MH24 Camp

Hensyn, holdånd og håndbold

Mikkel Hansen står bag MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning i samarbejde med Call me, hummel og Middelfart Sparekasse. Foreningen har indtil videre afholdt 8 camps, hvor håndboldpiger og –drenge havde en uforglemmelig oplevelse.

HVAD GÅR CAMPEN UD PÅ?

MH24 Camp er 5 timer i selskab med Mikkel Hansen, hvor deltagerne får både fysisk og teknisk træning. Autografer. Spisning. Foredrag. Og mere træning. Under hele campen vil det overordnede fokus være på, hvordan man er en god og støttende holdspiller – og på at man selv har ansvar for ikke at gå med på mobning og trash talk.

Alle er garanteret en stor og lærerig dag med oplevelser, de kan have glæde af længe.

HVORFOR DELTAGE?

Fordi man er vild med at spille håndbold, gerne vil lære af de bedste – og fordi man vil vise, at man bakker op om Mikkels kamp mod mobning både på og uden for banen.

HVEM KAN DELTAGE?

MH24 Camp er for bagspillere i alderen 12-16 år. Både piger og drenge. Man må bare ikke have deltaget i MH24 Camp tidligere.

HVEM BLIVER VALGT?

For at den enkelte deltager får mest muligt ud af campen, skal der være en nogenlunde lige fordeling alders- og kønsmæssigt. Med dette hensyn in mente vælges der efter ’først til mølle’-princippet.

HVOR OG HVORNÅR?

Der kommer flere MH24 camps i 2017, hold øje her på siden og på MH24 Facebooksiden for hvornår vi afholder næste camps.


PRIS

600 kr. pr. deltager. Pengene går ubeskåret til MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning.
Prisen dækker træning, mad og drikke – og derudover får alle deltagere et MH24 Camp kit bestående af T-shirt, shorts og en håndbold.

ansøg her

Barnets køn
Barnet spiller primært
Ansøgers godkendelse (myndig forælder)
Jeg er samtidig indforstået med, at hummel og Call me laver videomateriale fra campen og udelukkende bruger dette i forbindelse med markedsføring af MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning og dens arbejde

MH24 Camp er desværre fuldt booket

- Men vi lover, at vi gentager successen.

Det er ikke let, at følge med Mikkel Hansens popularitet. Pladserne til vores camps er endnu engang blevet revet væk, så vi kommer desværre til at skuffe jer, der ikke fik en plads i denne omgang.
Men vi kan heldigvis love jer, at vi gentager succesen og afholder flere camps. Hold derfor øje på denne side løbende, så du kan være blandt de første, når nye tilmeldinger åbner.

Video fra camp d. 27. december 2016

Billeder fra camps d. 18.-19. juni

Billeder fra MH24 Camp d. 22 december

Kontakt

Ønsker du at vide mere om MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning, og hvordan du kan være med til at støtte op om det gode formål, så er du velkommen til at kontakte den daglige leder for MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning Eva Nabi på 53 58 00 00.

Elverdam Advokater er sekretariat for MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning.