Hvordan opsætter jeg min telefonsvarer?

Nummeret til din telefonsvarer er +45 28 18 40 40, og du bestemmer selv, hvornår telefonsvareren skal aktiveres. Du kan nemlig styre viderestillingerne til telefonsvareren direkte fra din mobil.

Du skal bare indtaste nedenstående koder, ligesom du gør, når du foretager et opkald.

I de fleste nyere mobiler kan du også selv styre dine viderestillinger direkte i mobilens indstillinger.

Dine beskeder gemmes i 5 dage

Når du modtager beskeder på din telefonsvarer, så gemmes de i fem dage, hvorefter de slettes fra telefonsvarercentralen. Hvis du vil gemme beskederne, så har du følgende to muligheder:

1. Du kan aflytte den allerede gemte besked inden for 5 dage, da den så gemmes i yderligere fem dage.

2. Du kan optage beskeden ved at anvende din mobils recorder-funktion.

når du er i udlandet

Hvis du vil aflytte beskeder på din telefonsvarer, mens du er i udlandet, så bliver du af sikkerhedsmæssige årsager bedt om at indtaste din pinkode til telefonsvareren. Har du glemt pinkoden, så kan du få den tilsendt via sms ved at trykke *.

Rejser du uden for EU, så anbefaler vi, at du slår din telefonsvarer fra, da det ellers kan blive en dyr affære. Du slår den fra ved at taste ##002# og klikke på "ring op", ligesom når du foretager et almindeligt opkald.