Hvordan betaler jeg min regning?

Du kan vælge at betale dine regninger på flere forskellige måder:

Betal via Mit Call me:

Du kan nemt og hurtigt betale din regning på Mit Call me, uden det koster ekstra.

1. Log på Mit Call me

2. Klik på "Regning" i hovedmenuen, og dernæst den regning som du ønsker at betale

3. Klik på "Betal nu"

Betal via Betalingsservice:

Du kan uden besvær tilmelde dig Betalingsservice på Mit Call me, så dine regninger automatisk bliver betalt til tiden. Det kun koster 9,75 kr. i administrationsgebyr pr. gang. Bemærk, at regningen ikke bliver betalt ved tilmelding til Betalingsservice, og at du derfor skal betale den manuelt første gang på fx Mit Call me.

1. Log på Mit Call me

2. Klik på "Regning"

3. Klik på "Tilmeld Betalingsservice"

Betal via bankoverførsel:

Du kan betale dine regninger via en bankoverførsel.

Husk at skrive dit kundenummer eller fakturanummer i "Besked til modtager". Ellers kan vi ikke lokalisere den og se, at du har indbetalt.

• Bank: Danske Bank

• Registreringsnummer: 4073

• Kontonummer: 4440 337 961

Betal via girokort:

Du kan betale dine regninger via girokort, hvor du indtaster oplysningerne fra girokortet og klarer betalingen på din netbank. Det koster 49 kr. i administrationsgebyr pr. regning vi sender.

Betal via e-Boks:

Du kan nemt få dine regninger i e-Boks.

1. Log på e-Boks.dk med dit NemID

2. Klik på "C" og dernæst "Call me"

3. Tilmeld din regning ved at indtaste dit mobilnummer og dit kundenummer, som du finder øverst til højre på din regning.

Husk, at dine regninger ikke bliver betalt automatisk, når du får dem i din e-Boks. Det skal du selv sørge for via din netbank eller Mit Call me.