Hvordan bestiller jeg et nyt købsbevis?

Hvis du ikke længere har dit købsbevis, så kan du bestille et nyt ved at kontakte kundeservice. Husk at oplyse det mobilnummer, som mobilen er købt med, samt IMEI-nummeret på mobilen.

Hvis ikke du har dit IMEI-nummer, kan du finde der ved at taste *#06# på din mobil. Men hvis mobilen slet ikke virker, så kan du typisk finde det under batteriet eller på den originale emballage.

Du koster ikke noget at få et nyt købsbevis, og du vil få det tilsendt på mail.