Container 1

WebHELP

WebHELP er en forsikring, hvor alle i husstanden er dækket ind og kan få professionel advokathjælp ved digitale overgreb.

WebHELP giver dig:

  • Juridisk rådgivning– op til 30 timers bistand pr. år.
  • Advokathjælp i retssager for op til 100.000 kr. pr. sag ved tvister.
  • Hjælp til at få fjernet indhold på internettet.
  • Hjælp til kontakt til krænkeren og politiet.
  • Dækning af idømte sagsomkostninger i retten (indenfor dækningssummen på 100.000 kr).


Der er en karensperiode på 3 måneder, fra du har købt WebHELP. Det betyder, at du tidligst kan bruge WebHELP efter 3 måneder..

Sådan kan WebHELP hjælpe

Hævnporno

Hvis din ekskæreste vælger at dele eller true med at dele private billeder af dig, som kun var tiltænkt dig og ham/hende, kan du få hjælp til at rette henvendelse til din ekskæreste, fremsende krav om erstatning eller en stævning, kontakt til de sociale medier og politiet, samt føre en evt. retssag.

Afpresning

Hvis du oplever, at en person kræver penge eller lignende for at tilbageholde et billede, video eller personlige informationer, hjælper vi med at rette henvendelse til den skyldige og evt. politiet.

Chikane/mobning

Hvis du oplever at blive chikaneret eller mobbet på nettet i en grad, der danner grundlag for et retsligt krav i henhold til loven, hjælper vi dig med at tage kontakt til krænkeren, kontakte de sociale medier, rette henvendelse til politiet og føre en evt. retssag.

Falske profiler

Hvis du opdager, at en anden udgiver sig for at være dig på de sociale medier eksempelvis ved at bruge dine billeder, kan du få hjælp til at få lukket profilen, fremsende eventuelle erstatningskrav, rette henvendelse til politiet og evt. føre en retssag.

Deling af nøgenbilleder

Hvis andre, du kender eller ikke kender, deler personlige nøgenbilleder af dig på de sociale medier uden din accept kan du få hjælp til at kontakte de sociale medier, rette henvendelse til de skyldige (evt. deres forældre), fremsende evt. erstatningskrav, kontakte politiet og føre en evt. retssag.

Andre belastende billeder

Hvis andre deler pinlige billeder/videoer af dig, kan det evt. have betydning for din fremtidige karriere og rygte. Med WebHELP kan du få hjælp til at få billedet/videoen fjernet, fremsende evt. erstatningskrav, kontakte de ”skyldige”, rette henvendelse til politiet og føre retssag hvis nødvendigt.

Sidder du tilbage med spørgsmål? Bliv ringet op!

Har du spørgsmål til WebHELP, eller vil du bare gerne vide mere om forsikringen, så skriv dit navn og mobilnummer i felterne herunder. Så ringer en af vores dygtige medarbejdere til dig og besvarer alle dine spørgsmål.

Dette felt er obligatorisk
Dette felt er obligatorisk
Dette felt er obligatorisk

Container 2