mit Call me

Få kontrol over dit abonnement

"Mit Call me" er en hurtig og smart app til din smartphone. Du kan følge dit forbrug, ændre abonnement, tilføje services, se regninger og meget mere.

mit Call me 2.0.8 er klar

Så er vi klar med en opdatering, der gør det lettere for dig at holde styr på dit abonnement. Nu kan du nemlig til- og afmelde vores forskellige services – og du kan tilmelde din regning til Betalingsservice. Alt sammen direkte i app’en. Sidst, men ikke mindst, har vi rettet et par småfejl, så det hele kører upåklageligt. Vi har med andre ord gjort det nemmere end nogensinde at være Call me kunde : )

Følg dit forbrug

Når du har logget ind, får du direkte adgang til siden ”Forbrug”. Her kan du se en status på dit nuværende forbrug.
Du kan se alle typer af forbrug på én gang ved at trykke på ”I alt” – eller vælge at kigge nøjere på opkald, SMS eller surf hver for sig ved at trykke på ikonerne.
Yderst til højre kan du se prisen på hvert enkelt forbrug. Du kan opleve, at prisen står til 0,00 kr. Det skyldes, at forbruget er inkluderet i dit abonnement eller i en rabatpakke.

Se dine regninger

Under ”Regninger” kan du straks se de dine seneste 6 regninger.
Tryk på ikonerne og se nærmere. Langt de fleste smartphones viser PDF helt automatisk. Men du kan opleve, at du skal vælge mellem flere apps, der kan åbne PDF – fx Adobe Reader, forskellige e-bogslæsere eller kontorapps. Vælg Adobe Reader, hvis du har den. De andre er også helt okay.
Øverst i højre hjørne ser du ”søg i arkiv”-funktionen. Tryk på luppen – så får du mulighed for at søge i alle dine gamle regninger ud fra dato.

Skift abonnement

Under ”Abonnement” kan du se dit nuværende abonnement og de services, du er tilmeldt. Det er også her, du kan skifte abonnement, så du altid har den løsning, der passer bedst til dit forbrug.

Tilmeld dine regninger til Betalingsservice

Hvis du tilmelder din regning til Betalingsservice så spare du både turen ned til posthuset og du er sikker på altid at betale din regning til tiden - hver måned!
Du udfylder bare felterne i app'en og trykker "Tilmeld", så sender vi en forespørgsel til dit pengeinstitut. Du skal fortsat betale via de tilsendte girokort, indtil betalingerne figurerer over din BS oversigt.

Til- og afmeld services

Vælg menuen "Abonnement" og få mulighed for at til- og afmelde vores forskellige services. Du kan nemt tilmelde f.eks. 4G eller bestille et ekstra datakort direkte fra app'en.

meget, meget mere

… Skift e-mailadresse, se forbrugshistorik, ændre services, få hjælp via vores spørgsmål og svar, skift adgangskode, få overblik over dit abonnement og dine tilmeldte services …