Kan jeg få en afdragsordning på min regning?

Når du køber en ny mobil, så får du altid mulighed for at vælge at betale den over 6, 12 eller 24 måneder. Det koster ikke ekstra, og det er naturligvis helt uden renter og gebyrer.

Hvis du i stedet har svært ved at betale din regning, så kan du i visse tilfælde få mulighed for at lave en afdragsordning på det beløb, som du skylder os. Her kan du dele beløbet op i tre til seks afdrag, og det koster et gebyr på 125 kr. Det medfører dog, at dit nummer opsiges. Det betyderogså, at vi ikke kan garantere, at du kan få dit nummer igen, efter afdragsordningen er slut.