Lille og særdeles vågen

iPhone SE

Vi er målløse! Den nye iPhone SE med Apples kraftigste chip er overraskende stærk, overraskende lille og overraskende billig.

Design

iPhone SE er designet i elegant og holdbart glas med aluminiumsbånd og 4,7” Retina HD-skærm. Den er lille og fiks – og modsat mange andre smartphones nem at have med i lommen eller i en mindre taske. iPhone SE fås i tre flotte farver: sort, hvid og (PRODUCT)RED™. Køber du en iPhone SE (PRODUCT)RED, giver Apple et direkte bidrag til Den Globale Fond til bekæmpelse af aids.

 

iPhone SE kan ikke bare tåle, at du spilder vand eller kaffe på den – den er faktisk vandafvisende ned til 1 meters dybde i hele 30 minutter.

Processor

iPhone SE har Apples kraftfulde A13 Bionic-chip. Samme chip findes i topmodellen iPhone 11 Pro, og det er den hurtigste chip i en smartphone nogensinde. Det er chippens fortjeneste, at du både kan spille tunge spil, optage 4K-video og have flere apps åbne på samme tid helt uden problemer.

Batteri

Batterikapaciteten er fremragende, og du kan fx se op til 13 timers video på en enkelt opladning. Løber du alligevel tør for strøm, kan du få hele 50 % strøm på kun 30 minutter med en 18 W strømforsyning til hurtigopladning. Har du lidt bedre tid, kan du også oplade trådløst.

Kamera

Med iPhone SE kan du nemt tage de smukkeste portrætter. Kameraet bruger nemlig A13 Bionic-chippen til at fokusere på dit motiv i forgrunden, mens baggrunden fremstår uskarp – og er du mod forventning ikke tilfreds med resultatet, kan du selv justere dybdeskarpheden efterfølgende. Du får også et 12 megapixel vidvinkelkamera med optisk billedstabilisering. Ligesom du med 4K-video kan optage videoer, der er fire gange så detaljerede som med 1080p HD-video.