Jeg har ikke sendt sms'er til det nummer, som står på min regning. Hvad nu?

Hvis du har sendt sms'er til Danmark, mens du har været i udlandet, så vil der stå nummer +4528187000 på din regning i stedet for det nummer, som du rent faktisk har sendt sms'er til. Dette er kun tilfældet, hvis du er uden for EU.

Det skyldes, at det er nummeret på beskedcentralen i Danmark, som sørger for, at modtageren får din sms. Derfor fremgår alle sms'er som værende skrevet til +4528187000.

SMS'er, der er sendt på samme tidspunkt

Hvis der står et beløb for flere sms'er, der er sendt på præcis samme tidspunkt, så kan det skyldes flere ting:

• Du har sendt samme sms til flere modtagere

• Din sms var på mere end 160 tegn. En sms kan nemlig højst indeholde 160 tegn, og er din sms på mere end 160 tegn, så betaler du for mere end én sms.

• Din sms indeholder tyrkiske eller spanske tegn eller er skrevet i et andet alfabet  som fx kyrillisk eller arabisk, hvor en sms kun kan være på 70 tegn.

• Du har brugt smileys eller emoji-symboler, så din sms kun kan være på 70 tegn.