til at bruge hjertet. Være positive, rose, smile og sende flere hjerter på de sociale medier. Altså selv helt små ting, der end ikke kræver ord.
❤️noget mere – sammen med os

 Databeregning kan give en indikation af, hvor meget data du har behov for. Dit reelle behov vil dog afhænge af din streamingopløsning (SD, HD eller 4K) og bitrate på både billede og lyd.

Brug mobilen i EU uden ekstra regninger

Brug mobilen på ferien i EU uden ekstraregninger. Som en del af dit abonnement har du data (EU GB), som du kan bruge på din ferie i EU, Schweiz, Færøerne og Storbritannien. Derudover kan du også bruge din taletid til danske og lokale numre, når du befinder dig i et andet EU land. Det betyder, at du i EU frit kan få fat i dem, du holder af, hjemme i DK eller ringe til den lokale restaurant og reservere et bord. Bon appetit!

Derfor er Call me det bedste valg

Vinder af BrancheIndex’ Loyalty Award 2019*

Mobilselskabet med Danmarks mest loyale kunder kåres på baggrund af udtalelser fra mobilkunder landet over. Udover at vinde den samlede pris ligger Call me i år nummer ét på tre væsentlige områder.

♥ Mobilselskabet med de mest tilfredse kunder
♥ Mobilselskabet med bedst oplevede dækning
♥ Mobilselskabet, som flest vil anbefale til andre

*Loyalty Groups BrancheIndex Mobil 2019

Det siger vores kunder

  • Spiir samarbejde