Skal jeg have et nyt nummer, hvis jeg vil købe en mobil igennem Call me?

Nej, det behøver du ikke.

Er du ikke kunde hos Call me allerede?

Hvis du ikke allerede er kunde, men ønsker at blive det med dit nuværende mobilnummer, så kan vi flytte dit nummer fra dit nuværende teleselskab.

Er du allerede kunde hos Call me?

Hvis du allerede er kunde hos os, kan du sagtens købe en ny mobil med dit nuværende mobilnummer. Du skal bare:

1. Gå ind på vores webshop og finde den mobil, som du ønsker at købe

2. Vælg det abonnement, der passer dig bedst, og de services, som du ønsker

3. Klikke på "Køb", hvorefter du har mulighed for at indtaste dit nuværende mobilnummer.